Unspeakable για iOS συσκευές [Έλληνες developers]

Ο Έλληνας developer Γιώργος Ανδρίτσος έχει δημιουργήσει την εφαρμογή Unspeakable για iOS συσκευές (iPhone, iPod Touch, iPad). Πρόκειται για παιχνίδι που παίζεται όπως το γνωστό TABOO αλλά αντί για κάρτες χρησιμοποιείς το κινητό. Χρειάζονται τουλάχιστον τέσσερις παίκτες οι οποίοι χωρίζονται σε δύο ομάδες και κάθονται εναλλάξ σε ένα κύκλο.

Κάθε κάρτα έχει μια λέξη που η ομάδα σας πρέπει να μαντέψει. Στην κάρτα περιλαμβάνονται πέντε λέξεις οι οποίες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Όλα αυτά μέσα στον προβλεπόμενο χρόνο.

, Unspeakable για iOS συσκευές [Έλληνες developers]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Marinos

Πολύ τσουχτερή τιμή όμως… Καλή επιτυχία, όπως και να’χει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software apps Greek developers

Βρέχει χρυσά νομίσματα [Έλληνες developers]

Ο φίλος του Techblog Γιώργος Σαρρής (τον γνώρισα στο Techblog Workshop στο Ηράκλειο Κρήτης) κυκλοφόρησε ένα νέο δωρεάν παιχνίδι για Android συσκευές, το Βρέχει χρυσά νομίσματα. Βοήθησε τη μικρή Εύα να πιάσει τα χρυσά νομίσματα και ν’ αγοράσει τα παιχνίδια που λαχταράει.

Software applications apps developers

GoZakynthos, Εφαρμογή για Android συσκευές [Έλληνες developers]

Η εφαρμογή GoZakynthos είναι ένας πλήρης οδηγός για το νησί της Ζακύνθου, το νησί με τις καταπληκτικές παραλίες, την απίστευτη φυσική ομορφιά, τη πλούσια ιστορία, την έντονη νυχτερινή ζωή, και τις πολλές επιλογές για τη διαμονή σας. Η εφαρμογή προσφέρει πληροφορίες για Θέρετρα, Αξιοθέατα, Παραλίες, Μνημεία, Μουσεία, Διαμονή, Φαγητό, Ποτό και Υπηρεσίες.

Smartphones applications apps developers

Ζωγράφισε το, Εφαρμογή για iOS συσκευές [Έλληνες developers]

Ο Έλληνας developer Κυριάκος Λειβαδάς δημιούργησε την εφαρμογή “Ζωγράφισε το” για iOS συσκευές. Πρόκεται για ένα επιτραπέζιο παιχνίδι ειδικά σχεδιασμένο για iPhone και iPad όπου οι παίκτες χωρίζονται σε δύο ομάδες την ομάδα Α και την ομάδα Β, κάθε φορά κάποιος από την ομάδα ζωγραφίζει μία λέξη (από αυτές που δίνει το παιχνίδι) και οι […]

Software applications Greek developers Greek iOS developers

NewsPack, Εφαρμογή για iOS συσκευές [Έλληνες developers]

Το NewsPack δεν είναι απλώς μια εφαρμογή RSS αλλά μία πλήρης σουίτα ενημέρωσης, που ευελπιστεί να γίνει η καθημερινή σας συνήθεια. Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο με ειδικά διαμορφωμένα RSS για ανάγνωση ολοκληρωμένων άρθρων. Διαλέξτε τις πηγές από τις οποίες θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση, οργανωμένες βάσει κατηγοριών ή προσθέστε τις δικές […]