Τετάρτη
08/10/2014

Facebook, ετοιμάζει εφαρμογη ανταλλαγής ανώνυμων μηνυμάτων

Εκτός από τον χώρο της υγείας και των online πληρωμών, το διάσημο κοινωνικό δίκτυο ετοιμάζεται να μπει και στον τομέα του ανώνυμου messaging. Λέγεται ότι ετοιμάζει ένα standalone app το οποίο θα επιτρέπει στους χρήστες να επικοινωνούν ανώνυμα.

Αν αυτό αληθεύει τότε θα σημαίνει μεγάλη στροφή για το Facebook μου μέχρι τώρα η φιλοσοφία του είναι οι χρήστες του να δηλώνουν την πραγματική ταυτότητα.

Σύμφωνα με τη New York Times η εφαρμογή θα έρθει μέσα στις επόμενες εβδομάδες αλλά δεν γνωρίζουμε κάτι παραπάνω, αν θα έρθει να συναγωνιστεί εφαρμογές όπως Secret και Whisper, ή θα παρουσιάσει κάτι διαφορετικό. Το Facebook έχει κατηγορηθεί πάρα πολλές φορές για το κατά πόσο τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών του είναι ασφαλή, επομένως ακούγεται τουλάχιστον ενδιαφέρον το ότι θα δούμε μια εφαρμογή που θα βασίζεται στην ανωνυμία.

facebook-570

Πηγή

Μάθε για:

Συντάκτης: .


3 Σχόλια

 1. Ο/Η Darth λέει:

  σιγά μην είναι και ανώνυμα, από την στιγμή που η fb ξέρει ποιος το στείλει ξέρει και η cia κλπ κλπ κλπ…. έτσι μόνο ανώνυμα δεν είναι…

 2. Ο/Η dark_master λέει:

  @Darth μα αυτοί τα ξέρουν ούτως ή άλλως.
  Το θέμα είναι ποιος ο λόγος να το κάνει?
  Δλδ αν εγώ δεν ξέρω κάποιον κ του στείλω μήνυμα που θα διαφέρει? Δεν θα φαίνεται ο αποστολέας στον παραλήπτη? Πάει να υποκαταστήσει τα μηνύματα δλδ?

 3. Ο/Η ioankav λέει:

  @dark_master Οι ανώνυμες εξομολογήσεις στο διαδίκτυο είναι όλο και πιο συχνά διέξοδος για ορισμένα άτομα. Πίσω από την ανωνυμία πολλοί άνθρωποι λένε πιο εύκολα το πρόβλημα τους, τις σκέψεις τους. Φαντάζομαι πως κάτι τέτοιο θα έχουν κατά νου, ειδικά αν πάνε σε κάτι όπως Secret,Whisper. Πάντως στο Secret, η υπηρεσία ξέρει ποιος έκανε το post, αλλά αυτό δε φαίνεται στους άλλους.
  Επίσης, το Facebook είχε παρουσιάσει και το Slingshot, όταν δεν κατάφερε να εξαγοράσει το Snapchat, το οποίο μέχρι στιγμής δε τα πηγαίνει και τόσο καλά…

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.