Google Maps, αναβαθμίζεται με Material Design και κρατήσεις εστιατορίων

Το τελευταίο app της Google που παίρνει το νέο Material Design είναι το Google Maps. Η Google ανακοίνωσε ότι αναβαθμίζει την εφαρμογή για Android και iOS συσκευές και θα είναι διαθέσιμη μέσα στις επόμενες μέρες. Σύμφωνα με τη Google το νέο Material Design φέρνει πιο φωτεινά χρώματα, και νέα εμφάνιση που δημιουργεί επιφάνειες και σκιές οι οποίες μιμούνται τον πραγματικό κόσμο.

Τα layers και τα κουμπιά γίνονται πιο “ζωντανά” επομένως είναι πιο εύκολο να δεις που πρέπει να πατήσεις για να πάρεις κατευθύνσεις ή recommendations.

Εκτός όμως από τη εξωτερική εμφάνιση, το νέο Google Maps app φέρνει ενσωματωμένα restaurant reservations για να κάνετε κρατήσεις σε εστιατόρια που βρίσκονται στο OpenTable (διαθέσιμο στις ΗΠΑ). Οπότε οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν κρατήσεις από κει που βλέπουν την τοποθεσία του εστιατορίου και δεν χρειάζεται πάνε στο website ή σε άλλο app.

google maps material design, Google Maps, αναβαθμίζεται με Material Design και κρατήσεις εστιατορίων


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.