Google Translate, ανταγωνίζεται το Skype με real-time μετάφραση

To Skype μας εντυπωσίασε με το νέο feature το οποίο επιτρέπει σε δυο συνομιλητές να επικοινωνήσουν σε διαφορετική γλώσσα, κάνοντας real time μετάφραση αλλά και μετάφραση μηνυμάτων σε πάνω από 40 γλώσσες. Το ίδιο ετοιμάζεται να κάνει και η Google στην εφαρμογή του Google Translate.

Η εφαρμογή θα αντιλαμβάνεται τα λόγια κάποιου σε μια ξένη γλώσσα και θα κάνει απευθείας “τέλεια” μετάφραση και μετατροπή σε κείμενο στη γλώσσα που επιλέγουμε.

Η εφαρμογή του Google Translate αυτή τη στιγμή μπορεί να κάνει μετάφραση κειμένου από 90 γλώσσες. Σύμφωνα με την New York times, με το νέο update θα προσθέσει και μετάφραση πινακίδων η οποία θα γίνεται μέσω της κάμερας του κινητού που θα τραβά την εικόνα που θέλουμε να μεταφραστεί.

Το Google Translate έχει εγκατασταθεί σε 100 εκατομμύρια Android smartphones, και τα περισσότερα από αυτά θα λάβουν το νέο update. Σε όλες τις πλατφόρμες η Google έχει 500 εκατομμύρια χρήστες κάθε μήνα. Ακόμη δεν έχουμε ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του update.

google translate real time, Google Translate, ανταγωνίζεται το Skype με real-time μετάφραση

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.