Δευτέρα
02/04/2012

Google Translator ToolKit, Οι Developers μπορούν να μεταφράσουν τις apps τους σε όλες τις γλώσσες

Όσοι επιθυμούν να διανείμουν την εφαρμογή τους σε ένα ευρύτερο κοινό έχουν στη διάθεσή το Google Translator ToolKit, το οποίο μεταφράζει αυτόματα τα Android Resource files. Οι developers το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να ανεβάζουν το .xml αρχείο και μετά η μηχανή το μεταφράζει στις τοπικές εκδοχές που απαιτεί ο δημιουργός.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν και υποστηρίζει εκτός από τα αρχεία .xml, τα Application Resource Bundle (.arb), τα Chrome Extension (.json) και τα GNU gettext-based (.po) αρχεία, σύμφωνα με το post που ανέβηκε σήμερα στο Google Developers Blog.

Google Translator ToolKit, Οι Developers μπορούν να μεταφράσουν τις apps τους σε όλες τις γλώσσες

Πηγή

Μάθε για:

Συντάκτης: .


3 Σχόλια

 1. Ο/Η Panos7GR λέει:

  Όχι! Αν είναι σαν τις κλασσικές μεταφράσεις αλά Google, ευχαριστούμε δεν θα τις θέλαμε! Αν δεν το φτιάξουν καλύτερα τον Μεταφραστή, τότε μην το δοκιμάσουν. Θα πέσουν πολλά γέλια…

 2. Ο/Η jimdem λέει:

  Το γέλιο της αρκούδας!!! Αν δεν καθίσεις να το ψάξεις δεν βγαίνουν καλές οι μεταφράσεις και είναι το λιγότερο αστείες! Εδώ ολόκληρο Android 4 και έχει λάθη! Π.χ, χθες έβαλα την 4.0.4 χειροκίνητα στο nexus s μου (τέλεια είναι!) και ανοίγοντας το κινητό έλεγε: «Το Android αναβαθμίζεται. Βελτιστοποίηση εφαρμογής 1 του 120» Δηλαδή στα αγγλικά έλεγε application 1 of 120 και το of αντί να το μεταφράσουν «από» το μετέφρασαν «του». Επίσης και στις ρυθμίσεις συστήματος εκεί που λέει για τον ελεύθερο χώρο λέει «300MB δωρεάν» αντί για «300MB ελεύθερα» (το free το μετέφρασαν «δωρεάν» αντί για «ελεύθερα»).

 3. Ο/Η νικος λέει:

  jimdem, επιτέλους μου έλυσες την απορία από που σκ@τά βγήκε το 300ΜΒ «δωρεάν»!!!! Έσπαγα το κεφάλι μου και δεν πήγε ο νούς μου στο απλό δωρεάν=free !!! .Όσο για το «1 του 120»
  με διασκέδασε σήμερα το πρωί. By the way όμως το 4.0.4 στο nexusS σκίζει (μέχρι στιγμής τουλάχιστον – φαίνεται ότι δουλεύει μέχρι και η πυξίδα!. Για zoom όμως στην camera…τίποτις…)

  καλημέρα

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.