Google Translate, ανταγωνίζεται το Skype με real-time μετάφραση

To Skype μας εντυπωσίασε με το νέο feature το οποίο επιτρέπει σε δυο συνομιλητές να επικοινωνήσουν σε διαφορετική γλώσσα, κάνοντας real time μετάφραση αλλά και μετάφραση μηνυμάτων σε πάνω από 40 γλώσσες. Το ίδιο ετοιμάζεται να κάνει και η Google στην εφαρμογή του Google Translate.

Η εφαρμογή θα αντιλαμβάνεται τα λόγια κάποιου σε μια ξένη γλώσσα και θα κάνει απευθείας “τέλεια” μετάφραση και μετατροπή σε κείμενο στη γλώσσα που επιλέγουμε.

Η εφαρμογή του Google Translate αυτή τη στιγμή μπορεί να κάνει μετάφραση κειμένου από 90 γλώσσες. Σύμφωνα με την New York times, με το νέο update θα προσθέσει και μετάφραση πινακίδων η οποία θα γίνεται μέσω της κάμερας του κινητού που θα τραβά την εικόνα που θέλουμε να μεταφραστεί.

Το Google Translate έχει εγκατασταθεί σε 100 εκατομμύρια Android smartphones, και τα περισσότερα από αυτά θα λάβουν το νέο update. Σε όλες τις πλατφόρμες η Google έχει 500 εκατομμύρια χρήστες κάθε μήνα. Ακόμη δεν έχουμε ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του update.

google translate real time, Google Translate, ανταγωνίζεται το Skype με real-time μετάφραση

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.