Google Earth Pro: Από 399 το χρόνο έγινε δωρεάν

Όλοι γνωρίζουμε το Google Earth της Google το οποίο είναι διαθέσιμο για υπολογιστές και κινητά, αλλά πολλοί λίγοι από μας όμως έχουν χρησιμοποιήσει την Pro έκδοση η οποία κόστιζε 399 δολάρια τον χρόνο. Από σήμερα όμως αυτό άλλαξε, καθώς όλοι οι χρήστες μπορούν να κάνουν αναβάθμιση δωρεάν.

Το Google Earth pro περιλαμβάνει κάποια ειδικά εργαλεία που συνήθως χρειάζονταν οι επαγγελματίες, όπως ειδικά εργαλεία μέτρησης, έξτρα επιλογές εισαγωγής καθώς και την δυνατότητα εκτύπωσης φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης. Επιπλέον δίνει την δυνατότητα σε κυβερνήσεις και οργανισμούς να παράγουν χάρτες υψηλής ανάλυσης και fly-through βίντεο από τα δεδομένα της Google και όλα αυτά χωρίς να κοστίζει τίποτα.

Ο λόγος που οδήγησε την Google να δώσει την Pro έκδοση δωρεάν δεν είναι ξεκάθαρος, καθώς στην ανακοίνωσή της δεν μπαίνει σε πολλές λεπτομέρειες. Ίσως έχει να κάνει με τον αυξανόμενο ανταγωνισμό από άλλες υπηρεσίες χαρτών όπως το Apple Maps και το Here Maps. Όποιος ενδιαφέρεται να χρησιμοποιήσει την Pro έκδοση το μόνο που πρέπει να κάνει είναι sign up για το key.

google earth pro free, Google Earth Pro: Από 399 το χρόνο έγινε δωρεάν

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikmour

Ανταγωνισμός=καλύτερες υπηρεσίες για καταναλωτές

Dimos

Uncompleted License Key request

Error! Your sign up can not be completed due to We’re sorry. We are experiencing technical difficulties. Please try again later.. You can try re-registering the product with an alternative email address. For other issues with Log In, please refer to our Login Help page Happy travels, Google Earth Team

Συνέχεια αυτό βγάζει!

cheorge

@Dimos
κι εμενα χθες αυτο εβγαζε.
δοκιμασε και σημερα…
σημερα τα καταφερα

didroug

Αν ξαναπροσπαθησεις αμέσως θα δουλέψει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.