Νέo standalone Camera App από την Google

Η Google μόλις κυκλοφόρησε μια νέα Camera εφαρμογή στο Play Store. To όνομά της είναι Google Camera και είναι λίγο διαφορετική από την stock εφαρμογή για την κάμερα που περιλαμβάνει το Android 4.4 KitKat. Η Google έκανε βελτιώσεις που έχουν ως αποτέλεσμα ένα πιο καθαρό interface καθώς και αλλαγμένο κουμπί για την λήψη φωτογραφιών.

Το πιο αξιοσημείωτο feature είναι το Lens Blur. Η λειτουργία αυτή επιτρέπει στους χρήστες να αλλάξουν το βάθος του πεδίου σε μια φωτογραφία αφού γίνει η λήψη της. Αυτό γίνεται με ένα slider που δίνει την επιλογή του σημείου και του επιπέδου εστίασης.

Το Panorama mode παρουσιάζει επίσης βελτίωση και επιτρέπει την λήψη σε υψηλή ανάλυση. Με το Photo Sphere οι χρήστες μπορούν να τραβήξουν 360 μοίρες photo spheres μέχρι τα 50 Megapixel.

Η Google Camera είναι τώρα διαθέσιμη και υποστηρίζεται από όλα τα κινητά και τάμπλετς που τρέχουν 4.4 KitKat και πάνω.

Download: Google Camera

, Νέo standalone Camera App από την Google
, Νέo standalone Camera App από την Google

Πηγή (1),(2)

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΝΙΚΟΣ ΓΑΒΟΥΝΕΛΗΣ

την εγκατεστησα η ποιοτητα των φωτογραφιών, καθως και οι λειτουργιες της καμερας ειναι οκ, μονο που εχει ενα μεγαλο γκρι περιθώριο για το κουμπι και δεν χρησιμοποιειται ολη η οθονη κατα την ληψη των φωτογραφιων.

Alexis

Πιαιδια την κατεβασα ηδη την δοκιμασα στο s4 και εχω να πω πως τα καρασπαει η εφαρμογη! well done google!

nthegrpap

Δεν είναι συμβατό με το Note 3 μου😭

Konstantinos

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί απλά δεν αναβαθμίζει τη στοκ εφαρμογή; φτάσαμε να λέμε there is an app for that για μια απλή αναβάθμιση!

alex89

Πιστεύω οτι βγάζει καλύτερες φωτογραφίες απο πριν σε σχέση με την stock εφαρμογή του Nexus 5!!

Johnnys

Γιατί ρε γοογλε μόνο για 4.4 και επάνω? Δηλαδή εμείς οι υπόλοιποι που δεν παίρνουμε αναβαθμίσεις τι θα κάνουμε ? Θα αλλάζουμε κινητά κάθε φορά που βγαίνει το καινούργιο αντροιντ για να έχουμε εφαρμογές όπως αυτή ?

Panos7GR

@Johnns: Γιατι πολύ απλά βασίζεται στην stock εφαρμογή κάμερας του Android (αυτή των Nexus) δηλαδή της επίσημης εκδρομής 4.4 και άνω.

Έδωσε επιτέλους το Photo Sphere σε όλους;;;;; ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!! 😉

Cj Georgio

Παιδιά πως ανεβάζουμε στο Google maps μια φωτογραφία photo sphere;

arg

σε Moto G δεν έχει επιλογή photosphere και panorama, κρίμα 🙁

Vaggelis

Εγώ παιδιά εχω το nexus 4 μου ηρθε η αναβάθμιση αλλα δεν ειναι τίποτα σπουδαίο μπορεί να είναι και χειρότερο απο πριν. Όταν τραβάς βίντεο δεν μπορείς να βγάλεις και φωτογραφίες παραληλα αν θες όπως παλιά. Ασε που αν θέλω να βελτιώσω μια φωτογραφία έχω κατεβάσει το pixlr express που τα κάνει ολα και τέλειο.

tolis

Την κατέβασα την κάμερα στο g2 το ζουμαρισμα του δεν είναι καθόλου καλό και είναι και αργό οπότε θέλει σίγουρα βελτίωση για να δουλεύει ρολόι.

Sotiris

@ Konstantinos — Σημερα το πρωι μπηκα στο Wi-Fi να τσεκαρω κατι (Ν5) και η εφαρμογη της καμερας που ειχε στοκ αλλαξε σε google camera (απο μονη της χωρις να κατεβασω κατι απο το google play) οποτε σαν στοκ εφαρμογη εχει τωρα αυτην.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.