Google Photos app: Συλλέγει φωτογραφίες ακόμη και όταν σβηστεί

Η Google φαίνεται να μην έκανε πολύ καλή αρχή με το Google Photos app το οποίο πριν από λίγο καιρό εμφανιζόταν να κάνει tag ένα ζευγάρι μαύρων ως γορίλες. Η ίδια τότε απολογήθηκε, αφαίρεσε εντελώς το tag “gorillas” και παραδέχτηκε ότι το χαρακτηριστικό της αναγνώρισης προσώπου χρειάζεται ακόμη σημαντική βελτίωση.

Σήμερα όμως, φαίνεται να προκύπτει ένα νέο ζήτημα το οποίο εντόπισε άλλος χρήστης. Το Google Photos app συνεχίζει να συλλέγει και να συγχρονίζει τις φωτογραφίες και τα video σου ακόμη και αν έχεις σβήσει την εφαρμογή από το κινητό.

Όταν γίνει η απεγκατάσταση της εφαρμογής, τα αρχεία σου συνεχίζουν να ανεβαίνουν στο cloud καθώς αντί να χρησιμοποιεί τις δικές της ρυθμίσεις για να καθορίσει τα backups, η εφαρμογή χρησιμοποιεί το κεντρικό μενού ρυθμίσεων του Android. Επομένως, όταν εγκαθιστάς την εφαρμογή, αν επιλέξεις να ανεβάζεις αυτόματα τις νέες φωτογραφίες στο Cloud, οι ρυθμίσεις παραμένουν ακόμη και όταν σβηστεί το Google Photos app.

Επομένως, για να αποφύγετε τον συγχρονισμό των φωτογραφιών πρέπει να πάτε στις ρυθμίσεις του κινητού και από εκεί να επιλέξετε τι θέλετε να κάνετε με το Google Photo Backup.

Εκπρόσωπος της Google δηλώνει ενήμερος για το πρόβλημα και επισημαίνει ότι η Google σύντομα θα φέρει την εύκολη απενεργοποίηση του backup, όταν σβηστεί η εφαρμογή.

Google Photos app: Συλλέγει φωτογραφίες ακόμη και όταν σβηστεί, Google Photos app: Συλλέγει φωτογραφίες ακόμη και όταν σβηστεί

Google Photos app: Συλλέγει φωτογραφίες ακόμη και όταν σβηστεί, Google Photos app: Συλλέγει φωτογραφίες ακόμη και όταν σβηστεί

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Stavros

Άιντεεεε………
Ας το καταργήσει καλύτερα.

ΑντώνηΤ

Τα πράγματα είναι απλά, οι alpha testers υπάλληλοι της Google δεν διανοήθηκαν να απεγκαταστήσουν μια εφαρμογή της εταιρίας τους 😉

Ηθελημένα ή μη είναι εύκολο σε νέα έκδοση να το διορθώσουν.

Darth

απο αυτο βγάζει τα λεφτά……… τι περιμένατε δλδ? τόσο καιρό όταν το λέω……..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.