Google Maps: Σου ελευθερώνει τα χέρια με νέα voice commands

Η Google φέρνει ένα νέο update στην εφαρμογή Google Maps στο Android, με το οποίο σκοπεύει να κάνει την ζωή μας πιο εύκολη, επιτρέποντάς μας να έχουμε πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε χωρίς καν να ακουμπάμε την οθόνη του κινητού.

Την επόμενη φορά που βρισκόμαστε σε navigation ή driving mode και θέλουμε κάποια πληροφορία σχετικά με την διαδρομή μας, απλά μπορούμε να πούμε την φράση «Ok Google» και ύστερα να ρωτήσουμε την ψηφιακή βοηθό. Για να χρησιμοποιήσεις το νέο αυτό feature όταν κάνεις update, χρειάζεται να πας στις ρυθμίσεις και να ενεργοποιήσεις στην καρτέλα «Ok Google detection» την επιλογή «While Driving».

Εκτός από τις συνηθισμένες ερωτήσεις όπως, «What’s my next turn?» και «What’s my ETA», μπορείς να ζητήσεις από την εφαρμογή πράγματα όπως «Show/Hide traffic», «Mute/Unmute voice guidance» ή και «Avoid tolls/ highways/ ferries».

Επιπλέον μπορείς να κάνεις ερωτήσεις σχετικές με την κίνηση όπως «How’s the traffic ahead?» ή «Show alternate routes» ώστε να φτάσεις πιο γρήγορα στο προορισμό σου. Τέλος, η Google προέβλεψε να εισάγει και την δυνατότητα να στείλεις γραπτό μήνυμα σε κάποια από τις επαφές σου, με την εντολή «Send a text».

Google Maps Ok Google Voice Commands, Google Maps: Σου ελευθερώνει τα χέρια με νέα voice commands

Google Maps Ok Google Voice Commands, Google Maps: Σου ελευθερώνει τα χέρια με νέα voice commands

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Στα αγγλικά όλα αυτά ? Χαχαχα …..ouk googlii pigenem stou spit !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.