Google Translator ToolKit, Οι Developers μπορούν να μεταφράσουν τις apps τους σε όλες τις γλώσσες

Όσοι επιθυμούν να διανείμουν την εφαρμογή τους σε ένα ευρύτερο κοινό έχουν στη διάθεσή το Google Translator ToolKit, το οποίο μεταφράζει αυτόματα τα Android Resource files. Οι developers το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να ανεβάζουν το .xml αρχείο και μετά η μηχανή το μεταφράζει στις τοπικές εκδοχές που απαιτεί ο δημιουργός.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν και υποστηρίζει εκτός από τα αρχεία .xml, τα Application Resource Bundle (.arb), τα Chrome Extension (.json) και τα GNU gettext-based (.po) αρχεία, σύμφωνα με το post που ανέβηκε σήμερα στο Google Developers Blog.

, Google Translator ToolKit, Οι Developers μπορούν να μεταφράσουν τις apps τους σε όλες τις γλώσσες

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos7GR

Όχι! Αν είναι σαν τις κλασσικές μεταφράσεις αλά Google, ευχαριστούμε δεν θα τις θέλαμε! Αν δεν το φτιάξουν καλύτερα τον Μεταφραστή, τότε μην το δοκιμάσουν. Θα πέσουν πολλά γέλια…

jimdem

Το γέλιο της αρκούδας!!! Αν δεν καθίσεις να το ψάξεις δεν βγαίνουν καλές οι μεταφράσεις και είναι το λιγότερο αστείες! Εδώ ολόκληρο Android 4 και έχει λάθη! Π.χ, χθες έβαλα την 4.0.4 χειροκίνητα στο nexus s μου (τέλεια είναι!) και ανοίγοντας το κινητό έλεγε: “Το Android αναβαθμίζεται. Βελτιστοποίηση εφαρμογής 1 του 120” Δηλαδή στα αγγλικά έλεγε application 1 of 120 και το of αντί να το μεταφράσουν “από” το μετέφρασαν “του”. Επίσης και στις ρυθμίσεις συστήματος εκεί που λέει για τον ελεύθερο χώρο λέει “300MB δωρεάν” αντί για “300MB ελεύθερα” (το free το μετέφρασαν “δωρεάν” αντί για “ελεύθερα”).

νικος

jimdem, επιτέλους μου έλυσες την απορία από που σκ@τά βγήκε το 300ΜΒ “δωρεάν”!!!! Έσπαγα το κεφάλι μου και δεν πήγε ο νούς μου στο απλό δωρεάν=free !!! .Όσο για το “1 του 120”
με διασκέδασε σήμερα το πρωί. By the way όμως το 4.0.4 στο nexusS σκίζει (μέχρι στιγμής τουλάχιστον – φαίνεται ότι δουλεύει μέχρι και η πυξίδα!. Για zoom όμως στην camera…τίποτις…)

καλημέρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.

Software AI Google

H Google προβλέπει έως και 7 μέρες νωρίτερα τις πλημμύρες με τεχνητή νοημοσύνη

Η Google ανακοίνωσε επίσημα πως χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για την επιτυχή πρόβλεψη πλημμυρών των ποταμών.