Facebook, ετοιμάζει εφαρμογη ανταλλαγής ανώνυμων μηνυμάτων

Εκτός από τον χώρο της υγείας και των online πληρωμών, το διάσημο κοινωνικό δίκτυο ετοιμάζεται να μπει και στον τομέα του ανώνυμου messaging. Λέγεται ότι ετοιμάζει ένα standalone app το οποίο θα επιτρέπει στους χρήστες να επικοινωνούν ανώνυμα.

Αν αυτό αληθεύει τότε θα σημαίνει μεγάλη στροφή για το Facebook μου μέχρι τώρα η φιλοσοφία του είναι οι χρήστες του να δηλώνουν την πραγματική ταυτότητα.

Σύμφωνα με τη New York Times η εφαρμογή θα έρθει μέσα στις επόμενες εβδομάδες αλλά δεν γνωρίζουμε κάτι παραπάνω, αν θα έρθει να συναγωνιστεί εφαρμογές όπως Secret και Whisper, ή θα παρουσιάσει κάτι διαφορετικό. Το Facebook έχει κατηγορηθεί πάρα πολλές φορές για το κατά πόσο τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών του είναι ασφαλή, επομένως ακούγεται τουλάχιστον ενδιαφέρον το ότι θα δούμε μια εφαρμογή που θα βασίζεται στην ανωνυμία.

facebook anonymous app, Facebook, ετοιμάζει εφαρμογη ανταλλαγής ανώνυμων μηνυμάτων

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

σιγά μην είναι και ανώνυμα, από την στιγμή που η fb ξέρει ποιος το στείλει ξέρει και η cia κλπ κλπ κλπ…. έτσι μόνο ανώνυμα δεν είναι…

dark_master

@Darth μα αυτοί τα ξέρουν ούτως ή άλλως.
Το θέμα είναι ποιος ο λόγος να το κάνει?
Δλδ αν εγώ δεν ξέρω κάποιον κ του στείλω μήνυμα που θα διαφέρει? Δεν θα φαίνεται ο αποστολέας στον παραλήπτη? Πάει να υποκαταστήσει τα μηνύματα δλδ?

ioankav

@dark_master Οι ανώνυμες εξομολογήσεις στο διαδίκτυο είναι όλο και πιο συχνά διέξοδος για ορισμένα άτομα. Πίσω από την ανωνυμία πολλοί άνθρωποι λένε πιο εύκολα το πρόβλημα τους, τις σκέψεις τους. Φαντάζομαι πως κάτι τέτοιο θα έχουν κατά νου, ειδικά αν πάνε σε κάτι όπως Secret,Whisper. Πάντως στο Secret, η υπηρεσία ξέρει ποιος έκανε το post, αλλά αυτό δε φαίνεται στους άλλους.
Επίσης, το Facebook είχε παρουσιάσει και το Slingshot, όταν δεν κατάφερε να εξαγοράσει το Snapchat, το οποίο μέχρι στιγμής δε τα πηγαίνει και τόσο καλά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Mark Zuckerberg

Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Τον Φεβρουάριο του 2024 το Facebook έκλεισε τα 20 χρόνια του, αριθμό που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο των social media.