Fingercross, Εφαρμογή για Android συσκευές [Έλληνες developers]

Το Fingercross είναι ένα παιχνίδι που υπόσχεται ατέλειωτες ώρες διασκέδασης. Η κεντρική ιδέα του παιχνιδιού είναι ότι ο χρήστης πρέπει να βάλει τα δάχτυλά του πάνω από τα “splash monsters” που εμφανίζονται στην οθόνη, χωρίς να σηκώσει τα δάκτυλα που ήδη χρησιμοποίησε. Σε περίπτωση που δεν σας περισσέυουν δάκτυλα, χρησιμοποιείστε ελεύθερα τη μύτη σας, ή προσκαλέστε μερικούς φίλους να βοηθήσουν.
Fingercross Android games, Fingercross, Εφαρμογή για Android συσκευές [Έλληνες developers]

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vasilis

Περιμένω σοβαρότερες προτάσεις για το android. Με ουσία και χρηστικες! Τωρα αυτη την εφαρμογη; Τι να πω; Σκας 600 αρες και 4πυρηνους για να κατεβαζεις τέτοια; Να γιατι υπερτερεί το ios

Κώστας Βλαχάκης

Vasillis, σε αυτή τη στήλη προωθούμε τη δουλειά που κάνουν οι Έλληνες developers. Όλοι έχουμε περιθώριο βελτίωσης. Δεν χρειάζεται να ρίχνουμε ανάθεμα. Κάθε προσπάθεια αξίζει ένα μπράβο ώστε να πάρει δύναμη ο δημιουργός του και να συνεχίσει. Έτσι το αντιμετωπίζουμε εδώ από τη στήλη “Έλληνες developers”.

vasilis

Κώστα το καταλαβαίνω και εχεις δίκιο. Αλλα σεβασμός σημαίνει να εχεις υψηλές και ποιοτικές απαιτήσεις. Σημαίνει να ανέβαζεις τον πήχη . Αυτες οι εφαρμογές να τις χειροκροτουσα στο android eclair οχι τωρα

nikos

kaloooo

Konstantinos

Τί καφρίλα ο φίλος από πάνω. Έσπευσε να αποδοκιμάσει. Νομίζω υπάρχουν πολλές άλλες εφαρμογές που υποστηρίζονται από στούντιο παγκοσμίου εμβέλειας για να δοκιμάσεις τα τετραπύρηνα και να κάνεις απόσβεση.

ήθελα να ήξερα τί δουλειά κάνει που σκάει 600 κατεβατά για μια συσκευή και έχει και χρόνο για για παιχνίδια. Ή μήπως την πήρε 250 με γεναία επιδότηση όπως εδώ στα χανιά που έχουν και οι γιαγιάδες iphone?

vasilis

@kostantinos πρόσεξε πως απαντας και με ποιες εκφράσεις! Η κριτική δεν ειναι παντα θετική! Εσενα τι σε πείραξε; Αδερφός του δημιουργού εισαι; Αν εχεις κατι να πεις πες αλλα μην κρίνεις εμενα

demon

vasilis αν δεν σου κανει μην την χρησιμοποιεις σε αναγκασε κανενας?και κατι αλλο, φτιαξε και εσυ μια δικια σου να κρινουμε μετα εμεις εσενα!

Greg

Μην κρινεις για να μην κριθεις φιλε vassilis. Εφοσον σου αρεσει να κανεις σκληρη κριτικη σε αλλους, να την δεχεσαι κιολας.

Κώστας Βλαχάκης

Παιδιά, εντάξει είπαμε τη γνώμη μας. Μην τσακωθούμε τώρα για αυτό το θέμα. Thanks.

Konstantinos

Καλά λοιπόν, ίσως το ύφος μου ήταν εριστικό αλλά εντάξει. Συγγνώμη.
Απλά σύγκρινες τη μπανάνα με το μήλο και είπες πως το μήλο είναι πιο ωραίο επειδή είναι στρογγυλό. Ενώ είναι φανερό πως η μπανάνα κατεβαίνει πιο εύκολα!!

