Facebook Home for Android

Το Facebook ανακοίνωσε το Home for Android τον δικό του launcher που αντικαθιστά την κεντρική οθόνη του smartphone σας με το “Cover Feed” το οποίο συγκεντρώνει περιεχόμενο από την καθημερινότητά σας στο Facebook όπως δραστηριότητα φίλων, φωτογραφίες, status update κ.α. και όλα αυτά χρησιμοποιώντας gestures (χειρονομίες).

Ο νέος launcher θα είναι διαθέσιμος στo Google Play από τις 12 Απριλίου μόνο στην Αμερική(;) για συγκεκριμένα μοντέλα Android smartphones και αρχικά για τα HTC One, Samsung Galaxy S 4, HTC One X και One X+, Samsung Galaxy S III και Galaxy Note II. Αργότερα θα ακολουθήσουν και άλλα μοντέλα smartphones και διαθεσιμότητα σε περισσότερες χώρες.

Σε ότι αφορά την έκδοση του Home for Android για tablets αυτή θα πρέπει να την περιμένουμε αργότερα μέσα στο έτος (προς τα τέλη) ενώ κάτι σχετικό με το πότε και αν θα παρουσιαστεί εφαρμογή για το iPhone δεν υπάρχει λόγο του κλειστού οικοσυστήματος της Apple.

Facebook Home for Android, Facebook Home for Android

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
μιχαλης

Ποιος το σκέφτηκε αυτό το πράγμα μόνο για τους καμένους του Facebook είναι αυτό

Teo

Αντε να το δοκιμασουμε στο ΝΟΤΕ ΙΙ μας !

nick

δλδ συσκευή δεν θα δούμε ?

Mourlos

Πλάκα έχει αν και όντως είναι για τους καμένους του Facebook. Αλλα εγω πιστεύω θα το κάνουν κ άλλες εταιρίες π.χ βλέπε htc one που έχει ολα αυτά τα live στην αρχική οθόνη.

Darth

τι αίσχος είναι τούτο?……………………..

Mourlos

Darth Hahahahahaha… Έλα πλάκα θα έχει όλοι χορεύουν στον ρυθμό του φάλτσο βιβλίου Χαχαχαχχα πάντως γελάω ακόμα με το σχόλιο (τι είναι τούτο!!!)…

Babis

Τηλέφωνο πως παίρνεις; χδ

kammenos

Kάποτε βάζατε τα nickname σας σε σταθερούς υπολογιστές και επρεπε μεσω της IP να εντοπίσουμε από ποια περιοχή έρχονταν αυτά που γραφατε…
Μετά σας βάλαμε router και μπορούσαμε να βρούμε το σπίτι ή την κυψέλη στην περίπτωση του κινητου που γράφατε..
Μετά με την υποχρεωτική ταυτοποιηση των κινητών τηλεφωνων ξεραμε και ποιος τα γράφει (όχι μονο ΄την κυψέλη..
Μετά σας κάναμε μόδα να τα κουβαλάτε (τα κινητα) μαζί σας 24/24ωρο.. συσκευές που επάνω έχουν πομποδέκτη gsm , μικροφωνο, καμερα (μπρος πίσω) gps …δηλαδή ότι χρειάζεται κανεις για να σας βλέπει να σας ακούει και να ξέρει που είστε//
Τέλος όλα αυτά τα “σκεπάσαμε” με ένα software που με την δική σας έγκριση (facebook) μας γλύτωσε από πιο πολύπλοκες μεθόδους ταυτοποίησης και επιπλέον μας δώσατε και το συνολικό προφιλ του εαυτού σας (προτιμήσεις, φύλλο, μόρφωση κτλ)
Πλέον ήρθε η ώρα να κάνουμε την ζωή μας πιο εύκολη.. τα εννοποιούμαι SOFTWARE-HARDWARE σε ένα…

Αγαπητά πρόβατα… το FBI εεεε FACEBOOK σας ευχαριστεί!

Πανος.Λαστ

μετα θα βγαλει και το Pinterest και το twitter και το google + και η nike και παει λεγοντας η συσκευη καλη ειναι ολο το θεμα του launcher ειναι ανοητο κατα τη γνωμη μου!

Darth

@Mourlos άσε το είδα και φρίκαρα…………….

@Babis ………… το πρόσεξα και εγώ οτι dailer δεν φαίνεται πουθενά (μπορεί να το κρύψανε για τα καλά)……. πικρά………

πάντως αν είναι φτηνό (250 280 euro) το παίρνεις το rootareis σουτάρεις όλη την σαβούρα από μέσα το κάνεις φισιολογικοτατο και άντε για……….

αν και κάτι ακούστηκε για 500+ euro Ευρώπη η τιμή και άρχισα να γελάω

vitalogy

Ευτυχως που δεν μπαινει σε ios. Oυτε ο μεγαλυτερος εχρος του λογισμικου δεν θα ηθελε να δει κατι τετοιο εκει…

Vasilis

Καλό για τα 16χρονα! Ολοι ξέρουμε πως η καθημερινή ενασχόληση με το Facebook ειναι για χαζολογημα! Τωρα αν ειναι να έχω αυτο το χαζολογημα και την καθε είδους αδιάφορη παπαδιά που ανεβάζει ενας “φίλος” και το καθε άσχετο YouTube link και δε συμμαζευεται , φάτσα φορα μπροστα στην οθόνη του πανακριβου smartphone μου…… Οχι ευχαριστώ! Δεν μου κανει…..

MEDS

Καλημέρα παίδες, μπορώ να πω ότι συμφωνώ με όλα τα σχόλια. Η συγκεκριμένη κίνηση του Facebook είναι όντως ή για τους κολλημένους ή για τα 16χρονα. Κατά τη γνώμη μου πρόκειται για τη πρώτη κουταμάρα του Facebook μέχρι τώρα.

Sotiris

???

Sotiris

@kammenos Δεν ειναι το FBI πισω απο το facebook αλλα η CIA .. για δες λιγακι το βιντεο .. * http://www.youtube.com/watch?v=fgGynZUUHQE *

Δημητρης

Παντος εγω που το κατεβασα μου αρεσε πολυ δειχνει αλλιως το κινητο!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.