Υπολογισμοί δανείων στο Google Search από σήμερα

Νέα υπηρεσία υπολογισμού δανείου προσφέρει από σήμερα η αναβάθμιση της εφαρμογής Google Search. Η νέα υπηρεσία προσφέρει την δυνατότητα υπολογισμού δανείων για μεγάλες αγορές, όπως η αγορά ενός αυτοκινήτου ή σπιτιού, και να σας δώσει τις άμεσα απαντήσεις που ζητάτε. Με την υπηρεσία μπορείτε να λάβετε πληροφορίες για το δάνειό σας ρωτώντας απλά το Google Search.

Μόλις έχετε τις απαντήσεις στα χέρια σας, έχετε την δυνατότητα να δείτε διάφορες πληροφορίες όπως συνολικό κόστος του δανείου, το επιτόκιο, την περίοδο χρήσης του δανείου και πολλά άλλα. Μπορείτε να καταχωρήσετε τις πληροφορίες που ζητάτε και χειροκίνητα χωρίς να χρειάζεται να μιλάτε στην συσκευή σας, όπως επίσης η υπηρεσία κυκλοφορεί και στην desktop έκδοση του Google Search.

Πρόκειται για μια υλοποίηση της Google με σκοπό την απλοποίηση των πληροφοριών για τις μακροπρόθεσμες αγορές μας. Η νέα υπηρεσία προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμη για την χώρα μας, αν και χρήσιμη για τις εποχές που ζούμε, και κυκλοφορεί για αρχή μόνο στις ΗΠΑ.

google search υπολογιμός δανείου, Υπολογισμοί δανείων στο Google Search από σήμερα

Πηγή

Κώστας Κοσμόπουλος

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.

Software AI Google

H Google προβλέπει έως και 7 μέρες νωρίτερα τις πλημμύρες με τεχνητή νοημοσύνη

Η Google ανακοίνωσε επίσημα πως χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για την επιτυχή πρόβλεψη πλημμυρών των ποταμών.