Google Play Music: Ο αντίπαλος του Apple Music

Περίπου μια εβδομάδα πριν από την επίσημη κυκλοφορία του Apple Music, η Google ανακοίνωσε την δωρεάν έκδοση της υπηρεσίας streaming μουσικής, Play Music. Το Google Play Music έχει ήδη συνδρομητική υπηρεσία, όπου οι χρήστες πληρώνουν ένα ποσό κάθε μήνα για να ακούνε όση μουσική θέλουν.

Σήμερα όμως ο τεχνολογικός γίγαντας ανακοίνωσε την δωρεάν έκδοση, που αποτελείται από συγκεκριμένες λίστες, σχεδιασμένες για διαφορετικές ώρες της ημέρας και διαφορετικές περιστάσεις. Η νέα δωρεάν υπηρεσία περιλαμβάνει διαφημίσεις, όπως συμβαίνει και με το αντίπαλο Spotify.

Η πολυσυζητημένη μουσική υπηρεσία της Apple, Apple Music θα γίνει διαθέσιμη την επόμενη Τρίτη και θα είναι δωρεάν για τους πρώτους τρεις μήνες και με την ανακοίνωση της δωρεάν έκδοσης του Google Play Music στις ΗΠΑ, η Google καταφέρνει να βάλει το πρώτο εμπόδιο. Η νέα υπηρεσία θα γίνει πρώτα διαθέσιμη στις ΗΠΑ για Android και iOS.

Με την κίνηση αυτή η Google θέλει να ελπίζει ότι όσοι πάρουν την δωρεάν έκδοση, στη συνέχεια θα μεταβούν στην συνδρομητική και εμείς βλέπουμε ότι ο τομέας της μουσικής είναι ένα κομμάτι που οι εταιρείες επιχειρούν να πάρουν όσο μεγαλύτερο μερίδιο γίνεται.

Διαβάστε επίσης: Apple Music: Η Taylor Swift «αναγκάζει» την Apple να πληρώσει

Google Play Music: Ο αντίπαλος του Apple Music, Google Play Music: Ο αντίπαλος του Apple Music

Google Play Music: Ο αντίπαλος του Apple Music, Google Play Music: Ο αντίπαλος του Apple Music

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
High af

Παιδια σορυ για το ακυρο αλλα εχω μια ερωτηση! Huawei p8 lite η nokia lumia 830
Η moto x 1! Απο σκρουτζ παντα

Gvirginia

@High af Αν δε σε νοιάζουν τόσο οι εφαρμογές τότε πάρε το 830. Αν όμως θες εφαρμογές, που μέχρι στιγμής τις έχει μόνο το Android, τότε εγώ θα πήγαινα στο Moto X μιας και δεν εμπιστεύομαι και τόσο τον επεξεργαστή του P8 Lite. (για εφαρμογές μπορείς να μπεις από τον Browser στο Store του κάθε λειτουργικού.)

Καλό όμως θα ήταν να μπεις σε κάποιο chat/forum, μπας και βρεις κανέναν που να έχει εμπειρία χρήσης από τα συγκεκριμένα.

χαρης

@High af
Από αυτά που αναφέρεις εγώ θα πρότεινα το νοκια η μοτορολα αλλά γιατί να μην δώσεις 20 με 30 ευρώ παραπάνω και να πάρεις ωραιότατα ένα g2 η z1 που ήταν πρώην ναυναυαρχίδες όπου και οι δύο γ@μ@ν και δέρνουν η εάν έχει λίγο μεγαλύτερη οικονομική δυνατότητα να πάρεις ένα Huawei mate 7

Από skroutz πάντα τιμές, παντός εάν πάρεις μια από αυτές τις τρείς συσκευές που προτείνω δεν θα χάσεις

nikt

P8 εύκολα. ..όσο για το άλλο, η Google δεν έχει ήδη δωρεάν υπηρεσία.

man

Κώστα,ποτε θα είναι διαθέσιμο Ελλάδα;

High af

Ευχαριστω παιδια! @χαρης ειμαι ηδη οριακα στην τιμη αλλα αν καταφερω να πεισω τους γονεις μου;-p

χαρης

@High af
230 που έχει το Huawei lite βάζεις αλλά 20 ευρω και παίρνεις g2 και είσαι άρχοντας και είναι και καλυτερο από z1 που ανέφερα.
Τέλος πάντων προσπάθησε να τούς πείσεις για αλλά 20 ευρώ για g2 και θα με θυμηθείς ότι καλύτερο σε τέτοια τιμή και θα πάρει και Android 5.1.1

lefteris

Παιδιά αυτές οι υπηρεσίες υποστηρίζουν και κατέβασμα σε mp3? Ή είναι απλά για να ακούς… Αν είναι μόνο για να ακούς είναι μεγάλη βλακεια!!!

chrisa fr

Μόνο εγώ δεν βρίσκω νόημα σε αυτές τις υπηρεσίες; Έχω τα mp3 στο κινητό μου και τελείωσε. Ουτε wifi χρειάζομαι, ούτε κάποιον να μου προτείνει άσχετα με το γουστο μου τραγούδια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.