Google Maps for iOS 6, H Google ετοιμάζει το app για το νέο λειτουργικό

Η Apple με την παρουσίαση του iPhone 5, μας έδειξε και τους δικούς της χάρτες που θα συνοδεύουν τη δορυφορική πλοήγηση στο νέο της mobile λειτουργικό σύστημα iOS 6, αλλά όπως ήταν φυσικό η Google δεν θα έμενε με σταυρωμένα τα χέρια εγκαταλείποντας έτσι απλά την αγορά των iPhone, iPad και iPod Touch. Έτσι φημολογείται ότι ετοιμάζει τo δική της iOS 6 app για τους Google Maps στις συσκευές αυτές.

Το Google Maps for iOS 6 app, σύμφωνα με την εφημερίδα The Guardian είναι σχεδόν έτοιμο και θα εμφανιστεί λίαν συντόμως στο App Store. Πηγές αναφέρουν ότι η εφαρμογή της Google θα είναι διαθέσιμη πριν από τα Χριστούγεννα, αλλά τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως ακόμα.

Εάν συνυπολογίσει κανείς το γεγονός ότι έχουν ήδη αρχίσει να ακούγονται φωνές από haters για τους χάρτες της Apple, τότε δεν πρέπει να προκαλεί εντυπώσεις το ότι η Google επιδιώκει να μπει και πάλι δυναμικά στο iOS. Από την άλλη μεριά, ακόμα και αν ετοιμάσει το app θα πρέπει να το υποβάλλει στην Apple για έγκριση και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει εκεί. Ετοιμαστείτε για νέες ψηφιακές κόντρες…

, Google Maps for iOS 6, H Google ετοιμάζει το app για το νέο λειτουργικό

Πηγή: 1,2,3

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
VasiliSIII

οχι μονο εγκριση θα πάρει απο την Apple αλλα θα παρακαλάει την google σε λίγο να την ξελασπώσει.

makis88

Γιατί νομίζεις οτι θα παρακαλάει? Το πιθανότερο είναι όσο περνάει ο καιρός και με τα χρήματα που έχει στη διάθεση της η apple να βελτιώνει τους χάρτες της.

Apostolos

σαφώς και θα τους βελτιώνει…προφανώς και όταν βγήκαν οι χάρτες της Google πόσο τέλειοι ήταν θυμάται κανείς? απλά να πω την αλήθεια μου περίμενα κάτι παραπάνω…γιατί από όλα τα έγκυρα blog τεχνολογίας οι χάρτες της apple βγάζουν κάτι τελείως beta…και δεν ξέρω αν τελικά προσφέρουν κάτι καλύτερο στον τελικό χρήστη…εκτός και αν ο χρήστης θέλει να πάει από πειραιά κρήτη μέσω σμύρνης(https://goo.gl/XUsqE)

Το μόνο σίγουρο είναι πάντως ότι θα βελτιωθούν με το επόμενο IOS και ότι η Apple δεν θα παρακαλάει την Google.

Πάντως στις Online υπηρεσίες χαρτών νομίζω ότι η Google (και λόγω παλαιότητας) είναι πολύυυυ μπροστά…για πόσο…θα δείξει

crzbrn

Ε καλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι είναι μόνο haters αυτοί που κράζουν τους χάρτες του ios6, στο twitter έχει γίνει ο κακός χαμός από κόσμο που ανεβάζει φωτος με προβλήματα και ελείψεις και όλοι τους είναι φυσικά χρήστες iPhone. Σίγουρα η apple θα βελτιώσει τους χάρτες με τον καιρό το θέμα όμως είναι ότι χρειάζεται αυτό ακριβώς,χρόνο. Πήρε στη Google πάρα πολύ καιρό για να φτάσει τους χάρτες της σε αυτό το επίπεδο και φυσικά η Apple δε μπορεί να το κάνει από τη μια μέρα στην άλλη, όσα λεφτά κι αν είναι διατεθειμένη να επενδύσει.

thanos

Δεν νομίζω πως η apple δεν θα εγκρίνει την εφαρμογή της google γιατί τότε θα υπάρχει θέμα μονοπωλιακών τακτικών εκ μέρους της apple…

Αγγελος

https://theamazingios6maps.tumblr.com

Εδω μπορειτε να δειτε ολες τις ελλειψεις !!!
The amazing Ios 6 Maps

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.