Google Play, Διαθέτει 675.000 εφαρμογές οι οποίες έχουν εγκατασταθεί 25 δισ. φορές

Η ομάδα ανάπτυξης του Android ανακοίνωσε ότι στο Google Play το ηλεκτρονικό κατάστημα εφαρμογών για smartphones και tablets με το εν λόγο λειτουργικό υπάρχουν πλέον 675.000 διαθέσιμες εφαρμογές που μέχρι σήμερα έχουν εγκατασταθεί πάνω από 25 δισ. φορές. Να σημειώσουμε ότι πριν μερικές εβδομάδες και κατά την ανακοίνωση του iPhone 5 η Apple είχε δηλώσει ότι το δικό της App Store έχει 700.000 εφαρμογές. Κλείνει η ψαλίδα…

, Google Play, Διαθέτει 675.000 εφαρμογές οι οποίες έχουν εγκατασταθεί 25 δισ. φορές

, Google Play, Διαθέτει 675.000 εφαρμογές οι οποίες έχουν εγκατασταθεί 25 δισ. φορές

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Στελιος Βαρδακης

αντε μπας και η εταιριες που φτιαχνουν μονο iOS να ερθουν ανδροιδ like warner bross

Ante_geia

Να φανταστείς ότι στο 2008 σε αυτη την μικρη μπλε γραμμή στην εικόνα και εγώ με t-mobile G-1 htc dream android 1.5 κατεβαζα που είχε μόνο 100 apps περίπου …!!! Χαχαχα !!!

euaggelos71

Ωραιο το θεματακι αλλα με την κρυαδα που πηρα σημερα βλεπω το αγαπημενο μου ρομποτακι να ξεθωριαζει απο τα πλανα μου εχοντας ενα απο τα κορυφαια ταμπλετ εμαθα σημερα απο φ/μπουκ οτι δε θα παρει ζελε φασολακι αναβαθμιση ουτε χρονο δεν εκλεισε και το ξεχασανε ετσι αγαπητοι μου δεν πατε πουθενα τα 500ευρα δε τα βρισκουμε στο δρομο, φιλικα παντα.

makis88

ε και? τι να τις κανεις τοσες εφαρμογες! ποιοτητα θελουμε οχι ποσοτητα!

antonis

makis απολυτο δικιο.. πολυ σαβουρα.. λιγα ειναι τα καλα.. 675000 και εχω και 150αρια καμια φορα ψαχνω μπας βρω τιποτα ενδιαφερον αλλα..

Ιωάννης

Όλα ναι και ειμαι και ψάχνω παιχνίδια,και παχνιδια δεν βρίσκω! Πειτε Κανένα καλό παιχνιδι ρε παιδιά!

ΘΑΝΑΣΗΣ

Αν θυμαμε καλα πριν λιγο καιρο η apple δεν ανακοινωσε τα 25 δις downloads? και ο αυτος που κατεβασε την 25 δισ. εφαρμογη πηρε ενα κουπονι για το app store?

LeGend

To playstore έχει πενταημερο προσφορών γιατί γιορτάζει….
0,25cent η εφαρμογή, κατέβασα 5…!

Giorgos

Προσεξτε το παντως λιγο αυτο με τις καρτες γιατι μπορει να υπαρχουν χρεωσεις 1-2 ευρω απο τις τραπεζες για καθε συναλλαγη και να μην ειναι τοσο φθηνα…. Εαν καποιος γνωριζει τι παιζει, ας μας ενημερωσει. Εγω την ειχα πατησει…

MixalakisS

Πολλές εφαρμογές υστερουν σε ποιοτητα έναντι των ίδιων εφαρμογών στο iOS

butters

Πολλά καλά παιχνίδια, αλλά βάλτε και το χεράκι στην τσέπη αν όντως τα θέλετε..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.