Geoxenia Crete για iOS συσκευές [Έλληνες developers]

Το Geoxenia Crete είναι ένας τουριστικός οδηγός για την Κρήτη που συγκεντρώνει περιεχόμενο (φωτογραφίες/ κείμενα/ στοιχεία επικοινωνίας) για περισσότερα από 2.500 σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος, 6.500 σημεία οδηγού πόλης (πχ τράπεζες, φαρμακεία), πλοηγήσιμο χάρτη Google και δυνατότητα να μοιράζεστε τα προτεινόμενα από εσάς σημεία ενδιαφέροντος στα διαδεδομένα social networks.

Την εφαρμογή Geoxenia Crete θα τη βρείτε με 2.99 δολάρια, εδώ.

, Geoxenia Crete για iOS συσκευές [Έλληνες developers]

Το Techblog αγαπάει τους Έλληνες developers mobile εφαρμογών
Με σκοπό την ενθάρυνση και προώθηση της δουλειάς των Ελλήνων developers mobile εφαρμογών, δημιουργήσαμε μια ειδική κατηγορία όπου θα παρουσιάζουμε τα applications τους. Όσοι Έλληνες developers θέλετε να κάνετε γνωστή τη δουλειά σας μέσα από το Techblog επικοινωνήστε μαζί μας εδώ και σταδιακά θα παρουσιάσουμε και το δικό σας application.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Lefterisepp

Μπράβο!
Έτσι να αναδεικνύεται η Κρήτη μας!

Γιάννης

+1 για τη προσπάθεια !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software apps Greek developers

Βρέχει χρυσά νομίσματα [Έλληνες developers]

Ο φίλος του Techblog Γιώργος Σαρρής (τον γνώρισα στο Techblog Workshop στο Ηράκλειο Κρήτης) κυκλοφόρησε ένα νέο δωρεάν παιχνίδι για Android συσκευές, το Βρέχει χρυσά νομίσματα. Βοήθησε τη μικρή Εύα να πιάσει τα χρυσά νομίσματα και ν’ αγοράσει τα παιχνίδια που λαχταράει.

Software Android Apple developers

iOS, πενταπλάσια έσοδα ανά download για τους developers, σε σχέση με το Android

Παρά το γεγονός πως σαν λειτουργικό σύστημα, το Android, επεκτείνετε διαρκώς σε περισσότερες συσκευές σε σχέση με το iOS, φαίνεται πως σε ό,τι έχει να κάνει με χρηματικά μεγέθη, το iOS κυριαρχεί περισσότερο μιας και αποφέρει τα πενταπλάσια έσοδα ανα κατέβασμα εφαρμογής σε σχέση με το Android. Κάτι το οποίο δείχνει πως η Apple επενδύει […]

Software applications apps developers

GoZakynthos, Εφαρμογή για Android συσκευές [Έλληνες developers]

Η εφαρμογή GoZakynthos είναι ένας πλήρης οδηγός για το νησί της Ζακύνθου, το νησί με τις καταπληκτικές παραλίες, την απίστευτη φυσική ομορφιά, τη πλούσια ιστορία, την έντονη νυχτερινή ζωή, και τις πολλές επιλογές για τη διαμονή σας. Η εφαρμογή προσφέρει πληροφορίες για Θέρετρα, Αξιοθέατα, Παραλίες, Μνημεία, Μουσεία, Διαμονή, Φαγητό, Ποτό και Υπηρεσίες.

Smartphones applications apps developers

Ζωγράφισε το, Εφαρμογή για iOS συσκευές [Έλληνες developers]

Ο Έλληνας developer Κυριάκος Λειβαδάς δημιούργησε την εφαρμογή “Ζωγράφισε το” για iOS συσκευές. Πρόκεται για ένα επιτραπέζιο παιχνίδι ειδικά σχεδιασμένο για iPhone και iPad όπου οι παίκτες χωρίζονται σε δύο ομάδες την ομάδα Α και την ομάδα Β, κάθε φορά κάποιος από την ομάδα ζωγραφίζει μία λέξη (από αυτές που δίνει το παιχνίδι) και οι […]