Google Maps, σημαντική αναβάθμιση για Android και iOS

Η Google ανακοίνωσε σημαντική αναβάθμιση του Google Maps για iOS version 7.7 και για Android version 3.0, η οποία φέρνει σηματική βελτίωση και νέα features. Οι offline χάρτες είναι κάτι που υπάρχει εδώ και καιρό στο Android και τώρα η υπηρεσία είναι διαθέσιμη και για iOS.

Προηγομένως η λειτουργία των offline χαρτών για να λειτουργήσει στο iOS έπρεπε ο χρήστης να πληκτρολογήσει «OK Maps» για να αποθηκευτεί η περιοχή που ήθελε. Επιπλέον, η συγκεκριμένη υπηρεσία έχει βελτιωθεί για το Android.
, Google Maps, σημαντική αναβάθμιση για Android και iOS

Ένα ακόμη feature το οποίο βελτιώθηκε είναι η turn-by-turn πλοήγηση. Το app θα παροτρύνει πλέον τους χρήστες να αλλάξουν λωρίδα κυκλοφορίας όταν πλησιάζουν στην έξοδο ή όταν πρέπει να στρίψουν. Όμως, για την ώρα τουλάχιστον, το feature θα είναι διαθέσιμο μόνο σε Καναδά, ΗΠΑ και Ιαπωνία.
, Google Maps, σημαντική αναβάθμιση για Android και iOS

Τέλος, το νέο update του Google Maps επιτρέπει την πρόσβαση στην υπηρεσία Uber για την μετακίνηση σε συγκεκριμένες πόλεις. Αυτό που χρειαζεται είναι η εγκατάσταση της εφαρμογής Uber.
, Google Maps, σημαντική αναβάθμιση για Android και iOS

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος

Πολύ ωραία αναβάθμιση, βέβαια δεν συγκρίνεται με ένα κανονικό GPS που δείχνει ακόμη περισσότερα πράγματα offline. Για μια απλή μετάβαση, είναι σίγουρα η καλύτερη λύση το google maps.

Αυτό που δεν αναφέρατε είναι οτι πρέπει να έχεις google account και να κάνεις sign in για να μπορείς να χρησιμοποιήσεις offline maps (τουλάχιστον έτσι συμβαίνει στο iOS).

VasiliSII

Χρήστο στο Android όπως και να εχει αν δεν έχεις google account δεν είναι λειτουργική καμία υπηρεσία!

dimitris

Στο Νεξους 7 2013 εξακολουθεί να θέλει να γράψεις ok maps, για να έχεις offline map.
Επίσης, μου γράφει version 8.0

Το Google maps το βρίσκω υπέροχο, αν και με το 4 ετών Νοκια back up κινητό μου έχω turn by turn navigation στα ελληνικά με ανθρώπινη φωνή και όχι ελαφρως ρομποτικη, μου υπενθυμιζει τα όρια ταχύτητας με αυτοκίνητο…

Tom

Ενας απο τους λογους για τους οποιους ειναι αναγακιο να ειναι μεγαλο ενα κινητο ειναι το καταπληκτικο google maps. Με Iphone ειναι πιο δυσκολη η χρηση του.

Το ποσες φορες με εχει σωσει, η τουλαχιστον μου εχει κανει την ζωη τραγικα ευκολοτερη, η εφαρμογη δεν λεγεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.