Εφαρμογή I.D.O.S. για Windows Phone [Έλληνες developers]

H Imperial Dynamics έχει δημιουργήσει την εφαρμογή για Windows Phone smartphones με ονομασία I.D.O.S. και πρόκειται για ένα customizable περιβάλλον με exclusive mini-apps. Βρίσκεται στην εκδοση 1.4 και εκκρεμεί η έγκριση της 1.7. Η 1.7 έχει έναν εξαιρετικό file manager που κάνει την αντιγραφή φωτογραφιών και κειμένων από το κινητό στο skydrive εύκολη και ευχάριστη υπόθεση. Επισης εχει και free trial για να την δοκιμασουν ολοι δωρεαν.

Βρείτε την εφαρμογή I.D.O.S. για Windows Phone κινητά εδώ.

, Εφαρμογή I.D.O.S. για Windows Phone [Έλληνες developers]

, Εφαρμογή I.D.O.S. για Windows Phone [Έλληνες developers]

Το Techblog αγαπάει τους Έλληνες developers mobile εφαρμογών
Με σκοπό την ενθάρυνση και προώθηση της δουλειάς των Ελλήνων developers mobile εφαρμογών, δημιουργήσαμε μια ειδική κατηγορία όπου θα παρουσιάζουμε τα applications τους. Όσοι Έλληνες developers θέλετε να κάνετε γνωστή τη δουλειά σας μέσα από το Techblog επικοινωνήστε μαζί μας εδώ και σταδιακά θα παρουσιάσουμε και το δικό σας application.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alexdicv

Μολις την ειδα στο Marketplace… Δεν εχει free trial…

alexdicv

Λαθος νομιζεις… Υπαρχουν πολλες που δεν εχουν free trial πιστεψε με…

alexdicv

Τα σχολια στο marketpalce δεν ειναι και τα καλυτερα… Απο τα screenshots ωστοσο φαινεται πολλα υποσχομενη!!! Και το κυριοτερο χαιρομαι που βλεπω ελληνες developers να ασχολουνται με τα windows phone!!!

GiannisMix

Την βρηκα κ εγω οντως δεν υπαρχει free trial..
Κακως! Προσωπικα δεν με ενθουσιαζει ουτε απο τα screenshoots οποτε αν δεν εχω κ ενα free trial να με πεισει πως αξιζει δεν ποιος ο λογος να προχωρησω στη πληρωμη του….???

omnia7user

free trial θα έχει από την 1.7 που είναι προς έγκριση
Πολύ καλός developer καλή εφαρμογή με πολλές δυνατότητες ο συγκεκριμένος έχει την δυνατότητα να κάνει πολλά

Imperial Dynamics

Καλημερα, ευχαριστουμε πολυ Κωστα Βλαχακη και Techblog.gr ! 🙂 Ευχαριστουμε και τους φιλους για τα σχολια. Ναι η 1.7 εχει την free trial αλλα δεν εχει μπει μεχρι και αυτη τη στιγμη στο marketplace. Θελαμε να μπει και μετα να γινοταν η προβολη της εφαρμογης Το χαμηλο rating οφειλεται σε δυο λογους: 1. Πολλα απο τα σχολια αφορουν προηγουμενα versions. Πολλοι προγραμματιστες εχουμε ζητησει απο τη Microsoft στα σχολια των χρηστων εκτος απο το rating να φαινεται και τι version αφορουν ή εναλλακτικα να γινονται expires τα σχολια μετα απο καιρο. Φανταστειτε καποιος να βαλει ενα κακο απλο app, να παρει ασχημα σχολια, μετα να βαλει ενα update καλο. Τα ασχημα σχολια θα εξακολουθουν να υπαρχουν και να ριχνουν το rating 2. Στην περιγραφη της εφαρμογης γινεται λογος για ομορφα themes. Πολλοι χρηστες δεν γνωριζουν οτι δεν ειναι δυνατο στο Windows Phone να αλλαξει το theme, νομιζουν οτι το app αυτο θα αλλαξει το theme του ιδιου του λειτουργικου και απογοητευονται Θελω να κλεισω αυτο το μηνυμα με τη δεσμευση οτι το συγκεκριμενο app θα συνεχισει να βελτιωνεται και να αποκτα καινουργια features. Αυτη τη στιγμη εχει 11 miniapps/minigames, αν διαιρεσουμε το 1 ευρω δια του 11 θα δουμε οτι… Συνέχεια »

