Messenger Day: Το Facebook αντιγράφει το Snapchat Stories

Το Facebook φαίνεται ότι κάνει άλλη μια προσπάθεια να αντιγράψει ένα από τα κλειδιά της επιτυχίας του Snapchat και συγκεκριμένα τη λειτουργίας «Stories». Σύμφωνα με τις αναφορές το Facebook ετοιμάζει ένα νέο feature με την ονομασία Messenger Day, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύουν φωτογραφίες και βίντεο, με φίλτρο ή όχι, τα οποία εξαφανίζονται μετά από 24 ώρες.

Το Facebook έχει προσπαθήσει αρκετές φορές να αντιγράψει στο παρελθόν κάποια από τα feature του Snapchat. Το ίδιο συμβαίνει και με το Instagram, το οποίο ανήκει στο Facebook, με την εισαγωγή στην εφαρμογή του Instagram Stories. Προς το παρόν το Messenger Day έχει εμφανιστεί μόνο στην Πολωνία, μια χώρα στην οποία το Snapchat δεν είναι τόσο δημοφιλές.

Το Messenger Day είναι ενσωματωμένο στο Facebook Messenger και όχι στο Facebook app. Ένας εκπρόσωπος του Facebook ανέφερε, «Γνωρίζουμε ότι ο κόσμος μπαίνει στο Messenger για να μοιραστεί καθημερινές στιγμές με φίλους και οικογένεια. Αυτή την στιγμή στην Πολωνία διεξάγουμε ένα μικρό test, που αφορά νέους τρόπους με τους οποίους οι χρήστες μπορούν να μοιραστούν τις στιγμές τους. Αυτή την στιγμή δεν έχουμε κάτι άλλο να ανακοινώσουμε».

Το Messenger Day, στην δοκιμαστική αυτή φάση, εμφανίζεται στην κορυφή της conversation list, με εμφάνιση παρόμοια αυτής του Snapchat και του Instagram Stories. Μπορείς να προσθέσεις κείμενο και γραφικά στις εικόνες ή τα βίντεο σου. Αναμένουμε να δούμε αν το συγκεκριμένο feature έχει επιτυχία ώστε να το δούμε σύντομα στις συσκευές μας.

Faceebook Messenger Day Stories Snapchat, Messenger Day: Το Facebook αντιγράφει το Snapchat Stories

Faceebook Messenger Day Stories Snapchat, Messenger Day: Το Facebook αντιγράφει το Snapchat Stories

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Mark Zuckerberg

Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Τον Φεβρουάριο του 2024 το Facebook έκλεισε τα 20 χρόνια του, αριθμό που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο των social media.