HTC EYE Experience, Ποια μοντέλα θα λάβουν την αναβάθμιση

Το νέο HTC Desire Eye που ανακοινώθηκε εχθές, θα κυκλοφορήσει με προεγκατεστημένη τη σουίτα εφαρμογών HTC EYE Experience μια νέα κατηγορία λογισμικού για το mobile imaging με λειτουργίες όπως Split Capture function, Crop-Me-In αλλά και εξελιγμένο video chat.

Το HTC EYE Experience φτιάχνει μια νέα κατηγορία λογισμικού για το mobile imaging, με μοναδικά χαρακτηριστικά που εγγυημένα θα σας κάνουν να δείχνετε στα καλύτερά σας. Πηγαίνοντας το video chat και το conference call σε νέα επίπεδα ποιότητας και απόδοσης, η ανίχνευση προσώπου του HTC EYE Experience σας κρατά στο κέντρο του καρέ, παντού και πάντα.

Και επειδή επαφή δεν σημαίνει ότι απλώς μιλάμε με ένα μόνο άτομο, ανιχνεύονται άνετα έως και τέσσερα άτομα μέσα στον ίδιο χώρο, με το κάθε πρόσωπο να κόβεται και να τοποθετείται στην οθόνη, ώστε να υπάρχει η μέγιστη δυνατή καθαρότητα.

Απολαύστε λοιπόν την ελευθερία και την ευελιξία υπηρεσιών όπως το Skype χωρίς να ανησυχείτε για το πού ακριβώς στέκεστε εσείς και οι φίλοι σας, αφού η κάμερα θα σας ακολουθεί όλους. Θέλετε να μοιραστείτε ακόμα περισσότερα, όσο είστε στον δρόμο; Η επιλογή του μερισμού οθόνης φέρνει για πρώτη φορά τη λειτουργικότητα του desktop στο video chat για smartphone.

Το HTC EYE Experience εγκαινιάζει ένα νέο κόσμο δημιουργικών ευκαιριών, χάρη στη νέα λειτουργία . Συνδυάζει ταυτόχρονες φωτογραφίες και βίντεο από την μπροστά και την πίσω κάμερα και φτιάχνει μια split-screen εικόνα ή βίντεο, δημιουργώντας μια νέα εμπειρία selfie της HTC, που σας επιτρέπει να καταγράψετε το ταξίδι σας και την αντίδρασή σας χωρίς να χρειάζεστε την προβολή thumbnail.

Το Crop-Me-In σας τοποθετεί στην καρδιά της δράσης, σας κόβει από την εικόνα ή το βίντεο που καταγράφετε με τη μπροστινή κάμερα και σας τοποθετεί μέσα στη σκηνή που αιχμαλωτίσατε με την βασική κάμερα, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για πιο ακραίες, συναρπαστικές selfies και βίντεο3. Το Voice Selfie σας απελευθερώνει από τις άγαρμπες κάμψεις του χεριού, αφού μπορείτε να ενεργοποιήσετε το κλείστρο με μια απλή εντολή. Πείτε απλώς “cheese” μόλις βρείτε την τέλεια πόζα ή ενεργοποιήστε την εγγραφή βίντεο με τις εντολές “action” ή “rolling”.

Δημοφιλή χαρακτηριστικά του HTC Desire 820 έχουν συμπεριληφθεί και αυτά στο HTC EYE Experience, όπως το Face Fusion, το χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να συγχωνεύσετε το πρόσωπό σας με το πρόσωπο ενός φίλου ή διάσημου ατόμου, για να δημιουργήσετε μια τελείως πρωτότυπη εικόνα, και το Live Makeup, με το οποίο μπορείτε να ορίσετε το επιθυμητό επίπεδο απαλότητας δέρματος και να δείτε το αποτέλεσμα σε πραγματικό χρόνο πριν βγάλετε την φωτογραφία.
HTC EYE Experience, HTC EYE Experience, Ποια μοντέλα θα λάβουν την αναβάθμιση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dark_master

Καλή κίνηση. Άντε να το λάβουμε να το δούμε αν όντως ισχύουν τα παραπάνω. Εκ πρώτη όψεως πάντως ακούγονται πολύ δελεαστικά και η HTC φαίνεται να έχει ρίξει δουλειά στο κομμάτι του software. Ας παραδειγματιστούν και άλλες εταιρείες έτσι ώστε να βγούμε ωφελημένοι εμείς οι καταναλωτές. (Από όσο ξέρω μόνο η Nokia έχει ρίξει τόσο βάρος στη φωτογραφία)

telakos

πολύ ωραία πράγματα!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.