Nokia: Νέα αναβάθμιση για τους HERE Maps

H Nokia ανακοίνωσε μια νέα αναβάθμιση για τους δημοφιλές χάρτες HERE Maps για τους κατόχους Android και Windows Phone συσκευών. Η αναβάθμιση περιλαμβάνει νέες χώρες, ανανεωμένες οδηγίες πλοήγησης, βελτιώσεις σε εννέα νησιά και περιοχές, νέες δυνατότητες προβολής των λιμνών και των ποταμών, και ενίσχυση των υπηρεσιών που αφορούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Τα καλύτερα νέα που φέρνει η αναβάθμιση αφορούν τους φίλους μας από την Κύπρο, μιας και οι χάρτες της Κύπρου είναι πλέον διαθέσιμοι για πλήρη πλοήγηση. Μαζί με την Κύπρο, προστέθηκε επίσης η Ζιμπάμπουε, και η Μαγιότ στην λίστα των χωρών που παρέχουν χάρτες με πλήρη πλοήγηση.

Σημαντικές βελτιώσεις έχουν λάβει επίσης αρκετές χώρες, καθώς οι χάρτες για τις χώρες: Κομόρες, Τζιμπουτί, Ερυθραία, Νησιά Φίτζι, Γκαμπία, Λιβύη, Μαδαγασκάρη, Σιέρρα Λεόνε και Σομαλία, έχουν λάβει πλήρη χαρτογράφηση και πληροφορίες εδάφους. Μεγάλη σημασία η Nokia έδωσε όπως αναφέραμε και στην απεικόνιση των λιμνών και των ποταμών. Πλέον οι μικρές λίμνες οι οποίες διαφέρουν από εποχή σε εποχή λόγω ξήρανσης για παράδειγμα το καλοκαίρι θα έχουν καλύτερη απεικόνιση, για αποφυγή δυσκολιών στους ταξιδιώτες.

Στις υπηρεσίες πληροφοριών μέσων μαζικής μεταφοράς, ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στις πόλεις Καοσιούνγκ, Ταϊπέι, Κουριτίμπα, Ρίο ντε Τζανέιρο, Σάο Πάολο και Σιγκαπούρη, οι οποίες παρέχουν πιο ακριβή στοιχεία για τα δρομολόγια των δημόσιων συρμών.

Η αναβάθμιση προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμη στο Play Store, συνεπώς οι κάτοχοι Android θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμα εάν επιθυμούν να την λάβουν επίσημα.

Here maps αναβάθμιση, Nokia: Νέα αναβάθμιση για τους HERE Maps

Πηγή: 1, 2

Κώστας Κοσμόπουλος

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannistso

Στο ταμπλετ μου που είναι samsung την έλαβε την αναβάθμιση στο κινητό αν και αυτό είναι android και είναι ενα smart 4 max ακόμα τίποτα!! Αν και πρώην κάτοχος lumia έχω να πω οτι οι here maps είναι πάρα πολύ καλύτεροι στο λειτουργικό της microsoft ακόμα !!!

Alex

70+κατι megabytes ηταν η αναβαθμιση για την Ελλαδα σε Windows Phone.
Δεν ειχα κανενα παραπονο ουτε για τα μεσα ουτε για τους χαρτες απο GPS
(και δεν βρισκω καμια διαφορα στην Αθηνα)
αλλα καθε αναβαθμιση σε καλο!

Kostas

Στα Samsung το HERE λειτουργεί και μέσω της εφαρμογής Samsung Apps, οπότε μάλλον η Samsung έχει κανονίσει οι ενημερώσεις να έχουν ίδια απόκριση όπως στα WP.

Lefteris T.

Δεν λεω καλοι τρανοι οι here maps αλλα στην θεσσαλονικη δν εχει τπτ απο αστικη συγκοινωνια (αστικα λεωφορεια) κ ετσι για οποιον μετακινειται με τα ποδια του ειναι σχεδων αχρηστοι!

KωσταςΚ

Περιλαμβάνει πλέον και ελληνική φωνητική-γυναικεία-πλοήγηση! Προτιμώ το HERE από το Maps της Google!

Timotheos

Σε εμένα μου ήρθε αναβάθμιση το απόγευμα σήμερα ( 1.1.407 wk07) 8.30.56.114 πλέον έχει και επίσημα Ελληνική καθοδήγηση. Γενικώς έχει αλλάξει λίγο το μενού. Όλες όμως οι καρτέλες που αφορούν διάφορες ρυθμίσεις είναι στα αγγλικά. (Έχω sony xperia Z1)

Θεοδωρος Σκουρτας

Εγω χθες το βραδυ σε ταμπλετ 8.30.57.115

kateriniotis

Υπάρχει χώρα Μαγιότ??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.