Έπεσε το Facebook, βγήκε εκτός λειτουργίας για 31 λεπτά

Για περισσότερο από μισή ώρα το Facebook βγήκε εκτός λειτουργίας σε όλο τον κόσμο και πρόκειται για την μεγαλύτερη διακοπή εδώ και τέσσερα χρόνια. Τόσο το website όσο και τα smartphone-tablet apps βγήκαν εκτός και εμφανιζόταν μόνο ένα μήνυμα που έλεγε «Sorry Something Went Wrong. We’re working on getting this fixed as soon as we can».

Με σύντομη δήλωσή του το Facebook ανακοίνωσε ότι αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα το οποίο αποκαταστάθηκε σύντομα. Όμως δεν διευκρίνισε τι ακριβώς ήταν το πρόβλημα που προκάλεσε μια τόσο μεγάλη διακοπή, αν δέχτηκε κάποια επίθεση ή απλά ήταν πρόβλημα τεχνικής φύσης. Το αντιληφθήκατε;

, Έπεσε το Facebook, βγήκε εκτός λειτουργίας για 31 λεπτά

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
killbillgr

Αυτο λέγεται θαύμα. Να κλείσει και τέλειος δεν με χαλάει και καθόλου.

tech21man

Απο το να πεσει ο dow johnis καλυτερα αυτη η …βαλτε οποια λεξη σας αρεσει!

manolito

Η είδηση που με στεναχώρησε πραγματικά είναι το οτι ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΗΚΕ!!!

Γίαννης

Ζουκεμπεργκ ?! Μας τρομαξες !! 😛

Christos

An to antiliuthikame lei!

Someone

Τραγικό!!!

Ρε παιδιά όχι και 31 λεπτά βγήκε εκτός λειτουργίας, εμένα σε 5 με 10 λεπτά ξανά επανήρθε!

Αγγελος τριγυρης

Ναι εγώ το κατάλαβα… Όταν τελείωσα τις εξετάσεις πήγα να μπω από το 0.facebook και μού έβγαλε αυτό το μήνυμά που είναι στην φωτογραφία…

ΣΤΕΦΟΣ

με τον αναδρομο ολα να τα περιμενεις

Stavros

Στο χωριό χτυπούσαν οι καμπάνες. Τρέχαν οι γυναίκες να μαζέψουν τα παιδιά. Καποιοι είδαν και το σήμα του “like” στον ουρανό.. Απίστευτα πράγματα

Δημήτρης

Η όρεξη μου κόπηκε μεσημεριάτικα με τόσο δυσάρεστα νέα….σε απολύουν,θες να αλλάξεις κατευθείαν το status σε ανέργος,και σου βγαίνει αυτό το μήνυμα όπως πας να μπεις.Ε εκεί πέρα 3 εγκεφαλικά τα βαράς δε γίνεται.για 31 λεπτά χάνεται το νόημα της “ζωής” σου.

georgef22

Εγώ πιστεύω ότι ηταν κάποια επίθεση λογικά για να έπεσε παντού όπως τοτε με την Sony απλα ήταν ποιο προετοιμασμένοι…..

cghera

Κι εγώ το είδα σε κάποια φάση που άλλαζα tabs στον Safari και νόμιζα ότι είχε πρόβλημα το δίκτυό μου!

Alex

Μια είναι η απάντηση στους αχαρακτήριστους με σχόλια όπως “να κλείσει τελείως”, “το κακό είναι ότι ξανά άνοιξε” κλπ. Αν σας χαλάει και δεν σας αρέσει ΜΗΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ… Πρόβατα.

