Google: Ετοιμάζει εφαρμογές για Windows 10;

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες η συνεργασία μεταξύ των Microsoft και Google δεν σταματά μόνο στην παύση του πολέμου των πατεντών που έκαναν την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά επεκτείνεται. Η Google λέγεται ότι θα φέρει δημοφιλείς εφαρμογές και υπηρεσίες της στα Windows 10.

Σύμφωνα με το W4Phub, τα νέα αυτά ίσως ανακοινωθούν στην επίσημη παρουσίαση που έχει προγραμματίσει η Microsoft για σήμερα, και την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

Η αρχική λίστα των εφαρμογών θα περιλαμβάνει YouTube, Hangouts, Google Play Music και Google Voice. Αυτό αποτελεί μεγάλη επιτυχία για το Windows Store, το οποίο αυτή την στιγμή δεν λαμβάνει υποστήριξη απο την Google. Αυτές οι εφαρμογές ίσως είναι αρκετές για να πείσουν χρήστες, που δεν μπορούσαν χωρίς τις εφαρμογές της Google, να κάνουν την μετάβαση.

Τα νέα αυτά έρχονται ως έκπληξη, αν και η Google με την Microsoft έχουν καλές σχέσεις τελευταία, με την Microsoft να έχει δημιουργήσει αρκετές εφαρμογές για την Google και το Android. Επίσης την προηγούμενη βδομάδα συμφώνησαν να σταματήσουν τις δικαστικές διαμάχες για θέματα που αφορούσαν στις πατέντες των δυο εταιρειών.

Μένει να δούμε αν η Google πράγματι ενδιαφέρεται να κυκλοφορήσει εφαρμογές για τα Windows 10, γιατί παρόλα τα νέα features της Microsoft, σίγουρα οι εφαρμογές της Google θα δώσουν σημαντική ώθηση.

Google: Ετοιμάζει εφαρμογές για Windows 10;, Google: Ετοιμάζει εφαρμογές για Windows 10;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mixtri

Άντε ρε παιδιά, μπας και τσιμπήσω το 950 XL…

Gabriel

μια χαρά είναι και δεν θα ήταν κακό να έχουμε γενικά apps android στα WP. δεν θα πω ψέματα ότι μου λείπουν ορισμένες εφαρμογές που είχα στο android και δεν τις βρήκα στο win.store.

Αλέκος

Δεν ξέρω, μου φαίνεται αρκετά απίθανο..
Αλλά δεν θα με χάλαγε ένα Google earth/maps στην τηλεόραση με continuum. 🙂

Akis

Άντε να δούμε μια άσπρη μέρα κι εμείς με τα wp…έδωσα 570€ για το Lumia 930 γενικά ωραίο απίθανο καμεραρα κι οθοναρα κι ούτε κολλάει αλλά μεγάλος καημός στο store…

alexandros

Αν και δεν μου λείπει καμιά εφαρμογή της google , πολύς κόσμος θα ψηθεί για να έρθει στη πλατφόρμα μας . Αλλά ελπίζω να μην απαγορεύσει τις 3rd party εφαρμογές του YouTube!! Το myTube! που χρησιμοποιώ ειναι πολύ καλύτερο από την official στο android και δεν θα το άλλαζα με τίποτα

Κωνσταντινος

Καλο ειναι η καθε εταιρια να φτιαχνει της εφαρμογες της σε καθε πλατφορμα απασχολει προγραμματιστες κλπ κανει περισσοτερο εξοικονόμηση μπαταριας το κινητο η λαπτοπ με της εφαρμογες βασισμένες σε πλατφορμα και τρεχουν ομαλότερα. Συνεργασία Win-Win

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.

Software AI Google

H Google προβλέπει έως και 7 μέρες νωρίτερα τις πλημμύρες με τεχνητή νοημοσύνη

Η Google ανακοίνωσε επίσημα πως χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για την επιτυχή πρόβλεψη πλημμυρών των ποταμών.