HERE για Android, ήρθε στο Google Play – αρχές 2015 στο iOS

To HERE, η δωρεάν Android εφαρμογή για φωνητική πλοήγηση είναι πλέον διαθέσιμη παγκοσμίως μέσα από το Google Play Store. Ακόμη μιλάμε για beta μορφή αλλά βοηθά στην εύρεση καταστημάτων, εστιατορίων και άλλων τοποθεσιών στην περιοχή που βρίσκεστε. Το app επιτρέπει να επιλέξετε search, να πλοηγηθείτε ή να πάρετε οδηγίες για διαδρομές χωρίς να είναι απαραίτητο το internet.

Αυτό που χρειάζεται είναι να αποθηκεύσετε τους χάρτες στο κινητό ή το tablet και θα μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε στιγμή όπου και να είστε.

Μέχρι στιγμής το app έχει υποστήριξη για 118 χώρες και τώρα προστέθηκαν 18 ακόμη για voice navigation μεταξύ των οποίων είναι και η Κύπρος. Επιπλέον, έχουν γίνει βελτιώσεις στην απόδοση και τη σταθερότητα της εφαρμογής. Η έκδοση για το iOS είναι προγραμματισμένη για τις αρχές του νέου έτους.

Download: HERE


here google play, HERE για Android, ήρθε στο Google Play – αρχές 2015 στο iOS

here google play, HERE για Android, ήρθε στο Google Play – αρχές 2015 στο iOS

here google play, HERE για Android, ήρθε στο Google Play – αρχές 2015 στο iOS

here google play, HERE για Android, ήρθε στο Google Play – αρχές 2015 στο iOS

here google play, HERE για Android, ήρθε στο Google Play – αρχές 2015 στο iOS

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
j

@CostasVlachakis βγήκε το iOS 8.1.2

Κώστας Βλαχάκης

Ναι, από εχθές το βράδυ.

Darth

κάτι έκλεινα σχολιάζουν στο playstore…………………… μηδέν άστρα επειδή δεν έχει ελληνική φωνή…………… λες και κόσμος γυρνάει γύρο από την Ελλάδα……………….. δεν είναι bug αλλά προτίμηση της εταιρείας να μην βαλει ακομη τα ελληνικά μέσα ………………… (όχι οτι συμπαθώ την nokia αλλά κάτι ¨ελληναρες¨δεν αντέχονται)

forneverarrow

Παιδιά στην Κύπρο δεν έχει ακόμα voice navigation, ούτε καν εμφανιση καταστημάτων. Το ξέρω σίγουρα γιατί τους εχω κατεβασει σε Lumia 635.

Solon

@Darth
Σαφώς και ο κόσμος δεν γυρνά γύρω από την Ελλάδα ωστόσο το να τους θάψεις είναι ένα καλό κίνητρο να ασχοληθούν περισσότερο μαζί σου. Αν τους δώσεις 5 αστέρια χωρίς να υποστηρίζουν τη γλώσσα σου τότε δεν πρόκειται να δεις ποτέ ελληνικά στην εφαρμογή.

Γιάννης

Πριν μια εβδομάδα (Πέμπτη) είδα ένα αυτοκίνητο, ανάλογο με αυτά της Google, με κάμερες στην οροφή, να γυρίζει στους δρόμους στο Περιστέρι.
Φαίνεται ετοιμάζουν υπηρεσία ανάλογη με το Street View.

Darth

@Solon ουτε 5 ουτε 1 ουτε κανένα βλέπεις δεν σου ταίριαζε οκ το αφήνεις στην άκρη…….. και όχι σχόλια τύπου είναι άχρηστο (μόνο και μόνο που δεν εχει ελληνικά) , θα μπορούσε να στείλει mail κλπ (δινει εταιρεία mail για προτάσεις……. αλλά κλασσικά μερικοί την παίζουν ελληναρες (ναι είναι καθαρά ελληνικό φαινόμενο), και τωρα τελευταία χρονια (που καλπάζει η κρίση) το φαινόμενο είμαι ψευτοπατριώτης — ελληναρας έχει γίνει μεγάλο θέμα (από τον καναπέ πάντα ετσι)

iakovos

οι nokia maps εχει κανενα 2μηνο που υπαρχουν στο android..εχω το μοτο g και τους εχω 2 μηνες. Εκτος και αν ειναι μια καινουργια εκδοση που δεν γνωριζω. Ξερετε ποτε ερχεται η αναβαθμιση lollipop σε nexus 7 ?Την εχει λαβει κανεις?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.