HoverChat, Application για multitasking επικοινωνία

Το HoverChat είναι μια εφαρμογή η οποία απευθύνεται σε χρήστες Android λειτουργικού και έρχεται να αντικαταστήσει τον παραδοσιακό τρόπο ανταλλαγής SMS.
Το app διαθέτει οικεία εμφάνιση καθώς τα avatar του που ονομάζονται “hoverheads” είναι σχεδόν ίδια με τα “chat heads” του Facebook παρόλο που βγήκαν μια εβδομάδα πριν το Facebook.

Πρόκειται για μια νέα ευέλικτη εφαρμογή που λύνει τα χέρια σε όσους θέλουν να επικοινωνούν και παράλληλα να χρησιμοποιούν άλλες εφαρμογές. Με το HoverChat o χρήστης δεν χρειάζεται να ανοιγοκλείνει εφαρμογές και να αλλάζει οθόνες, μπορεί να σερφάρει στο ιντερνετ ή να παρακολουθεί βίντεο και να στέλνει μηνύματα ταυτόχρονα.
Αυτό που την κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα είναι η ασφάλεια στην επικοινωνία καθώς δύο HoverChat χρήστες μπορούν να έχουν κρυπτογραφημένη επικοινωνία χρησιμοποιώντας μια συγκεκριμένη φράση πρόσβασης.

Επιπλέον, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να ρυθμίζει τη διαφάνεια της εφαρμογής έτσι ώστε να την κάνει ημιδιαφανή και να μπορεί να διαβάσει πίσω από αυτή. Δίνεται επίσης η δυνατότητα να προσαρμόσουν το περιβάλλον της εφαρμογής σύμφωνα με τις δικές τους προτιμήσεις αγοράζοντας επιπλέον θέματα, γραμματοσειρές και hoverheads με $1 ενώ προηγούμενη έκδοση της εφαρμογής που περιλαμβάνει όλα τα πρόσθετα κοστίζει $3.99.

HoverChat, HoverChat, Application για multitasking επικοινωνία

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος

Την κατέβασα ήδη. Καλή μου φαίνεται. Η πορεία θα δείξει. 🙂

Παναγιωτης

ωραίος και ο Ninja. εγώ χρησιμοποιώ το textra

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.textra

Χρηστος

Εγώ χρησιμοποιώ το hangouts.!

Μιχάλης

EvolveSms το βρίσκω αρκετά καλό και αξίζει

Nio

Χρειαζεται internet? ‘Η αντικαθιστα το ui του sms???

Παναγιωτης

@Λορενα εγω προτιμώ τον textra αλλα ειναι καθαρά θεμα του καθε χρήστη!

πχ το Hangouts το οποιω χρησιμοποιώ και εγω εχει την επιλογή να αντικαθιστά τα sms της συσκευης.αυτο
σημαίνει πως και ιντερνετικα αλλα και με μοναδες μπορείς να μιλας μεσα απο μια εφαρμογή.

αυτο που κανουν παραπανω οι τρίτες εφαρμογές πλέον είναι να αλλάζουν το γραφικό περιβάλλον και να προσθέτουν διάφορα χαρακτηριστικα ως προς την ευκολία σύνταξης του μηνύματος.(εικόνες-φόντο-ηχογραφημένα μνμ κτλπ).

δοκίμασε τα όλα για 2 ημερες, δωρεάν ειναι σχεδόν ολα,έπειτα θα μπορείς να αποφασίσεις 100%.
δες και αυτη : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hellotext.hello

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet apps Social Media WhatsApp

Το WhatsApp θα ενημερωθεί για να υποστηρίζει φωνητική συνομιλία εντός εφαρμογής

Σε συνδυασμό με την πρόσφατη εισαγωγή των Κοινοτήτων, το WhatsApp σχεδιάζει μια μεγάλη προσθήκη για τις δυνατότητες φωνητικών κλήσεων, ειδικά για ομάδες.

Internet apps Social Media WhatsApp

Το WhatsApp θα σας επιτρέψει σύντομα να συνομιλήσετε με το WhatsApp

To WhatsApp κυκλοφόρησε τον δικό της επίσημο λογαριασμό WhatsApp, με το οποίο μπορείτε να συνομιλήσετε για να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με την πλατφόρμα και συμβουλές χρήσης.

Internet apps Social Media WhatsApp

WhatsApp: Οι ενημερώσεις διευκολύνουν την εύρεση και διαχείριση των ομάδων

Το WhatsApp ανακοίνωσε δύο νέα χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν το απόρρητο των ομαδικών συνομιλιών της κοινότητας, ενώ διευκολύνουν την εύρεση κοινών ομάδων που έχουν οι χρήστες.

Internet apps Spotify

Spotify: Θα κυκλοφορήσει το πρόγραμμα HiFi χωρίς απώλειες

Το Spotify λέει ότι σχεδιάζει να ξεκινήσει μια μουσική εμπειρία χωρίς απώλειες, αν και ακόμη παραμένει άγνωστο πότε θα κυκλοφορήσει και σε ποια μορφή.