Imperial Dynamics

Ευχαριστουμε πολυ Κωστα Βλαχακη και Techblog.gr ! 🙂 Ευχαριστουμε και τους φιλους για τα σχολια Ναι η 1.7 εχει free trial αλλα μεχρι και αυτη τη στιγμη δεν εχει μπει στο marketplace. Θελαμε να μπει και μετα να προβληθει το app αλλα δεν πειραζει 🙂 Το χαμηλο rating οφειλεται σε δυο λογους: 1. Πολλα απο τα σχολια αφορουν προηγουμενα versions. Πολλοι προγραμματιστες εχουμε ζητησει απο τη Microsoft στα σχολια να φαινεται εκτος απο το rating και το version το οποιο αφορουν (ή εστω να γινονται expire μετα απο καιρο). Φανταστειτε καποιον να βαλει ενα κακο απλο app, να παρει ασχημα σχολια και μετα να βαλει ενα update καλο. Τα ασχημα σχολια θα εξακολουθουν να υπαρχουν και να ριχνουν το rating 2. Η περιγραφη της εφαρμογης κανει λογο για customization με ομορφα themes. Πολλοι χρηστες δεν γνωριζουν οτι δεν ειναι δυνατο να αλλαξεις theme στο Windows Phone, νομιζουν οτι το app αυτο θα αλλαξει το theme του ιδιου του λειτουργικου και απογοητευονται Θα ηθελα να κλεισω με τη δεσμευση οτι το IDOS θα εξακολουθει να βελτιωνεται και να αποκτα καινουργια features. Αυτη τη στιγμη εχει 11 miniapps/minigames, αν διαιρεσουμε το 1 ευρω δια του 11 ειναι καλο deal 🙂 Ελα στηριξτε… Συνέχεια »

Imperial Dynamics

Update: Η 1.7 ειναι στο marketplace και οπως υποσχεθηκαμε εχει δωρεαν δοκιμη. Thank you all 🙂

https://www.windowsphone.com/el-gr/apps/c430d164-5823-48f2-aa2c-6ab190edcac6

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software apps Greek developers

Βρέχει χρυσά νομίσματα [Έλληνες developers]

Ο φίλος του Techblog Γιώργος Σαρρής (τον γνώρισα στο Techblog Workshop στο Ηράκλειο Κρήτης) κυκλοφόρησε ένα νέο δωρεάν παιχνίδι για Android συσκευές, το Βρέχει χρυσά νομίσματα. Βοήθησε τη μικρή Εύα να πιάσει τα χρυσά νομίσματα και ν’ αγοράσει τα παιχνίδια που λαχταράει.

Software applications apps developers

GoZakynthos, Εφαρμογή για Android συσκευές [Έλληνες developers]

Η εφαρμογή GoZakynthos είναι ένας πλήρης οδηγός για το νησί της Ζακύνθου, το νησί με τις καταπληκτικές παραλίες, την απίστευτη φυσική ομορφιά, τη πλούσια ιστορία, την έντονη νυχτερινή ζωή, και τις πολλές επιλογές για τη διαμονή σας. Η εφαρμογή προσφέρει πληροφορίες για Θέρετρα, Αξιοθέατα, Παραλίες, Μνημεία, Μουσεία, Διαμονή, Φαγητό, Ποτό και Υπηρεσίες.

Smartphones applications apps developers

Ζωγράφισε το, Εφαρμογή για iOS συσκευές [Έλληνες developers]

Ο Έλληνας developer Κυριάκος Λειβαδάς δημιούργησε την εφαρμογή “Ζωγράφισε το” για iOS συσκευές. Πρόκεται για ένα επιτραπέζιο παιχνίδι ειδικά σχεδιασμένο για iPhone και iPad όπου οι παίκτες χωρίζονται σε δύο ομάδες την ομάδα Α και την ομάδα Β, κάθε φορά κάποιος από την ομάδα ζωγραφίζει μία λέξη (από αυτές που δίνει το παιχνίδι) και οι […]

Software applications Greek developers Greek iOS developers

NewsPack, Εφαρμογή για iOS συσκευές [Έλληνες developers]

Το NewsPack δεν είναι απλώς μια εφαρμογή RSS αλλά μία πλήρης σουίτα ενημέρωσης, που ευελπιστεί να γίνει η καθημερινή σας συνήθεια. Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο με ειδικά διαμορφωμένα RSS για ανάγνωση ολοκληρωμένων άρθρων. Διαλέξτε τις πηγές από τις οποίες θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση, οργανωμένες βάσει κατηγοριών ή προσθέστε τις δικές […]