Fleksy Messenger, σου επιτρέπει να στείλεις μηνύματα από το Gear 2 Smartwatch

Με το Samsung Galaxy Gear 2 είχες μέχρι στιγμής την δυνατότητα να λάβεις μηνύματα καθώς και να τα διαβάσεις μέσω του smartwatch, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσες να απαντήσεις σε αυτά. Χάρη όμως στο Fleksy Messenger, το οποίο αξίζει να σημειώσουμε ότι φτιάχτηκε από Έλληνα developer, μπορείς να απαντήσεις χωρίς να χρειαστεί να βγάλεις το smartphone σου από την τσέπη σου.

Μπορεί η οθόνη για μια τέτοια δουλειά να είναι αρκετά μικρή, αλλά η εταιρεία που ανέπτυξε το Fleksy, δημιούργησε ένα νέο virtual πληκτρολόγιο το οποίο καταφέρνει τα μέγιστα για την μικρή αυτή οθόνη των 1.6 ιντσών.

Χρησιμοποιεί μια μηχανή έξυπνης πρόβλεψης η οποία σε βοηθαέι να γράψεις ακριβώς αυτό που ήθελες ακόμη και αν δεν πατάς τα σωστά πλήκτρα. Μπορεί να μην είναι πρακτικό για να γράψεις ολόκληρη έκθεση αλλά σίγουρα θα είναι βολικό για μερικές γρήγορες απαντήσεις.

Ο COO της Fleksy,ο ελληνικής καταγωγής Ιωάννης Βερδέλης, αναφέρει ότι η τεχνολογία του Flesky επαναπροσδιορίζει για το τι είναι ικανές οι wearable συσκευές να κάνουν και το πως ο χρήστης θα ενασχοληθεί με αυτή.

Το Flesky Messenger είναι διαθέσιμο σήμερα για τα Samsung Galaxy Gear 2 και Samsung Galaxy Gear 2 Neo.

, Fleksy Messenger, σου επιτρέπει να στείλεις μηνύματα από το Gear 2 Smartwatch

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βαγγέλης

Έτυχε να το δω κάπου και το δοκίμασα στο κινητό..Κάτι μου λέει οτί ακόμα και το πληρωμένο swype που έχω θα μείνει στο ράφι…. Είναι πάρα πολύ καλό αν ασχοληθείς μαζί του να το μάθεις πως λειτουργεί.. Μπορείς να πατήσεις κάθε γράμμα λάθος και να σου βγάλει το σωστό…(Χρησιμοποιούν μια μέθοδο που δεν θυμάμαι πως την λένε.)
Το μόνο αρνητικό που έχω βρει μέχρι τώρα είναι οτί πρέπει να πατήσεις τον σωστό αριθμό γραμμάτων για να καταλάβει την λέξη κάθως για παράδειγμα στην λέξη: σπίτι αν πατήσω δοιρι θα το πιάσει ενώ αν πατήσω δπιρ δεν θα το καταλάβει..

babis

ναι το πληκτρολογιο για το κινητο πραγματικά τα σπάει! κι εγω εχω προσέξει το παραπάνω αρνητικό. Επίσης θελω να προσθεσω το γεγονός πως η ελληνική γλωσσα ειναι σε beta έκδοση και λείπει το τελικό “ς”. Μπαίνει μόνο από το διορθωτήρι, που σημαινει πως δεν μπορείς να φτιάξεις εύκολα custom λεξεις με αυτο τον χαρασκτηρα…

Βαγγέλης

Σόρρυ για το δεύτερο post… ‘

Και να σημειώσω οτί τα παιδιά που έχουν την εφαρμογή είναι Έλληνες!

Γιαννης

Είναι όντος τέλεια εφαρμογή στο κινητό. Να προσθέσω όμως οτι ΥΠΑΡΧΕΙ τελικο Σ (“ς”)

giannaras

Έχει κάνεις το 2 με tizen να μου πει αν δουλεύει η εφαρμογή Watsap γιατί έχω το 1 και δεν ξέρω επίσης στο 1 δεν μου δουλεύει αυτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.