😛 (κάνω δίετα όσο και πλάκα) Προσωπικά δεν βάζω games στο razr μου αλλά θα έχει πλάκα φαντάζομαι να παίζεις twister με τα δάχτυλα! Μπράβο στο δημιουργό και καλή αρχή μιας και είναι η πρώτη του

όσο για τον πήχη, καλή θα ήταν μια εποικοδομητική on-app κριτική και καλοδεχούμενη. Είναι φοβερό να βλέπεις φοιτητές πληροφορικής αλλά και χομπίστες να καταπιάνονται με πράγματα όπως αυτό και μια μέρα να γίνουν σαν το Χρήστο Βαλασέλλη (Jazler) έξω από τα κάγκελα και εντός συνόρων

enigma

Ενώ το ios δεν έχει εφαρμογές με ρεψίματα και κλ@νιές;;;;;

Maria

Η κριτικη σε οποιοδηποτε τομεα ειναι αποδεχτη οταν γινεται καλοπροαιρετα. Οταν καυχομαστε πως τα 4πυρηνα μας δεν ειναι για τετοια απλα να μην τα κατεβαζουμε. Μπραβο στο δημιουργο που εδωσε μια καινουρια ιδεα και την απεδωσε με αυτον τον ωραιο και πρωτοποριακο τροπο. Συνεχισε… Εμεις θα σε στηριξουμε!

geo1234

φτιάχνω και εγώ εφαρμογές για το android (G-nik)

Behind the scenes

Φίλε Βασίλη, κατ’ αρχάς σου εγγυόμαι ότι ο Κωνσταντίνος δεν είναι αδερφός του δημιουργού. Απλά ξέρει να εκτιμά τον κόπο και το χρόνο του άλλου.

Όπως και να ‘χει, κάθε κριτική κάνει καλό σε οποιαδήποτε περίπτωση. Και όντως έχεις δίκαιο ότι θα μπορούσε να ήταν καλύτερο οπτικά, δεδομένου ότι υπάρχουν οι πόροι, ο χρόνος και η υποδομή. Όμως, αν θεωρείς την ιδέα καλή, τα γραφικά μπορούν να φτιαχτούν σε κάποιο update. Όσο όμορφο και να γίνει αυτό το παιχνίδι όμως, δεν θα φέρει ποτέ στα άκρα μια τετραπύρηνη συσκευή, αν αυτό είναι που περιμένεις.

Εξάλλου, όπως εσύ έχεις απαιτήσεις για το τετραπύρηνο, υπάρχουν και (πολλές) άλλες συσκευές στον κόσμο που έχουν ένα ή δύο πυρήνες. Δηλαδή αυτές έπρεπε να αγνοηθούν όπως συμβαίνει με πολλές άλλες εφαρμογές;

Κλείνοντας, θα ήθελα να συγχαρώ το techblog γι’ αυτή την τρομερή βοήθεια που παρέχει σε νέους developers.

chris

παιδια το παιχνιδι φαινεται παρα πολυ ωραιο και διασκεδαστικο. δεν ειναι αναγκαστικο ΟΛΑ τα παιχνιδια να ειναι δρασης με σουπερ γραφικα. υπαρχουν κι αλλες κατηγοριες. αν αυτο ηταν ενα παιχνιδι δρασης με χαλια γραφικα τοτε ναι θα μπορουσαμε να του κανουμε κριτικη. ελεος πια λες και δεν υπαρχουν αλλα.

vasilis

Ok! Με πείσατε! Ημουν λιγάκι στραβός και δεν έδωσα καλή εικόνα… Βλέπετε οταν υπαρχει και απο την αλλη πλευρά ο σωστός τρόπος επικοινωνίας και η ωριμότητα ολα λύνονται! Στην προκειμένη περιπτωση παραδέχομαι την υπερβολή μου και ζητώ απο τον developer και τον καθε developer να αναδεικνύει το ταλέντο του οσο πιο καλα μπορει! Ειναι πολυ σημαντικό ως χώρα να εχουμε τουλαχιστον “εξαγωγιμα” προϊόντα τις ιδέες και τα μυαλά ορισμένων με όρεξη γι αυτο που κανουν.
Ας κλείσει εδω λοιπον και τα ξαναλέμε
Ευχαριστώ….

Κώστας Βλαχάκης

🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.