Flame, Επίσημη επιβεβαίωση ότι δημιουργήθηκε από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ;

Μπορεί να το είχαμε εξετάσει και πάλι στο πρόσφατο παρελθόν ως ενδεχόμενο, αλλά είναι διαφορετικό να έχεις την επίσημη επιβεβαίωση ότι ο super εξελιγμένος ιός Flame αποτελεί δημιούργημα των ΗΠΑ και του Ισραήλ, προκειμένου να σταματήσουν το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.

Στην εξέλιξη του κακόβουλου λογισμικού, το οποίο ήρθε, σάρωσε και αυτοκαταστράφηκε, είχε συμμετοχή το τεχνολογικό κομμάτι του ισραηλινού στρατού, η NSA, η CIA, σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει από έγκυρες πηγές η Washigton Post. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Flame είναι μέρος του project Olympic Games, το οποίο είχε ως αποτέλεσμά του και τον ιό Stuxnet.

Αυτός ο κόσμος είναι αγγελικά πλασμένος και οι χώρες σέβονται τους κανόνες των Διεθνών Σχέσεων… Epic Fail!

, Flame, Επίσημη επιβεβαίωση ότι δημιουργήθηκε από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ;

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tolis

Έχω την αίσθηση ότι ζω το Metal Gear!
Να δούμε τι άλλο θα μάθουμε!

panageor

ACTA στα σπίτια τους. ΟΧΙ σε εμάς που άντε κατεβάζουμε καμιά ταινία και κανένα τραγούδι. Πόσο να μας κοροϊδεύουν πια ??
Δηλαδή όχι στην “πειρατία”(= διαφωνώ κάθετα με τον όρο πειρατία) αλλά ναι στα κακόβουλα λογισμικά ?
Επειδή είναι ο στρατός και οι μυστικές υπηρεσίες δεν τρέχει τίποτα.. Για το καλό μας το κάνουν μωρέ.. Σιγά…

Γιάννης

@Tolis +1 !
Ελπίζω να υπάρχει και εδώ ο Snake..

πάντως δημιούργησαν ένα αριστούργημα-τέρας..

Βελισάριος

Που είσαι ρε Otacon!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Flame

Flame, Ο ιός που απασχόλησε τον πλανήτη αυτοκαταστρέφεται

Αυτό και αν είναι επίδειξη δύναμης… Αποφασίζεις να δημιουργήσεις το απόλυτο κακόβουλο λογισμικό, τον ιό Flame, ο οποίος κέρδισε με ευκολία και άνεση τον τίτλο του πιο εξελιγμένου ιού που έχουμε δει μέχρι σήμερα και έτσι απλά, χωρίς προειδοποίηση, προκειμένου να μην βρουν τα ίχνη σου και οποιοδήποτε στοιχείο που να οδηγεί σε εσένα, τον […]

Software Flame

Flame, Το super malware έρχεται τώρα και στο PC σας

Τα νέα αυτά μόνο ως ανησυχητικά μπορούν να θεωρηθούν, καθώς, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, ο κώδικας του κακόβουλου λογισμικού Flame φαίνεται πως είναι ικανός να ταιριάξει στο μηχανισμό των updates των Windows και με αυτόν τον τρόπο να εισχωρήσει σε κοινούς προσωπικούς υπολογιστές.

Internet Flame Internet

Flame, Τα Ηνωμένα Έθνη ετοιμάζονται να κρούσουν και επισήμως τον κώδωνα του κινδύνου

Από ότι φαίνεται το θέμα με τον ιό Flame, ή W32.Flamer, αν προτιμάτε, δεν είναι καθόλου απλό και θα έχουμε περαιτέρω εξελίξεις. Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών, μέσω ειδικής υπηρεσίας προστασίας των υποδομών των κρατών μελών του, ετοιμάζεται να εκδώσει ειδική προειδοποίηση για τον Flame. Δεν είναι και λίγο να σου λέει ο ΟΗΕ ότι είμαστε […]

Internet Flame

“Flame”, Ένα πανίσχυρο cyber όπλο βρέθηκε στο Ιράν

Ένας ιδιαίτερα εξελιγμένος ιός υπολογιστών ανακαλύφθηκε στο Ιράν και σε άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής από ειδικούς ασφαλείας, ο οποίος φαίνεται πως έχει δημιουργηθεί με σκοπό την κατασκοπεία σε ευαίσθητα κυβερνητικά δεδομένα. Το όνομά του είναι Flame και οι ειδικοί λένε ότι μπορεί να έχει την ίδια ακριβώς προέλευση με το worm Stuxnet.