Feel Me, Η app που σας φέρνει σε επαφή μέσω της οθόνης του κινητού…

Είναι μοναχικά στο επαγγελματικό ταξίδι σου στο εξωτερικό, όλο συνέδρια και ανούσια meeting. Τη σκέφτεσαι και σου λείπει, αλλά δεν έχεις τρόπο να τη νιώσεις και τσατίζεσαι. Λάθος! Τώρα έχεις! Βάζεις το Feel Me να τρέχει, ακουμπάς όπου ακουμπά πάνω στην οθόνη της και νιώθεις το άγγιγμά της, έστω και με virtual τρόπο.

Το Feel Me είναι ένα project του Marco Triverio, το οποίο έχει σκοπό να εξερευνήσει το κενό μεταξύ της σύγχρονης και της ασύγχρονης επικοινωνίας με τη χρήση των κινητών τηλεφώνων, εμπλουτίζοντας παράλληλα την ψηφιακή αλληλεπίδραση. Το Feel Me, αρχικά, είναι ένα app που εμπλουτίζει την επικοινωνία μέσω μηνυμάτων. Το ζευγάρι κοιτά το thread των μηνυμάτων που έχουν ανταλλάξει και καθώς το κάνει αυτό μπορεί να αγγίζει την οθόνη.

Μικρές τελείες εμφανίζονται στην οθόνη του άλλου, όπου ακριβώς αγγίζει την οθόνη ο ένας. Μόλις αγγίξει κανείς τις τελείες, προκαλείται μια μικρή αντίδραση, είτε δόνηση, είτε μια αλλαγή χρώματος της κουκκίδας, ή ένας ήχος.

Τώρα, οι τηλεφωνικοί σας καβγάδες και όλη η γλυκιά διαδικασία του να τα ξαναβρίσκετε μετά αποκτά άλλο νόημα, ακόμα και από απόσταση. Θα μπορεί κανείς να ακουμπά το κεφάλι του στην οθόνη και ο άλλος να τον ή την χαϊδεύει… Ευτυχώς που η app είναι πειραματική. Φαντάζεστε να βλέπαμε στο δρόμο άτομα να χαϊδεύονται πάνω στην οθόνη του κινητού, λέγοντας γλυκόλογα; Tragic!

, Feel Me, Η app που σας φέρνει σε επαφή μέσω της οθόνης του κινητού…

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
panosx

Ή πες Η εφαρμογή ή ΤΟ app (application).

Vanzel

Σε λίγο θα ρίχνουμε και σφαλιάρες μέσω κινητών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Software Apple featured iOS

Στις 10 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το φετινό WWDC της Apple – Αποκαλυπτήρια για το iOS 18

Φέτος, το ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών (WWDC) της Apple θα πραγματοποιηθεί από τις 10 Ιουνίου έως τις 14 Ιουνίου.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Φουντώνουν οι φήμες ότι η Apple θα χρησιμοποιήσει το Baidu AI στην Κίνα

H Apple είναι σε συζητήσεις με την Google προκειμένου να υιοθετήσει το Gemini AI στην επερχόμενη έκδοση iOS 18.