Here Maps, Κατεβάστε το δωρεάν για Android 4.1 και άνω

Η εφαρμογή Here Maps έγινε διαθέσιμη από το Nokia για όλους τους κατόχους συσκευών με λειτουργικό σύστημα Android 4.1 και άνω. Πρόκειται για beta έκδοση με δυνατότητα turn-by-turn πλοήγησης σε πραγματικό χρόνο και για την Ελλάδα με τους χάρτες της χώρας μας δωρεάν. Navigation και δωρεάν, τι κάλύτερο.

Κατεβάστε την εφαρμογή (αρχείο *.apk) από εδώ.

Here Maps for Android, Here Maps, Κατεβάστε το δωρεάν για Android 4.1 και άνω

Here Maps for Android, Here Maps, Κατεβάστε το δωρεάν για Android 4.1 και άνω

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

34 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Τομ

Ωραια. Πριν λιγο καιρο τα λεγαμε οτι θα ερθει σε ολο το android. Μια χαρα εγω θα κατεβασω μιας και ειναι βασικη χρηση το GPS navigation για μενα ως χρηστη κινητου. Τσαταρισματα σε διαφορες εφαρμογες τηλεφωνα λιγο ιντερνετ και GPS αυτα κανω.

Paris

Οτι καλύτερο είχε η Νοκια σε χάρτες. Θα λύσει τα χέρια στους χρήστες Android,

ΑντώνηςΤ

Είναι ασφαλές το να μην το κατεβάζεις από Google Play? Nαι μεγάλο το όνομα αλλά δεν ξέρω.

Ιωαννης

Το μενου γιατι δεν ειναι στα Ελληνικα οπως και φωνητικες οδηγιες;

Pavlos

Πως γίνεται εγκατάσταση μέσω υπολογιστή ?? κανένας οδηγός?

ΑντώνηςΤ

Αντιγράφεις το APK στην SD κάρτα σου και με μια εφαρμογή file explorer μέσα από το Android το ανοίγεις.

Προσοχή όμως θα πρέπει στις ρυθμίσεις ασφάλειας να επιτρέπεις εκτέλεση/εγκατάσταση εφαρμογών από άγνωστες πηγές. Δες το manual του κινητού για το πώς.

spazyjay

Κανεις install το apk αρχειο στο κινητο σου και μετα αφου μπεις στο μενου θα κανεις εγκτασταση οποιον χαρτη θες δωρεαν.
Το μονο μειονεκτημα ειναι που δεν εχει επιλογη για πλοηγηση σε διασταυρωσεις οδων και πλογηση σε δυο η περισσοτερα ενδιαμεσα σημεια.

Hlias

@Pavlos αφού κατεβάσεις το .apk στον υπολογιστή σου, το περνάς μέσω καλωδίου στην κάρτα sd του τηλεφώνου. Έπειτα χρησιμοποιώντας κάποιον file manager(πχ es file manager), βρίσκεις το .apk και απλά κάνεις την εγκατάσταση.
Θα χρειαστεί να ενεργοποιήσεις την ρύθμιση “Άγνωστες πηγές” στις Ρυθμίσεις>Ασφάλεια.

pakakos

Εγώ προσωπικά έχω κατεβάσει ουκ ολίγες φορές apk χωρίς να πάθω κάτι.Και άλλοι πολοί λογικά που δεν θέλουν να πληρώσουν κάποιες εφαρμογές ή παιχνίδια.Εγώ όμως αναρωτιέμαι τι όφελος θα έχει η Νόκια;Δωρέαν χάρτες γιατί;Θα κάνει τεράστια ζημιά σε navigon,sygic επίσης.Μήπως αργότερα θα είναι επί πληρωμή;Μου φαίνεται λίγο αδιανόητο…

Lefteris T.

Μπορει απλα να θελει να κανει “πολεμο” στα windows phone δλδ στην Microsoft

pazzo

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένα δίνει έτσι άπλα ένα μεγάλο της προτέρημα στην android αγορά η Nokia.. το here maps για πολλους, ήταν λόγος μέχρι τώρα να αγοράσουν μία nokia συσκευή. απλά δεν καταλαβαίνω τί μπορεί να κερδίσει από αυτό.. εκτός εαν γεμίσει με διαφημήσεις, ή sign up σε outlook λογαριασμο ή κάτι τέτοιο

alxgiann

Το κατέβασα και εγώ, η offline λειτουργία είναι απλά ανεκτίμητη. ΑΛΛΆ, παιδιά μην τρελαίνεστε, απλά BETA έκδοση είναι, που σημαίνει ότι όταν πάψει να είναι BETA κατά πάσα πιθανότητα θα πάψει να είναι και δωρεάν. Τώρα το τι θα γίνει μάλλον προδιαγεγραμμενο είναι: Μια δωρεάν “ελαφριά” έκδοση χωρίς πολλά-πολλά και μια έκδοση επί πληρωμή, με απ’όλα. Μπορεί να χρεώνουν και τους χάρτες ξεχωριστά, ποιος ξέρει. Θα εκπλαγω πολύ αν αφήσουν τέτοια εφαρμογή δωρεάν.

