Facebook, σχεδιάζει το επαγγελματικό “Facebook at Work”

Το Facebook όπως έχουμε πει πάρα πολλές φορές έχει φιλόδοξα σχέδια να επεκταθεί σε όσους περισσότερους τομείς γίνεται. Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες των Financial Times, η εταιρεία του Mark Zuckerberg ετοιμάζει μια νέα σελίδα η οποία αποκαλείται “Facebook at Work” και θα επιτρέπει στον χρήστη να διαχωρίσει το προσωπικό από το επαγγελματικό προφίλ.

Το νέο website που θα δουλεύει ακριβώς όπως η κανονική σελίδα του Facebook, έρχεται να συναγωνιστεί ήδη δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως είναι το LinkedIn. Θα επιτρέπει στον χρήστη να κάνει chat με συναδέλφους, να συνδεθεί με επαγγελματικές επαφές και να συνεργαστεί πάνω σε συγκεκριμένα επαγγελματικά αρχεία.

Οι πληροφορίες λένε ότι οι υπάλληλοι του Facebook δοκιμάζουν εδώ και καιρό τη νέα υπηρεσία αλλά δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα γίνει διαθέσιμη στο ευρύ κοινό.

facebook at work, Facebook, σχεδιάζει το επαγγελματικό “Facebook at Work”

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alxgiann

Δεν έχει νόημα πιστεύω. (Για όσους ακόμα ασχολούνται, εγώ έχω αποχαιρετησει). Πιο λογικό είναι να ανοίξουν υποκατηγορία στο κανονικό προφίλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Mark Zuckerberg

Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Τον Φεβρουάριο του 2024 το Facebook έκλεισε τα 20 χρόνια του, αριθμό που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο των social media.