VenueSpot, Εφαρμογή για Android συσκευές [Έλληνες developers]

Ο Έλληνας developer Θάνος Τσακιρίδης δημιούργησε την εφαρμογή VenueSpot για Android συσκευές η οποία επιτρέπει στον χρήστη να βρει μαγαζιά με Wi-Fi γύρω του, ή από όποιο άλλο μέρος στον χάρτη θέλει, εμφανίζει και αποθηκεύει τους κωδικούς πρόσβασης τους οποίους βρίσκει μέσω των σχόλιων στο foursquare. Η εφαρμογή λειτουργεί και offline 100%, εμφανίζοντας μία λίστα με τις περιοχές που έχει ήδη ψάξει ο χρήστης για να δείξει τους αποθηκευμένους κωδικούς για όταν δεν θα έχει καθόλου πρόσβαση στο internet.

, VenueSpot, Εφαρμογή για Android συσκευές [Έλληνες developers]

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Konstantinos Pappas

Άψογη εφαρμογή… χτές την χρησιμοποίησα… 🙂

Μιχαλης

Ακριβως το ιδιο με το 4sqwifi για iPhone που ειναι επισης απο Ελληνα developer.
https://itunes.apple.com/gr/app/4sqwifi/id477172869?mt=8

ntebis

Υπαρχει παρομοια εφαρμογη για iphone που επισης φτιαχτηκε απο ελληνα και νομιζω ηταν ο πρωτεργατης για την τοποθετηση κωδικων wifi στο foursquare https://4sqwifi.com/

GiannisWST

Καλη προσπαθεια! Οπως ειπαν τα παιδια παραπανω υπαρχουν αντιστοιχα στο appstore, γενικα ομως βλεπω μια ταση δημιουργιας αππ μονο σε πλατφορμα android (οπως το γνωστο ποσειδων που εβγαλαν μονο σε android) και αυτη τη στιγμη ειναι οτι καλυτερο για καιρο σε ελλαδα σε smartphone. Μηπως η apple να σκεφτει να αφησει ελευθερη την δημιουργια και απο αλλα ος περα του μακ?

greeceandroid

Από εμένα ένα μπράβο στον φίλο Θάνο. Δουλεύει σωστά σε moto atrix.
5 αστεράκια στο market και ένα ευχαριστώ.
^ Γενικά να αναφέρω επίσης ότι είναι σημαντικό να βαθμολογούμε τις εφαρμογές στο market, έτσι αναδεικνύουμε τις καλές εφαρμογές, και προειδοποιούμε τους υπολοίπους για τις “πατάτες”

αγγελος χυτηρογλου

Πολυ καλυτερη απο αυτουνου που το πρωτο εφτιαξε στο iphone γιατι δεν θελει internet!

john69

Την ειχα κατεβασει, σημερα ημουν στο μικρολιμανο για καφε γυρω μου 3-4 μαγαζια με wifi στον χαρτη που ελεγε around me δεν εβρισκε κανενα απο αυτα τα μαγαζια, εβγαζε αλλα 1χιλ πιο μακρια!!!! Εκτος αν κανω κατι λαθος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software apps Greek developers

Βρέχει χρυσά νομίσματα [Έλληνες developers]

Ο φίλος του Techblog Γιώργος Σαρρής (τον γνώρισα στο Techblog Workshop στο Ηράκλειο Κρήτης) κυκλοφόρησε ένα νέο δωρεάν παιχνίδι για Android συσκευές, το Βρέχει χρυσά νομίσματα. Βοήθησε τη μικρή Εύα να πιάσει τα χρυσά νομίσματα και ν’ αγοράσει τα παιχνίδια που λαχταράει.

Software Android Apple developers

iOS, πενταπλάσια έσοδα ανά download για τους developers, σε σχέση με το Android

Παρά το γεγονός πως σαν λειτουργικό σύστημα, το Android, επεκτείνετε διαρκώς σε περισσότερες συσκευές σε σχέση με το iOS, φαίνεται πως σε ό,τι έχει να κάνει με χρηματικά μεγέθη, το iOS κυριαρχεί περισσότερο μιας και αποφέρει τα πενταπλάσια έσοδα ανα κατέβασμα εφαρμογής σε σχέση με το Android. Κάτι το οποίο δείχνει πως η Apple επενδύει […]

Software applications apps developers

GoZakynthos, Εφαρμογή για Android συσκευές [Έλληνες developers]

Η εφαρμογή GoZakynthos είναι ένας πλήρης οδηγός για το νησί της Ζακύνθου, το νησί με τις καταπληκτικές παραλίες, την απίστευτη φυσική ομορφιά, τη πλούσια ιστορία, την έντονη νυχτερινή ζωή, και τις πολλές επιλογές για τη διαμονή σας. Η εφαρμογή προσφέρει πληροφορίες για Θέρετρα, Αξιοθέατα, Παραλίες, Μνημεία, Μουσεία, Διαμονή, Φαγητό, Ποτό και Υπηρεσίες.

Smartphones applications apps developers

Ζωγράφισε το, Εφαρμογή για iOS συσκευές [Έλληνες developers]

Ο Έλληνας developer Κυριάκος Λειβαδάς δημιούργησε την εφαρμογή “Ζωγράφισε το” για iOS συσκευές. Πρόκεται για ένα επιτραπέζιο παιχνίδι ειδικά σχεδιασμένο για iPhone και iPad όπου οι παίκτες χωρίζονται σε δύο ομάδες την ομάδα Α και την ομάδα Β, κάθε φορά κάποιος από την ομάδα ζωγραφίζει μία λέξη (από αυτές που δίνει το παιχνίδι) και οι […]