Εφαρμογή iDelivery για iOS συσκευές [Έλληνες developers]

Η εφαρμογή iDelivery σας δίνει την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε παραγγελίες φαγητού σε οποιαδήποτε πόλη της Ελλάδας και της Κύπρου και αν βρίσκεστε, χωρίς να απαιτείται η σύνδεση στο διαδίκτυο. Αναζητήστε εύκολα και γρήγορα, με βάση το είδος του του φαγητού που θέλετε να παραγγείλετε, σε πάνω απο 5000 καταστήματα. Μπορείτε να διατηρείτε λίστα με αγαπημένα σας deliveraδικα ώστε να έχετε γρήγορη πρόσβαση.
, Εφαρμογή iDelivery για iOS συσκευές [Έλληνες developers]

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tainia

no thanks… προτιμώ να μη πληρώσω για την εφαρμογή (δε λέω ότι δεν είναι καλή ή ότι δεν είναι εύχρηστη) και να μπω σε σελίδες του τύπου http://www.delivery.gr κ.α. και να κάνω δουλειά…!!!

bilakoc iphonakias 4s

Καλη ιδεα δεν εχω κατεβασει την εφαρμογη αλλα ενα μπραβο στους developers που εχουν κανει παρα πολλες ελληνικες εφαρμογες στο ios και δεν ειμαστε στην απεξω οι ελληνες οπος γινεται τις περισοτερες φορες σε αλλα λογισμικα smartphones:D

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software apps Greek developers

Βρέχει χρυσά νομίσματα [Έλληνες developers]

Ο φίλος του Techblog Γιώργος Σαρρής (τον γνώρισα στο Techblog Workshop στο Ηράκλειο Κρήτης) κυκλοφόρησε ένα νέο δωρεάν παιχνίδι για Android συσκευές, το Βρέχει χρυσά νομίσματα. Βοήθησε τη μικρή Εύα να πιάσει τα χρυσά νομίσματα και ν’ αγοράσει τα παιχνίδια που λαχταράει.

Software applications apps developers

GoZakynthos, Εφαρμογή για Android συσκευές [Έλληνες developers]

Η εφαρμογή GoZakynthos είναι ένας πλήρης οδηγός για το νησί της Ζακύνθου, το νησί με τις καταπληκτικές παραλίες, την απίστευτη φυσική ομορφιά, τη πλούσια ιστορία, την έντονη νυχτερινή ζωή, και τις πολλές επιλογές για τη διαμονή σας. Η εφαρμογή προσφέρει πληροφορίες για Θέρετρα, Αξιοθέατα, Παραλίες, Μνημεία, Μουσεία, Διαμονή, Φαγητό, Ποτό και Υπηρεσίες.

Smartphones applications apps developers

Ζωγράφισε το, Εφαρμογή για iOS συσκευές [Έλληνες developers]

Ο Έλληνας developer Κυριάκος Λειβαδάς δημιούργησε την εφαρμογή “Ζωγράφισε το” για iOS συσκευές. Πρόκεται για ένα επιτραπέζιο παιχνίδι ειδικά σχεδιασμένο για iPhone και iPad όπου οι παίκτες χωρίζονται σε δύο ομάδες την ομάδα Α και την ομάδα Β, κάθε φορά κάποιος από την ομάδα ζωγραφίζει μία λέξη (από αυτές που δίνει το παιχνίδι) και οι […]

Software applications Greek developers Greek iOS developers

NewsPack, Εφαρμογή για iOS συσκευές [Έλληνες developers]

Το NewsPack δεν είναι απλώς μια εφαρμογή RSS αλλά μία πλήρης σουίτα ενημέρωσης, που ευελπιστεί να γίνει η καθημερινή σας συνήθεια. Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο με ειδικά διαμορφωμένα RSS για ανάγνωση ολοκληρωμένων άρθρων. Διαλέξτε τις πηγές από τις οποίες θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση, οργανωμένες βάσει κατηγοριών ή προσθέστε τις δικές […]