Google Maps, αναβαθμίζεται με Material Design και κρατήσεις εστιατορίων

Το τελευταίο app της Google που παίρνει το νέο Material Design είναι το Google Maps. Η Google ανακοίνωσε ότι αναβαθμίζει την εφαρμογή για Android και iOS συσκευές και θα είναι διαθέσιμη μέσα στις επόμενες μέρες. Σύμφωνα με τη Google το νέο Material Design φέρνει πιο φωτεινά χρώματα, και νέα εμφάνιση που δημιουργεί επιφάνειες και σκιές οι οποίες μιμούνται τον πραγματικό κόσμο.

Τα layers και τα κουμπιά γίνονται πιο “ζωντανά” επομένως είναι πιο εύκολο να δεις που πρέπει να πατήσεις για να πάρεις κατευθύνσεις ή recommendations.

Εκτός όμως από τη εξωτερική εμφάνιση, το νέο Google Maps app φέρνει ενσωματωμένα restaurant reservations για να κάνετε κρατήσεις σε εστιατόρια που βρίσκονται στο OpenTable (διαθέσιμο στις ΗΠΑ). Οπότε οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν κρατήσεις από κει που βλέπουν την τοποθεσία του εστιατορίου και δεν χρειάζεται πάνε στο website ή σε άλλο app.

google maps material design, Google Maps, αναβαθμίζεται με Material Design και κρατήσεις εστιατορίων


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.