Hound: Εντυπωσιάζει κερδίζοντας Siri, Cortana, Google Now [video]

Πριν από λίγες μέρες η δημοφιλής υπηρεσία αναγνώρισης μουσικής SounHound, κυκλοφόρησε την δική της ψηφιακό βοηθό, με την ονομασία Hound. Η εφαρμογή προς το παρόν είναι σε beta μορφή, αλλά οι αρχικές εντυπώσεις ήταν πολύ θετικές. Φυσικά έχει ενδιαφέρον αν δούμε πως τα καταφέρνει σε σύγκριση με τον υπόλοιπο ανταγωνισμό.

Το Typhone.nl, δοκίμασε το Hound απέναντι στους μεγαλύτερους αντιπάλους του όπως είναι η Siri της Apple, το Google Now και η Cortana της Microsoft.

Από ότι φαίνεται το δυνατό χαρτί του Hound είναι να αναγνωρίζει την φωνή χρηστών που έχουν βαριά προφορά. Επίσης είναι ικανό να ακολουθεί την πορεία της συζήτησης και να μην αντιμετωπίζει κάθε εντολή ως κάτι νέο, όπως κάνουν συνήθως οι υπόλοιποι ψηφιακοί βοηθοί.

Το Google Now φαίνεται ότι μοιάζει να είναι πιο κοντά στο να φτάσει τις ικανότητες του Hound, το οποίο πράγματι εντυπωσιάζει και περιμένουμε να δούμε την τελική έκδοση που σαφώς θα είναι καλύτερη.

Δείτε το video:

Hound: Εντυπωσιάζει κερδίζοντας Siri, Cortana, Google Now [video], Hound: Εντυπωσιάζει κερδίζοντας Siri, Cortana, Google Now [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
John91

Να ζει αραγε ο Hound, ή θα επιστρεψει στο GoT λετε?

nrallakis

Καλά το Siri και το Cortana ειναι μαπα σε σχεση με το Hounds και το Google Now, βεβαια μου φανηκε καλυτερο το Hounds.

Nickolas

Μια χαρά έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά, ωστόσο στο video επικεντρώθηκε στο να κάνει γενικές ερωτήσεις για τον καιρό, γιορτές, θερμίδες κλπ, το θέμα είναι τι μπορεί να κάνει με τα υπόλοιπα, να βάζει υπενθυμίσεις, ραντεβού, να βρίσκει αρχεία, email, να ανοίγει εφαρμογές κλπ

greyfox17

Πολύ ωραία βλακεία, το μόνο που κάνει ειναι να ρωτάει μια ερώτηση και μετα να λεει μια πολύ παραπλήσια
Πως λέμε καλημέρα στα Ισπανικά?
Και στα Δανέζικα?
Ε σιγά. Πάντως η φωνη της κορτανα ακούγεται τόσο φυσική!!

Dimitris

Μπορώ να στείλω 2 invite για όσους θέλουν να το δοκιμασουν

P@NOS

Dimitris αν σου έχουν μείνει τα invite στειλε ενα

Sotiris

Dimitris, στείλε στο sotiris131@hotmail.com.

Μάνος

Dimitris στείλε στο manosxenos13@gmail.com.

nikolasx

η Cortana των Windows ήδη εχει “νικησει” το google now και το siri, στανταράκι οτι η Cortana στα windows 10 θα ειναι TOP.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured Siri

Νέες φήμες για έκδοση της Siri με γενετική τεχνητή νοημοσύνη στο WWDC

Η Apple ετοιμάζεται να παρουσιάσει μια νέα έκδοση της Siri στο WWDC με γενετική τεχνητή νοημοσύνη και πολλές νέες δυνατότητες.

Smartphones Apple iOS Siri

iOS 18: Φήμες για μεγάλες βελτιώσεις στο Siri

Με το iOS 18 η Apple θέλει να κάνει το Siri πιο έξυπνο, χρησιμοποιώντας διαφορετικά μοντέλα γλώσσας, σύμφωνα με το The Information.

Software Apple HomePod Siri

Youtube Music: Έρχεται αποκλειστική εφαρμογή σε περισσότερες συσκευές

Η ψηφιακή βοηθός Siri στο Homepod θα αποκτήσει σύντομα υποστήριξη για το YouTube Music, αλλά δεν θα είναι η μόνη συσκευή που θα το κάνει.

Smartphones Apple iOS Siri

iOS 16.5: Η Siri θα μπορεί να πραγματοποίησει εγγραφή οθόνης

Με το iOS 16.5 beta, η Apple εργάζεται για να βελτιώσει τη λειτουργικότητα της Siri και υπάρχει μια νέα επιλογή για να ξεκινήσετε μια εγγραφή οθόνης με τον φωνητικό βοηθό.