Google Translate, ανταγωνίζεται το Skype με real-time μετάφραση

To Skype μας εντυπωσίασε με το νέο feature το οποίο επιτρέπει σε δυο συνομιλητές να επικοινωνήσουν σε διαφορετική γλώσσα, κάνοντας real time μετάφραση αλλά και μετάφραση μηνυμάτων σε πάνω από 40 γλώσσες. Το ίδιο ετοιμάζεται να κάνει και η Google στην εφαρμογή του Google Translate.

Η εφαρμογή θα αντιλαμβάνεται τα λόγια κάποιου σε μια ξένη γλώσσα και θα κάνει απευθείας “τέλεια” μετάφραση και μετατροπή σε κείμενο στη γλώσσα που επιλέγουμε.

Η εφαρμογή του Google Translate αυτή τη στιγμή μπορεί να κάνει μετάφραση κειμένου από 90 γλώσσες. Σύμφωνα με την New York times, με το νέο update θα προσθέσει και μετάφραση πινακίδων η οποία θα γίνεται μέσω της κάμερας του κινητού που θα τραβά την εικόνα που θέλουμε να μεταφραστεί.

Το Google Translate έχει εγκατασταθεί σε 100 εκατομμύρια Android smartphones, και τα περισσότερα από αυτά θα λάβουν το νέο update. Σε όλες τις πλατφόρμες η Google έχει 500 εκατομμύρια χρήστες κάθε μήνα. Ακόμη δεν έχουμε ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του update.

google translate real time, Google Translate, ανταγωνίζεται το Skype με real-time μετάφραση

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.