Πέμπτη
20/11/2014

Google Contributor, συνδρομητική πλατφόρμα για σερφάρισμα χωρίς διαφημίσεις

Η Google λάνσαρε σήμερα μια νέα υπηρεσία με την οποία στοχεύει να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον με τον οποίο οι δημιουργοί περιεχομένου βγάζουν χρήματα από τις σελίδες τους. Η νέα πλατφόρμα ονομάζεται Contributor και ζητά από τους αναγνώστες να συμβάλλουν με ένα μηνιαίο ποσό 1-3 δολαρίων για να έχουν ad-free περιήγηση στα αγαπημένα τους sites.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη από σήμερα και η Google προς στιγμήν έχει 10 συνεργαζόμενα sites μεταξύ των οποίων είναι Urban Dictionary, The Onion, Science Daily, wikiHow και Mashable. Οι χρήστες που έχουν αποκτήσει μια πρόσκληση θα έχουν πρόσβαση σε μια σελίδα η οποία θα δείχνει τη λίστα με τα websites που συμμετέχουν στο Contributor, και θα δίνει τη δυνατότητα να συμβάλλεις με 1, 2 ή 3 δολάρια τον μήνα.

Όσοι χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία θα βλέπουν την κανονική σελίδα του site που επισκέφθηκαν αλλά αντί για διαφημίσεις θα έχει ένα ευχαριστήριο μήνυμα.

Η υπηρεσία είναι μια εναλλακτική όσων χρησιμοποιούν συνδρομές και λύσεις τύπου AdBlock, ενώ παράλληλα θα συνεχίζουν να στηρίζουν τις σελίδες που επισκέπτονται. Είναι κάτι σαν το Spotify αλλά όχι για μουσική. Όσοι ενδιαφέρονται για τη νέα υπηρεσία η οποία είναι ακόμη σε beta μορφή, μπορούν να μπουν για προσκλήσεις εδώ.

google-contributor-03-570

google-contributor-01-570

google-contributor-02-570
Πηγή

Μάθε για:

Συντάκτης: .


3 Σχόλια

 1. Ο/Η Darth λέει:

  adblock και adfree και άγιος ο θεος

 2. Ο/Η Sot11 λέει:

  Γελάνε και τα πόμολα!

 3. Ο/Η manolis tsagkarakis λέει:

  1ο βήμα: στήνω μια πολύ καλή μηχανή αναζήτησης
  2ο βήμα: δημιουργώ μονοπώλειο
  3ο βήμα: γεμίζω το κόσμο με διαφημίσεις και κερδίζω δις
  4ο βήμα: κάνω τη «χάρη» στο κόσμο και με μια μικρή συνδρομή δεν έχει αυτές τις χρήσιμες διαφημίσεις για μεγένθυση πέους, χάσιμο 100 κιλών, πυροβόλησε το παπάκι για να κερδίσεις iPhone, κτλ κτλ!!!! ααα και πάλι κερδίζω δις και από αυτό!!!

  Welcome to your future… :(

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.