Facebook, Έρχεται η εφαρμογή για το iPad

Όλοι θυμόμαστε τα λόγια του Mark Zuckerberg ότι δεν θα κυκλοφορήσει εφαρμογή του Facebook για το iPad, επειδή αυτό δεν είναι τηλέφωνο. Σύμφωνα όμως με τις τελευταίες πληροφορίες, το application είναι έτοιμο και θα κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

, Facebook, Έρχεται η εφαρμογή για το iPad

Μάλιστα οι developers της εταιρίας, έχουν ενσωματώσει τα γνωστά μας από την web και iPhone έκδοση, Facebook Chat και Facebook groups, ενώ μιλούν για απίστευτη εμπειρία στη θέαση video και φωτογραφιών με τις τελευταίες να είναι σε πλήρη ανάλυση και full-screen. Έως τώρα οι χρήστες του iPad μπορούσαν να έχουν πρόσβαση στο Facebook είτε μέσω της… ξεχειλωμένης έκδοσης για iPhone, είτε μέσω της mobile έκδοσης από τον Safari.

Φαίνεται ότι ο Zuckerberg το σκέφτηκε καλύτερα όταν θα έφερε στο μυαλό του τα νούμερα χρηστών της ιστοσελίδας αλλά και του iPad. Εσείς θα το χρησιμοποιήσετε;

Πηγή

Nikkos K

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κωνσταντίνος

Πως γίνεται να έχεις “απίστευτη εμπειρία στη θέαση video και φωτογραφιών” σε οθόνη XGA (1024X768)???

Τι να πουν δλδ τα android tablets με 1280Χ800???

Φαντάζομαι ότι ο Nikkos αναφέρεται στο layout της εφαρμγογής και την εκμετάλευση ολόκληρης της οθόνης του iPad.
Πολύ σημαντικό είναι η ποιότητα του περιεχομένου. Βάλε πλάι πλάι τα ίδια games στην οθόνη του iPad και των Android tablets και πες μου…
Μην παρασυρόμαστε από νούμερα και αριθμούς. Υπάρχει και το τελικό αποτέλεσμα που πολλές φορές δεν συμβαδίζει με αυτούς.

Nikkos K

Καλημέρα. Αυτά είναι τα λόγια των developers πασπαλισμένα με τον γνωστό ενθουσιασμό. Εκτός αν ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε (βλέπε iPad 3 με καλύτερη οθόνη).

FORO-XRISTOS

για αυτο κιολλας προτιμουν οι περισσοτεροι το ipad.

Γιώργος.ντ

Εγω πάντως περιμένω πως και πως να κυκλοφορήσει..
Ενταξει δεν μπορώ να πω χρησιμοποιω το “friendly” μια εφαρμογή αρκετά αξιόλογη για το Facebook που εχει και το γνωστό “chat” αλλα ειναι λιγο κουραστική..

Alessio

Πολλά +++ & επαυξάνω με τον cVlachakis!!!!

nimAR

Ασφαλώς έχω iPad και δεν μου αρέσει καθόλου το γεγονός οτι δεν μπορείς να κάνεις chat μέσω του safari για μια στιγμή είπα να χρησιμοποιήσω το παράθυρο αλλά τίποτα μάλιστα μια φορά χάζευα τον τοίχο με τα νέα και με ρωτούσε ένας μέσω τις συνομιλίας αλλα δεν φαινόταν τίποτα μόνο όταν μου έστειλε μήνυμα

george kalostypis

μεχρι τοτε αν κανεις εχει iPad 1 g (και οχι 2g) μπορει να χρησιμοποιησει το Fullforce η το Retinapad,που προσαρμοζουν itouch kai iphone apps στιν οθονη του iPad (το δευτερο ειναι καλυτερο,αν και νομιζω επι πληρωμης,διοτι εκμεταλλευεται το retina display του iphone).Αυτες οι εφαρμογες μπορουν να βρεθουν στο cydia

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Gear Apple iPad iPad Air

Νέα iPad: Οι αποστολές θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο

Τα νέα μοντέλα iPad Pro της Apple με οθόνες OLED πιθανότατα θα ξεκινήσουν να αποστέλλονται στους πελάτες τον Απρίλιο.

Smartphones Apple iOS iPad

iOS 17.4.1: Έρχεται η επόμενη ενημέρωση του iPhone – Τι θα περιλαμβάνει

Το iOS 17.4.1 και το iPadOS 17.4.1 αναμένεται να κυκλοφορήσουν εντός των επόμενων ημερών σε iPhone και iPad.

Gear Apple iPad iPad Air

Νέα iPad έρχονται τέλη Μαρτίου ή τον Απρίλιο

Η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air «περίπου στα τέλη Μαρτίου ή τον Απρίλιο», σύμφωνα με τον Mark Gurman.