Αλέξης

Το εγκατεστησα κ το απεγκατεστησα σε nexus 5. Πάτησα στην αναζητηση “Athens” χωρις αποτελεσματα. “Αθήνα” ομοιως. Mετα ειχα συνεχης αποσυνδεσεις στο οικιακο wifi.
Το απεγκατεστησα κ ησυχασα. Ισως φταιω εγω.
Στο ερωτημα γιατι να το προσφερει δωρεαν η Νοκια, ισως να θελουν να διαφημισουν την πλατφορμα των WP μεσω μιας εφαρμογης.

Νίκος

ποια η διαφορα με το google maps?

ΝΙΚΟΣ

Η διαφορα ειναι οτι σου προσφερει Offline καθοδηγηση turn by turn οπως ενα απλο GPS…και μαλιστα δωρεαν….αυτο για μενα ειναι και το χαρακτηριστικο που με κανει και εχω windows phone κινητο. Αν αποδειχθει καλο μαλλον θα κανω στροφη προς Android ξανα μετα απο 2 χρονια.

Δημητρης

Είναι πολύ καλό πρόγραμμα μόλις το κατέβασα και έχει όλη την Ευρώπη τζάμπα!

greg

Μόνο σε εμένα δεν έχει ελληνική φωνή καθοδήγησης?ή συμβαίνει και σε άλλους?θα μου πεις είναι beta Και Δωρεάν,Αλλά είπα να ρωτήσω.ξέρουμε κάτι αν θα αλλάξει αυτό στο μελλον?πάντως φαίνεται καλό.

Ραφαηλ

το έχω κατεβασει εδώ και 2 εβδομαδες στο 1+1.αν και beta πετάει η εφαρμογη

Ανέστης

Τους εβαλα χθες! υπεροχοι χάρτες, αυτο το κολπο με τις συλλογες τοποθεσιων ειναι πολυ ωραιο!
παρατηρησατε οτι εχει πολλα καταχωρημενα καταστηματα? το μονο κακο ηταν οτι αν και 300 mb οι χαρτες της ελλαδας σε εμενα εκανε γυρω στο 20λετο για να κατεβουν, συνηθως κατεβαζω πιο γρηγορα απο αυτο. Μπορει να ειναι καποιο θεμα της εφαρμογης δεν ξερω, παντως οι χαρτες κατεβηκαν και ειναι εξαισιοι!

Ioannis

Υπέροχα νέα!Αλλα να ρωτήσω,το πέρασα σε nexus5 και είναι εξολοκλήρου στα αγγλικά και το menu(δεν με πειράζει) αλλά η πλοήγηση δεν έχει την ελληνική?

pavlos

Ευχαριστώ πολύ παιδιά θα τους δοκιμάσω τους χάρτες ….Α κάτι άλλο ,εμένα το ONE MINI δεν έχει κάρτα μνήμης δεν πιστεύω να έχω πρόβλημα έτσι ?

Αντώνης Μαρίνος

Σαν εφαρμογή το Here είναι πολύ καλύτερο από τα διάφορα Free navi που υπάρχουν στο store, και μπορώ να πω ότι συγκρίνεται με το Sygic. Σαν χάρτες, είναι αρκετά επίκαιρο και δεν θα υπάρχει θέμα. Όσον αφορά το ότι είναι beta και μπορεί να βγάλει προβλήματα, θα δείξει στην πορεία.

Δεν έχει ελληνική πλοήγηση όμως (πέραν των ελληνικών menus), οπότε εκεί θα υπάρξει ένα θέμα μέχρι να δεήσουν να ηχογραφήσουν τις ελληνικές οδηγίες.

Για την ώρα το αφήνω δίπλα-δίπλα με τα NavFree, Navigator και Sygic, και θα δούμε ποιο θα “επικρατήσει” τελικά….

