Greenpois0n untethered jailbreak, Έχει εγκατασταθεί σε 3 εκ. iPhone 4S και iPad 2

Δεν υπάρχει περίπτωση να είστε κάτοχος iPhone 4S ή iPad 2 (με iOS 5.0.1) και να μην έχετε πάρει μυρωδιά ότι η αγαπημένη σας συσκευή έχει τη δυνατότητα να γίνει untethered jailbreak (δεν χρειάζεται σύνδεση με τον υπολογιστή μετά από reboot της συσκευής σας) από την ομάδα Greenpois0n η οποία ανακοίνωσε ότι από την περασμένη Παρασκευή που διατέθηκε το jailbreak σχεδόν 1 εκ. συσκευές το χρησιμοποίησαν!

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το untethered jailbreak εδώ.

, Greenpois0n untethered jailbreak, Έχει εγκατασταθεί σε 3 εκ. iPhone 4S και iPad 2

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
lefterisss

Παιδιά μια βοήθεια..
Έχω ipad2 με 5.0 χωρίς jailbreak αλλά θέλω να το κανω.
Αλλά έχω μπερδευτεί…Ποια η διαφορα tethered -untethered;

cr4

στο tethered οταν ειναι κλειστη η συσκευη, για να ανοιξει πρεπει να συνδεθει με του υπολογιστη, ενω στο untethered δεν χρειαζεται κατι τετοιο

SammyJim

…ερε τι τραβαει ο Κοσμακης για να κανει το Ωλο-καινουργιο μηλοφωνο του να πανει πραματα που Αλλα τα κανουν Κατευθειαν απτο κουτι……καλο κουραγιο Μαγκες :-)))))))

Marios

iphone & jailbreak….απλα τα υπολοιπα os βλεπουν και ακολουν..

Dimos

Marios, δεν νομιζω…Οταν εκει εξω υπαρχει το GS2 το GalaxyNExus και κατι άλλα τι πας να συγκρινεις?…Το ποιο ειναι καλυτερο το γνωριζει και η κουτση Μαρια..Φιλικα πάντα οντας κατοχος και των 2 🙂

Νίκος

Ρε παιδιά εγω έχω προσπαθήσει περίπου 5 φορές σε iPad2 και λίγο πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία τα Windows για κάποιο λόγο “κλείνουν” το προγραμμα… Ξέρει κανεις τι μπορω να κάνω ;;

Αλέξανδρος

Νίκο, πρέπει να έχεις iOS 5.0.1 και όχι την 5.0. Δες αν αυτό είναι το πρόβλημά σου

TechviewGr (Iphonias)

Νίκο κι εγώ είχα αυτό το πρόβλημα ( και έχουμε και το ίδιο όνομα λες να είναι αυτό? χαχα) διέγραψε και εγκατέστησε το absinthe ξανα. Σε έμενα δούλεψε πάντως.

ΥΓ το jailbreak σε έμενα δεν πιάνει… (iPad 2) και στην 4.3.3 και στην 5.0.1 το διέγραψα την επόμενη η την μεθεπόμενη μέρα.
ΥΓ Κώστα, αυτό το jailbreak είναι και για iOS 5.0 στο iPhone 4S για να έχουν jailbreak όσοι θέλουν να κάνουν unlock την συσκευη τους (Αμερική) κάτιου δεν γίνετε στην 5.0.1

leonidas98

εμενα μια χαρα μου δουλευει sto ipad 2 ios 5.0.1

syngi

Η apple ελπιζω να το βλεπει αυτο και να παρει το μαθημα της και να αρχισει να ενσωματωνει ιδεες και προτασεις απο την jailbreak κοινοτητα.

Χρήστος Στάμος

Και τα Android χρειάζονται root για ορισμένες λειτουργίες, και δεν είναι σε όλα τα μοντέλα απλή υπόθεση. Αν και, οπωσδήποτε, η λειτουργικότητα που επιτρέπει το stock android, χωρίς root, είναι ΠΟΛΥ πιο ευρεία από εκείνη του stock iphone χωρίς jailbreak.

Νίκος

χαχα ναι Νικο παιζει να φταιει τ’ονομα :p Νταξη παρ’ολα αυτα το εκανα τωρα και δουλευει μια χαρα :))

bilakoc iphonakias 4s

δουλευει αψογα και η εγκατασταση ειναι ευκολη! ο φιλος με το ipad πρεπει να το αναβαθμηση σε 5.0.1. και στον υπολογιστη να εχεις το itunes δεν γινετε χωρις να το εχεις.δες μερικα βιντεακια στο youtube και θα καταλαβεις τι πρεπει να κανεις!

Μανος

Εγω δν θελω να κανω επειδη μπορει να το χαλασει!Σου καταστρεφει το αυθεντικο ios!Καλα κανει η Apple και λεει οτι δν εχει καμια ευθηνη για τυχον ζημια στο τηλεφωνο!

Παναγιώτης Λ.

Τι είναι το Jailbreak..?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple iOS 9 iPhone 4S

Apple: Μήνυση 5 εκατ. με την κατηγορία ότι ρίχνει την επίδοση σε παλαιότερα iPhone

Η Apple δέχτηκε νέα μήνυση, στην οποία ο ενάγων ζητά αποζημίωση 5 εκατ. δολαρίων διότι θεωρεί ότι η Apple εσκεμμένα ρίχνει την επίδοση στα παλαιότερης γενιάς iPhone. Στην αγωγή υπάρχουν πάνω από 100 iPhone 4S τα οποία αναφέρεται ότι με την αναβάθμιση σε iOS 9, η Apple τα αχρήστευσε επίτηδες.

News iPhone 4S Plaisio

iPhone 4S 8GB: Στο Πλαίσιο με τιμή 199 ευρώ

Η ευκαιρία μας να αποκτήσουμε – ανακατασκευασμένο (refurbished) – iPhone λέει ότι είναι τα καταστήματα Πλαίσιο και πουλάνε για 48 ώρες το iPhone 4s 8GB με τιμή 199 ευρώ. Πρόκειται για μοντέλο “Οκτώβριος 2011” με οθόνη αφής 3.5 ιντσών ανάλυσης 640×960 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή A5 και μνήμη RAM 512MB.

News Apple iOS 9 iOS 9.1

iOS 9.1 Beta vs iOS 9: Σε iPhone 4s και iPhone 5

Η νέα έκδοση του iOS 9 είναι διαθέσιμη εδώ και λίγες μέρες και οι αρχικοί αριθμοί υιοθέτησης είναι πολύ ενθαρρυντικοί για την Apple. Ωστόσο, αρκετοί χρήστες, ειδικά όσοι έχουν παλαιότερα μοντέλα όπως iPhone 4s και iPhone 5, ανέφεραν ότι αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα στην απόδοση των iPhones που αναβαθμίστηκαν, αν και η Apple είχε υποσχεθεί καλύτερη […]

News Apple iOS 9 iPhone 4S

iOS 9 vs iOS 8.4.1: Speed test video

Το iOS 9 είναι διαθέσιμο εδώ και λίγες μέρες και μέσα στο πρώτο 24ωρο εγκαταστάθηκε ήδη περίπου στο 20% των iσυσκευών. Σε θέμα χαρακτηριστικών σίγουρα το iOS 9 είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του iOS 8.4.1, αλλά τι γίνεται σε θέμα ταχύτητας και απόδοσης, ειδικά όταν πρόκειται για παλαιότερες συσκευές όπως iPhone 4S ή iPhone […]