Google, ξεκίνησε την αποστολή του Android Lollipop 5.0.1 update

Μετά από περίπου τρεις βδομάδες από την κυκλοφορία του Android Lollipop 5.0, η Google άρχισε σιγά σιγά να την αποστολή του Android Lollipop 5.0.1. Ανανέωσε επίσης την σελίδα με τα factory images στην έκδοση 5.0.1 για το Nexus 9, Nexus 7 και Nexus 10. Μέσα στις αλλαγές που φέρνει, είναι η αύξηση του memory allocation για αναπαραγωγή βίντεο στο Nexus 7 το οποίο είχε πολλές φορές πρόβλημα στο YouTube.

Οι πρώτοι χρήστες που έλαβαν το update αναφέρουν ότι το πρόβλημα έχει λυθεί. Επίσης στο Android Lollipop 5.0 υπήρχε κίνδυνος να σβήσεις όλη την συσκευή μετά από κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες να εισάγεις τον σωστό κωδικό πρόσβασης. Τώρα το Lollipop δεν θα μετράει ως αποτυχημένες προσπάθειες την περίπτωση που κατά λάθος εισήγαγες λιγότερο από 4 στοιχεία.

Πάντως αυτή την στιγμή το Lollipop δεν είναι ευρέως εγκατεστημένο σε συσκευές. Χαρακτηριστικό είναι ότι στα τελευταία στατιστικά που παρείχε η Google και αφορούσαν ποιες εκδόσεις του λογισμικού μπαίνουν στο Google Store, το Lollipop δεν είχε καταφέρει να έχει σημαντικό ποσοστό και συγκαταλεγόταν στην κατηγορία του κάτω από 0.1%.

android lollipop 5.0.1, Google, ξεκίνησε την αποστολή του Android Lollipop 5.0.1 update

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Makis

Μακάρι να λυθεί επίσης, τουλάχιστον στο 4, ο χρόνος ενεργοποίησης του wi-fi που στο δικό μου κάνει 60 ακριβώς δευτερόλεπτα (χρονομετρημένα, στην αρχή νόμιζα ότι ήτανε βλάβη, αλλά ας πούμε ότι είναι ιδιατερότητα του συστήματος) όπου κατά την διάρκεια αυτή δεν έχεις πρόσβαση ούτε στα settings επίσης.

Χρήστος

@Makis εμένα στο n4 σε lolipop κάνει 4-5 δευτερολεπτα. Το εχεις περάσει με factory image ή OTA?

ΔΗΜΗΤΡΗΣ!

μακάρι να στρώσουν οι συσκευές με το 5.0.1!!!! πολλά προβλήματα σε NEXUS 7 2012 edition. πήγαινε νεράκι η συσκευή με kitkat, ενώ με το καινούργιο update σε lollipop εκτός οτι σέρνεται, κρασάρουν και ενα σορό εφαρμογές… ίδωμεν!

Μακης και εγω ^

Ρε παιδια ειμαι ο μονος κατοχος nexus 7 2013 που δεν εχει λαβει κανενα update?

Δημήτρης

@Μακης και εγω ^ εγώ το πήρα χθες μετά από τόσο καιρό κατευθείαν σε 5.0.1. Πάει φοβερά μέχρι στιγμής όπως πήγαινε και με κιτ κατ εξάλλου (μεταξύ μας σας ένας άλλος launcher είναι…!)

Θάνος

Μακάρι να λυθεί όντως το πρόβλημα στο YouTube στο nexus 7 2013, έχει καταντήσει αηδία μα κάνουμε restart για να δούμε δύο βίντεο…

Makis

@ Χρήστος

Ναι φίλε. Στην αρχή νόμιζα ότι είχε θέμα οπότε του έκανα factory reset. Τα ίδια. Μετά ανακάλυψα ότι κάνει 60 δευτερόλεπτα οπότε το “δεχτηκα”

Χρήστος

Μήπως ειναι πρόβλημα hardware? εμένα δεν εχει πρόβλημα με lolipop και ούτε σε έναν φίλο μου

Χρηστος

Σε nexus 7 2013 WiFi , που πήγα αμεσως σε 5.0.1 από το 4.4 και δεν εχω βρει ακόμα πρόβλημα εδώ και 2 μερες. Πέρασα σε lollipop με flash και όχι OTA.

Ηλίας Λ.

Νexus 7 2013 επιτέλους ήρθε το 5.0.1 αναβάθμιση κατευεθείαν από 4.4.4 Για να δούμε!!!

sambros

Ρε παιδες εχω και εγω το ιδιο προβλημα με το wifi .Αργει πολυ η ενεργοποιηση του . Κι εγω nexus 4 εχω .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.