Google Chrome, Ετοιμάζεται η έκδοση metro για τα Windows 8

H Google ετοιμάζεται για την Windows 8 εποχή με την Metro User Interface του Google Chrome, η οποία όμως δεν θα τρέχει στα Windows RT, δηλαδή τα Windows που είναι εγκατεστημένα σε συσκευές με επεξεργαστές ARM. Όσοι έχουν εγκαταστήσει το Release Preview των Windows 8>, μπορούν να δοκιμάσουν τη νέα έκδοση του Chrome.

O Google Chrome για το Metro User Interface θα υποστηρίζει όλα τα στοιχεία της λειτουργικότητας του νέου συστήματος, ενώ σταδιακά θα γίνονται βελτιώσεις και διορθώσεις σε όλα τα σημεία στα οποία θα εντοπιστούν τυχόν προβλήματα. Καλωσήλθες, λοιπόν, Chrome!

, Google Chrome, Ετοιμάζεται η έκδοση metro για τα Windows 8

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sotiris

Καλό ακούγεται.

AnakinSkywalker

Περιμένουμε και την αλεπού.

PiXel

Βλέπω σκοτώθηκαν στη δουλειά εκεί στη Google. Άντε και στο επόμενο milestone να φτιάξουν και το live tile και έτοιμη η metro έκδοση… Δε ντρέπονται λίγο, κοροϊδεύουν τον κόσμο…

manos

Επισης πρεπει να σημιωθει οτι υπάρχει η δυνατότητα να κυκλοφορήσουν εκδόσεις των διαφορων browsers και για τα Windows RT που απευθύνονται σε ARM συσκευές, με περιορισμένες όμως δυνατότητες όπως για παράδειγμα η έλλειψη εκτέλεσης JavaScript και προσθηκών.

Calicadzaros

ΙΕ10 στα 8 release preview μου και ειμαι κομπλε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Chrome featured Google

Google Chrome: 5 ενημερώσεις στη γραμμή διευθύνσεων

To Google Chrome λαμβάνει ορισμένες σημαντικές ενημερώσεις για τη γραμμή διευθύνσεών του, με την εταιρεία να αποκαλύπτει πέντε από αυτές.

Smartphones Chrome Google Google Chrome

Google Chrome: Νέα εμφάνιση για τα 15 χρόνια του browser

To Google Chrome στα desktop πρόκειται να αποκτήσει μια διαφορετική εμφάνιση, καθώς θα ενημερωθεί με βάση τη σχεδιαστική γλώσσα Material You.

Internet Apple Chrome Google

Chrome για iOS: Βελτιωμένη μετάφραση, Google Lens και λειτουργίες Χαρτών

H Google μοιράστηκε πολλές νέες δυνατότητες που είναι διαθέσιμες ή έρχονται στην εφαρμογή Chrome για iPhone και iPad.

Internet Google Google Chrome

Google Chrome: Προειδοποίηση για όσους κάνουν streaming ταινίες online

Όλοι οι χρήστες του Chrome που παρακολουθούν ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές στο διαδίκτυο δωρεάν πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί.