Google Hangouts, νέα έκδοση για iOS

Μία νέα έκδοση της εφαρμογής Google Hangouts είναι διαθέσιμη στο App Store. Η Google αποφάσισε να αναβαθμίσει την εφαρμογή της για iOS συσκευές, φέρνοντας νέα χαρακτηριστικά αλλά και μία ανανεωμένη εμφάνιση που ταιριάζει στο iOS 7. Αρχικά, οι χρήστες θα μπορούν πλέον να ανταλλάσσουν animated stickers μεταξύ τους καθώς και μικρά βίντεο διάρκειας μέχρι 10 δευτερολέπτων, ενώ ακόμα θα μπορούν να στείλουν χάρτη με τις συντεταγμένες τους.

Από την άλλη πλευρά, η νέα έκδοση υιοθετεί μία πιο “flat” εμφάνιση προσαρμοσμένη στο user interface του iOS 7.

Όσον αφορά τo iPad, η Google δημιούργησε μία βελτιστοποιημένη εμφάνιση για την οθόνη του, εμφανίζοντας σε παράθεση την λίστα με τις επαφές και την τρέχουσα συνομιλία, δίνοντας παράλληλα την δυνατότητα για picture-in-picture βιντεοκλήση.

, Google Hangouts, νέα έκδοση για iOS, Google Hangouts, νέα έκδοση για iOS

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΧΡΗΣΤΟΣ

Μα καλα ρε τι πινουν εκει στη Google;
Παντα πρωτο το iphone και android τιποτε;

arg

σιγά μήν σκύψει και στα τέσερα.

οι περισσότεροι χρήστες του android δέν ξέρουν ότι έχουν ένα φοβερό stock chat app στο κινητό τους και παλέυουν με εφαρμογές τύπου wats up, fb και διάφορα. ΟΚ δέν λέω ακόμα έχει προβληματάκια η εφαρμογά, αλλα κατα τα άλλα πρέπει να το βάλουν μερικοί μερικοί στο ιαλό τους ότι το μόνο και μόνο που συνδέεσε στο android με έναν λογαριασμό google ταυτόχρονα έχεις τα πάντα στο πιάτο σου.

Spyros

Και μετά φωνάζουν οι android user ότι το iPhone δεν ειναι καλό και δεν κάνει αυτό και κάτι τέτοια , ε πάρτε λοιπόν μια απάντηση από την google πιο ειναι πρώτο,συγνώμη αλλά δεν ειναι η Μονή εφαρμογή που βγαίνει πρώτα σε iOS

azriel84

Η εφαρμογή από total crap που ήταν αναβαθμίστηκε σε “αξιοπρεπή”. Δεν το περίμενα, εύγε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.