killbillgr

Η ζωή σου προφανώς είναι μια τεντωμένη κλώστη. Για τα 31 λεπτά που έχασες από την ζωή σου δεν σου φταίμε εμείς, και δεν είμαστε πρόβατα! αυτο φαίνεται ξεκάθαρα από την χολή που έβγαλες. Τώρα συνέχισε να ζει στο Matrix σου ( στην αλληγορία του σπηλαίου που γράφει ο Πλατών). Και κάντε ησυχία παιδιά οι υπόλοιπη μην ξυπνήσουμε τι πρόβατο 🐑 @Alex

tasostsele

@killbillgr Ο Alex, ο φίλος από πάνω είπε το “πρόβατα” γιατί κάποιοι ξερώ γω λέτε σιγά το Facebook και δε πα να κλείσει εντελώς και άλλα τέτοια, ομώς αγνοείς το γεγονός ότι το Facebook έχει και άλλες χρήσεις (διάβασε chat) χωρίς να σημαίνει ότι όλοι που το χρησιμοποιούμε είμαστε απαραίτητα εθισμένοι και ναι λοιπόν το καταλάβαμε ότι έκλεισε και μας ενόχλησε και σταμάτα να κρίνεις πρόσωπα μέσω ενός comment.

killbillgr

Στεναχώρια που έχω εγώ τώρα που σας πείραξε, και ξέρετε τώρα δεν θυμηθώ εγώ θα ξενυχτήσω από στεναχώρια. Και ότι θέλω θα γράφω τώρα κάνε το τσατ σου εκεί και μην κρίνεις το τη λέμε, ελευθερία απόψεων γίνετε εδώ, αλλά δεν το καταλαβαίνεις φαίνεται. Και πες του φίλου σου του α@Alex να μην λέει ότι νάνε γιατί αυτός ανοίγει μέτωπα.

tasostsele

Το “ελευθερία απόψεων” όμως παίρνει άλλες διαστάσεις όταν περνάμε σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Και το άτομο δεν το γνωρίζω απλά συμφωνώ με αυτό που είπε στο comment του. Ας το λήξουμε εδώ λέω.

nikos

Η ελευθερία(λόγου,έκφρασης και οποιουδήποτε άλλου τύπου) είναι δικαίωμα αλλά ταυτοχρόνως και υποχρέωση απέναντι στην ελευθερία του συμπολίτη μας.Οι προσωπική χαρακτηρισμοί δεν συνεπάγονται μέσα στις ελευθερίες του ανθρώπου για τον απλούστατο λόγο ότι προσβάλλεις έναν άνθρωπο που έχει εξίσου ίδια δικαιώματα με εσένα @killbillgr.Βασικοί κανόνες δικαίου είναι αυτοί, μην λέμε και ότι θέλουμε…

killbillgr

Αφού λοιπόν μου διαβάσατε τα δικαιώματα μου σαν αστυνομικοί τώρα πείτε και του από πάνω μου να ζητήσει πρώτος συγνώμη. Τη? Δεν θα ζητήσει συγνώμη γιατι δεν αναφέρει τα ονόματα αυτών των οποίων δηλώσαμε την δυσαρέσκεια μας μέσων των σχολίων μας? Και για αυτό βγενει και μας αποκαλεί πρώτος πρόβατα. Θα μου πείτε δεν έβαλε όνομα δηλαδή δεν έθιξε κάποιων συγκεκριμένα? Είμαστε πόλοι εδώ μέσα σε αυτο εδώ το ποστ για να καταλάβουμε σε ποιους αναφέρετε?

tasostsele

Φυσικά και δεν θα κάνω τον Αστυνομικό ο @Alex θα μπορούσε να αποφύγει αυτόν τον χαρακτηρισμό όπως και εσύ αυτήν την απάντηση που έδωσες, μην ξεχνάς τον χαρακτηρίζεις πρόβατο ακριβώς μετά αυτοπροσώπως και υπαρχουν εξυπνότεροι τρόποι να απαντήσεις σε κάποιον ο οποίος σε προσβάλλει από το να τον προσβάλλεις και εσύ.

killbillgr

Μας χαρακτηρίζει πρώτος πρόβατα και σου διαφεύγει παρατηρώ για αυτό πρόσεχε κύριε δικηγορε τον πελάτησου. ΚΑΙ τον αστυνομικό τον έκανες τότε χωρίς να το καταλάβεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Mark Zuckerberg

Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Τον Φεβρουάριο του 2024 το Facebook έκλεισε τα 20 χρόνια του, αριθμό που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο των social media.