Facebook & Messenger: Απαιτούν τουλάχιστον 2GB RAM σε Windows 10 Mobile

Οι εφαρμογές Facebook και Messenger έχουν βελτιστοποιηθεί για να τρέχουν καλύτερα σε συσκευές με Windows 10 Mobile, όμως υπάρχουν αρκετά παράπονα από χρήστες. Ο λόγος είναι ότι οι developers αύξησαν τις ελάχιστες απαιτήσεις για τις εφαρμογές.

Φαίνεται ότι τόσο το Messenger όσο και η ίδια η εφαρμογή του Facebook, απαιτούν από συσκευές που τρέχουν Windows 10 Mobile, να φορούν τουλάχιστον μνήμη RAM 2GB για να δουλεύουν σωστά. Οι αλλαγές εμφανίζονται και στην σελίδα των apps στο Windows Store, οπότε πρόκειται για επίσημη αλλαγή, αν και οι developers δεν έχουν κάνει καμία επίσημη ανακοίνωση.

facebook and messenger w10 mobile, Facebook & Messenger: Απαιτούν τουλάχιστον 2GB RAM σε Windows 10 Mobile

Προφανώς οι χρήστες με high-end smartphones, όπως για παράδειγμα το Microsoft Lumia 950 δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα με τα νέα minimum requirements, αλλά τα προβλήματα θα υπάρχουν σε όσους έχουν στην κατοχή τους mid-range Windows Phone.

Προς το παρόν, τα Facebook και Messenger apps παραμένουν διαθέσιμα ακόμη και για όσους έχουν συσκευές με λιγότερα από 2GB RAM. Επομένως, το πιο πιθανό είναι οι developers να ανανέωσαν τη σελίδα με τις ελάχιστες απαιτήσεις, για να έχουν μια εξήγηση στα παράπονα των χρηστών όταν οι εφαρμογές δεν θα τρέχουν καλά στις συσκευές τους.

Το πρόβλημα φαίνεται να βρίσκεται στην κωδικοποίηση αυτών των εφαρμογών, και φαίνεται να ζητά περισσότερη RAM από αυτή που χρειάζονται τα περισσότερα Windows Phone apps για να τρέξουν σωστά.

facebook and messenger w10 mobile, Facebook & Messenger: Απαιτούν τουλάχιστον 2GB RAM σε Windows 10 Mobile

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manolis

το messenger θα έπρεπε να θέλει το πολύ 256MB RAM για να παίξει, αλλά όταν το γεμίζεις κι αυτό με βλακείες πρόσθετα τι περιμένεις….

tech21man

Ολη η φαση θυμιζει την πορεια του παλιου messenger της microsoft. Oταν πατωσε τον βαλανε με το στανιο στο skype, το συρανε λιγο και αυτο κατω αλλα χωρις τα animation και τις @#$@ες ηταν οκ.

Μυαλο δεν θα βαλουνε το flat design (οχι μονο για microsoft αλλα για google για ολους) για να κερδισουν πορους η γραφικη ισχυ τους μαρανε.

Απεχθανομαι το facebook δεν με ενδιαφερει το messenger του και πρακτικα, σε οσες συσκευες δεν το εχω πανε μια χαρα…αρκετα πιο…μια χαρα απο αλλες…λες?

Πάνος

Και μετά, όσοι έχουν συσκευή με 1 gb, να κατηγορούν την κακιά M$. Ότι να’ ναι.

KnightRider

Πραγματικά γιατί είναι τόσο μα***κες οι developers ??

Δηλ για όνομα του θεού 2GB RAM ποιος ο λόγος ?? – τι έχει ποια το messenger ώστε να θέλει 2GB RAM ??

Chris

Όλες οι συσκευές με windows 10 είναι στο 1gb εκτός του 950 κ η Facebook βγάζει εφαρμογές για 2gb ram…όχι πραγματικά είστε τρομερά μυαλά….γιατί δεν τις κάνετε για 5gb ram να μην μπορεί να τις εγκαταστήσει κάνεις?

TechGeek

Νοιάζει το facebook μια πλατφόρμα που έχει το 1% της παγκόσμιας αγοράς και μάλλον παο υπό το 1 σύντομα? Πρέπει να το καταλάβετε, το WP είναι νεκρό και δεν νοιάζει κανένα developer στα σοβαρά.

Junkermann

Το WP είναι νεκρό γιατί πολύ απλά υπάρχει το Windows 10 mobile…

_Junkermann

Chris

Techgeek εννοηται δεν νοιάζει κανένα developer το windows mobile…αλλάζετε να βγάλεις μια εφαρμογή που δεν θα κάνει για κανένα κινητό απλά δεν την βγάζεις καν….όλοι πια αυτό κάνουνε…καμία εφαρμογή δεν ενημερώνεται και καμιά νέα δεν βγαίνει…αλλά αυτό που έκανε η Facebook είναι άκυρο…εκτός κ αν τρολαρει την ms

manosz

Ναι κ ξέρεις αν δν εχω φεις στο τηλ θα πέσω σε κατάθλιψη…δν ειναι όλοι δεκαπενταχρονα..

dimitris

manosz ξερεις το φβ,messenger ,viber ειναι μεσα για να επικοινωνεις κιολας ειδικα οταν καποιος δεν εχει καρτα εχει αυτα τα παραπανω για μενα π ειμαι φοιτητης το φβ ειναι οτι πο σημαντικο απο επικοινωνια,σημιωσεις οταν ειμαι μακρια και αλλα…

forneverarrow

Από τότε που ανακάλυψα το Facebook Lite ησύχασε και η ram της συσλευής, και η μνήμη και τα data μου!! Ούτε το άθλιο “κανονικό” app που θέλει 8 λεπτά να κάνει update στο S5, 5 λεπτά στο Xperia XΑ και και 4 και κάτι σε ένα S6 Edge γνωστού μου που είδα πρόσφατα, ούτε το πανάθλιο Messenger που στην τελική δεν το χρησιμοποιούσα πάνω από 1-2 φορές το μήνα…

bezilys

εκει που ιθελες παλια λιγοτερο απο1 giga ram για να τρεξει το facebook τωρα θελει 2 giga !!τι να πω?στο μελλον το βλεπω να το πανε 5 giga ram χαχαχα

Mary

Πάντως αυτό είναι παγκόσμια πρωτοτυπία, πρέπει να δώσουμε ένα βραβείο στο Facebook που καταφέρνει να φτιάχνει τις πιο σάπιες εφαρμογές ανεξαρτήτως πλατφόρμας!

 NikosAr

Το κόλπο είναι απλό …
τρέχεις την εφαρμογή κατευθείαν απο τον Browser και τελείωσες καθαρά πράγματα…
κι ότι αργεί να φορτώσει τ’ ακούω βερεσέ, απο το να γεμίζεις το κινητό με αυτού του είδους εφαρμογές που τρέχουν background σου ρημάζουν το κινητό (δοκιμάστε το)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Mark Zuckerberg

Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Τον Φεβρουάριο του 2024 το Facebook έκλεισε τα 20 χρόνια του, αριθμό που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο των social media.