Facebook Messenger: Δεν χρειάζεται πλέον προφίλ στο Facebook

Υπηρεσίες όπως το WhatsApp και άλλα messaging apps επιτρέπουν εδώ και χρόνια την χρήση του αριθμού τηλεφώνου για να εγγραφείς. Από την άλλη όμως το επίσης δημοφιλέστατο Facebook Messenger, δεν επέτρεπε στους χρήστες του κάτι αντίστοιχο, αλλά απαιτούσε να έχουν Facebook account για να χρησιμοποιήσουν το Messenger.

Από σήμερα όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς ακόμη και αν δεν έχεις προφίλ στο Facebook, μπορείς να εγκαταστήσεις το Messenger app και θα εμφανιστεί η ερώτηση “Not on Facebook?’, στην οποία αν απαντήσετε καταφατικά, θα σας επιτραπεί να κάνετε sign up χρησιμοποιώντας τον αριθμό τηλεφώνου.

Επιπλέον, θα πρέπει να επιλέξετε όνομα και να βάλετε μια φωτογραφία και από κει και πέρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Facebook Messenger κανονικά.

Τέλος, πρέπει να πούμε ότι προς το παρόν η επιλογή αυτή είναι διαθέσιμη μόνο σε ΗΠΑ, Καναδά, Περού και Βενεζουέλα, αλλά λογικά περιμένουμε σύντομα και στις υπόλοιπες χώρες.

Facebook Messenger: Δεν χρειάζεται πλέον προφίλ στο Facebook, Facebook Messenger: Δεν χρειάζεται πλέον προφίλ στο Facebook

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikmour

Γιατί σε Περού και Βενεζουέλα?Και εμείς το ίδιο υποανάπτυκτοι με αυτούς δεν είμαστε?

man

@Nikmour, ahahaha 👍👍👍

Nick

Αφού στο Facebook ανήκει πλέον το Whatsapp, και είναι με διαφορά το κορυφαίο messaging app που υπάρχει, γιατί να το κάνει αυτό με τους αριθμούς τηλεφώνου στο messenger; Δεν θέλουν να πιάσουν τόπο τα 19 δις; 😛

Sotiris

Φίλε Nick μην ανησυχείς, υπάρχει σχέδιο για την αξιοποίηση του Whatsapp και δεν θα πάνε χαμένα τα χρήματα, ξέρει τι κάνει η εταιρεία. Όπως και κάθε αλλαγή η οποία πραγματοποιείται, δεν είναι απόφαση ή/και αποτέλεσμα ενός αλλά αρκετών ανθρώπων, είναι μελετημένη επιστημονικά και έχει ουσία παρέχοντας αποτελέσματα και πληροφορίες σε βάθος χρόνου. Μελετούν – επεξεργάζονται & αποθηκέυουν τόσα πολλά δεδομένα που ουτε να τα διανοηθούμε δεν είναι δυνατόν. Η διαδικασία αυτή ονομάζεται “Profiling”, δηλαδή το αποτέλεσμα της επεξεργασίας των στοιχείων που συλέγονται, έχει ώς σκοπό την γνώση, (από τις δωρεάν προσφερόμενες πληροφορίες όλων των χρηστών, οι οποίες και είναι το μεγαλύτερο “μυστικό – φανερό” όπλο) και το κατέχουν κυρίως (μεταξύ άλλων) 4 εκ των μεγαλύτερων εταιρειών : Φεισμπουκ, γκουγκλ, αππλε, Μαικροσοφτ. Με τους όρους χρήσης (τους οποίους ελάχιστοι θα διαβάσουν) που μεταβάλονται δραματικά (έχοντας ως “δόλομα” την δωρεάν διάθεση τους για το 1ο έτος) στα νέα Win10 και σε συνδυασμό με τα βιομετρικά που πλασάρουν ώς την νέα μόδα (για λόγους ασφαλείας) θα σε γνωρίζουν καλύτερα απο τους γονείς σου … ΥΓ. Θα ήθελα τέλος να αναφέρω πώς στην τελευταία έκδοση του περιηγητη της γκουγκλ είναι μόνιμα ενεργοποιημένο το μικρόφωνο με σκοπό να λειτουργεί το χαρακτηριστικο της φωνητικής αναζήτησης, όμως… Συνέχεια »

Foivos1k

Μπράβο sotiris. Ειλικρινά Μπράβο. Ενα σχόλιο με γνώση, υπόβαθρο και ουσία.

βιβη

Καλημερα!μηπως ξερετε ποτε θα ερθει στην ελλαδα;;

Λάμπρος

καλημερα ! ξερετε ποτε θα ερθει ελλαδα ????

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Mark Zuckerberg

Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Τον Φεβρουάριο του 2024 το Facebook έκλεισε τα 20 χρόνια του, αριθμό που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο των social media.