Λεωνίδας

Αλέξης, κατέβασες τους χάρτες της Ελλάδας πρώτα? Γιατί κι εγώ την είχα πάθει έτσι αρχικά! Mετά την εγκατάσταση της εφαρμογής, πάς στα settings και επιλέγεις download maps. Και βρίσκεις την Ελλάδα στα 305 mb.!

orestis

Καλή η εφαρμογή και με ζωντανή ενημέρωση κίνησης. ωραία κίνηση .

Πάντως θέλει μερικές βελτιώσεις. Πχ το μετρό φτάνει μέχρι άγιο Δημήτριο. με μερικές βελτιώσεις θα χτυπήσει τον ανταγωνισμό.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Έχω κατεβάσει την εφαρμογή στο note 3 εδώ και δύο εβδομάδες. Απλά κορυφαία . Είναι καλύτερη από του lumia 925 που έχω διότι σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις μεταξύ δυο ή και περισσότερων διαδρομών για το ίδιο σημείο προορισμού. Επειδή ταξιδεύω πολύ το δοκίμασα και είναι άπαιχτο. Εάν τώρα αργότερα το κάνουν επί πληρωμή δεν με νοιάζει διότι έχω και το nokia. Ένας λόγος που είχα πάρει το nokia ήταν αυτός . Για την γλώσσα έχει διάφορες επιλογές εκτός από Ελληνικά. Το nokia εχει Ελληνικά.

paschos76

Ακόμα χρειάζεται δουλειά:
Το zoom στην πλοήγηση είναι υπερβολικά κοντινό,
ενώ απουσιάζει το ελληνικό menu, όπως & οι φωνητικές οδηγίες.
Πολύ αμφιβάλω αν στην τελική του έκδοση, παραμείνει δωρεάν..

Αλέξης

@Λεωνίδας, έχεις δίκιο, ήμουν μάλλον επιπόλαιος. Νόμιζα ότι θα έβρισκε την “Αθήνα” χωρίς να κατεβάσω τον ελληνικό χάρτη, αλλά ότι θα αρκούσε η σύνδεση στο ίντερνετ. Παρόλο που κατέβασα τον χάρτη, και ενώ ο δρόμος μου υπάρχει εκεί, στην αναζήτηση δεν τον βρίσκει.
Επίσης, δυστυχώς τα προβλήματα αποσύνδεσης της συσκευής μου (nexus 5) απο το οικιακό wifi συνεχίζονται όσο έχω εγκατεστημένη την εφαρμογή. Όταν απεγκαθιστώ το Here όλα φτιάχνουν.
Πιθανώς κάνω κάτι λάθος.

Στέργιος

Για να προσθέσετε την Ελληνική γλώσσα, αρκεί να κατεβάσετε το παρακάτω zip και βάζετε τα περιεχόμενα μέσα στο android/data/come.here.app.maps/cache/voices-download
Κάνετε αντικατάσταση και ότι ρωτήσει και μετά πάτε μέσα στην εφαρμογή και απλά επιλέγετε από τις ρυθμίσεις την Ελληνική γλώσσα.

https://directmirror.com/wcvcn1jcqrve…ek%20voice.zip

Kωνσταντινος

@ Ραφαηλ σχολιο #18.και γω το κατεβασα στο 1+1 αλλα δεν μου εμφανιζει τιποτα οταν παω να κατεβασω τις φωνητικες εντολες.Ξερεις τι πρεπει να κανω?

γιαννης

μονο για νοκια κανει? σε samsung note 3 θα δουλεψει?

kiriakos

Στεργιο αυτο το αρχειο που λες μηπως ειναι μονο για windows συσκευες?

Γιώργος

Για να κατεβάσεις την Ελληνική πλοήγηση απλά θα πας στο settings “Navigation voice” και θα κατεβάσεις τα Ελληνικά. Προσοχή δεν θα τα βρεις στο “hi-fi” θα τα βρεις στο “Regular” και σε πληροφορώ ότι είναι τέλεια

Γιώργος

Για να κατεβάσεις την Ελληνική πλοήγηση είναι πολύ εύκολο. Απλά θα μπεις στο settings, μετά στο “Voice Navigation” και τέλος στο “manage voice”. Θα βρεις πολλές γλώσσες και θα επιλέξεις τα Ελληνικά. Προσοχή δεν θα τα βρεις στην επιλογή “Hi-Fi” θα τα βρεις στην επιλογή “Regular”.

Γιώργος

Θα ήθελα να ρωτήσω αν θα τρέξει το here εγκαθιστώντας το σε κάρτα μνήμης, προκειμένου να μην φορτώσω τη εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου; Ξέρει κάποιος να μου απαντήσει;
Ευχαριστώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.