Facebook Messenger, τώρα μπορεί να τραβήξει βίντεο μέχρι 15 δευτερόλεπτα

Tο Facebook Messenger έρχεται με το chat heads feature, που σου επιτρέπει να έχεις γρήγορη πρόσβαση στα μηνύματα του Facebook σχεδόν από παντού, ακόμη και σε full screen apps. Εκτός από την κυκλοφορία του Messenger για τα Windows Phone, το Facebook έκανε και κάποιες γενικές βελτιώσεις στις λειτουργίες του για τις εκδόσεις στο iOS και Android.

Για αρχή το Messenger είχε λάβει μια νέα λειτουργία με την οποία οι χρήστες μπορούσαν να τραβήξουν μια φωτογραφία και να την στείλουν στις επαφές τους καθώς και να κάνουν και Video κλήσεις μεταξύ τους. Επιπλέον κάποιος μπορούσε να πάει στην gallery του κινητού και να στείλει κάποιο προ-εγγεγγραμμένο βίντεο.

Από ότι φαίνεται το Facebook αρέσκεται πολύ στα βίντεο και για αυτό τον λόγο στην τελευταία έκδοση 6.0, για το iOS και το Android, επιτρέπει στους χρήστες να εγγράψουν βίντεο μέχρι 15 δευτερόλεπτα και να το στείλουν απευθείας μέσω της εφαρμογής. Το να στείλεις ένα βίντεο είναι αρκετά απλό και μοιάζει αρκετά με τo Snapchat.

, Facebook Messenger, τώρα μπορεί να τραβήξει βίντεο μέχρι 15 δευτερόλεπτα


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

Γνωρίζει κανείς αν η έκδοση του facebook messenger για windows phone έχει την δυνατότητα βίντεο κλήσεων?

LeTak

Nikos, δεν εχει! Ουτε καν ηχογράφηση ! Και ειναι πολυ κακο γραμμένη…αν τη χρησιμοποιείς για πάνω απο δεκα λεπτά συνεχόμενα, παίρνει φωτιά το κινητό και κολλάει η εφαρμογή συν οτι καίει την άπειρη μπαταρία! Lumia 925

nikos

@LeTak οκ κατάλαβα…Όπως πάντα η facebook μας έχει γραμμένους εκεί που δεν πιάνει μελάνι.Δεν υπάρχει επίσημη εφαρμογή για το facebook και για το messenger που υπάρχει είναι γτπ!

Sh1t

Μην ξαναπάρετε Windows Phone! Μάπα το store τους!!!

nikos

@Sh1t είπαμε όχι και έτσι…Εντάξει το store υστερεί(και λογικό είναι,αφού είναι πιο καινούργιο από android,IOS)όμως σαν λογισμικό είναι φοβερό και με εξαιρετική εμπειρία χρήσης από την πιο low-end μέχρι την πιο high-end συσκευές!Επίσης με την 8.1 διορθώθηκαν πολλά πράγματα και καλύφθηκαν πολλές ελλείψεις.Είπαμε ακόμη είναι νωρίς αλλά όχι και έτσι…

spur

Sh1t ….μαπα ???/τι μαπα ομορφη η ασχημη ????? αφου εισαι και εξυπνακιας σε καθε αρθρο

Sh1t

Spur χάλια είναι πως το λένε. Και μόνο σε 2 άρθρα έχω σχολιάσει…

ΜΑΝΩΛΑΡΑΣ

Παιδια πρεπει να καταλαβετε καποια στιγμη οτι δεν υπαρχει ενα στανταρ τοπ κινητο, τοπ λογισμικο και παει λεγοντας. Ο καθενας εχει αλλα ενδιαφεροντα και κριτηρια.

savvaa

Ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω πως τραβάμε βίντεο μέσα από την εφαρμογή μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος αν γίνεται;

efriendgr

To facebook messenger γιατι σταματησε απο τα pc; Ξερει κανεις;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Mark Zuckerberg

Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Τον Φεβρουάριο του 2024 το Facebook έκλεισε τα 20 χρόνια του, αριθμό που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο των social media.