HTC One M7: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 5.0.2 στην Ευρώπη

Μπορεί η HTC να ετοιμάζεται πυρετωδώς για την επίσημη παρουσίαση του HTC One M9 την Κυριακή στην Βαρκελώνη, όμως δεν ξεχνά και τις παλιότερες συσκευές. Συγκεκριμένα, το HTC One M7 ξεκίνησε σήμερα να αναβαθμίζεται σε Android 5.0.2 σε ευρωπαϊκές χώρες. Το update γίνεται over the air, η έκδοση ROM είναι 7.19.401.2, ενώ έχει μέγεθος 804.8 MB (αρκετά βαρύ).

To HTC One M7 είναι περίπου 2 χρονών κινητό, κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2013 με Android 4.1 Jelly Bean, Snapdragon 600 επεξεργαστή και 4 MP UltraPixel κάμερα. Πείτε μας αν σας ήρθε το update.

htc one m7 lollipop 5.0.2, HTC One M7: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 5.0.2 στην Ευρώπη

htc one m7 lollipop 5.0.2, HTC One M7: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 5.0.2 στην Ευρώπη

Πηγή

Kudos to Haris

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitris Mitakakis

Το πήρα σήμερα το μεσημεράκι και μπορώ να πω πως είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος.Μέχρι στιγμής όλα πάνε ρολόι.Πολύ συνεπής η HTC εύχομαι να συνεχίσει έτσι.

stavros

Αντε ρε lg…περιμενουμε πως και πως σε G2!!

NIKOS90

Ουτε το s4 i9505 snap600 το εχει παρει ακομα ελεος ρε samsung

Ilias225

Την πήρα και εγώ σήμερα την αναβάθμιση! Όλα μου φαίνονται μια χαρά, το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι απενεργοποίησαν τα widgets στην οθόνη κλειδώματος, που εγώ προσωπικά τα χρησιμοποιούσα συχνά…

Pavlos

Για το ΜΙΝΙ ξέρουμε τίποτα παιδιά ?

teo

Παιδια ξερουμε τιποτα για το g2?

saha

Δεν συνηθιζω να σχολιαζω σε τετοιο υφος αλλα πραγματικα, γελαει ο κοσμος ρε Samsung! Εχω το Note 4 και ακομα τιποτα για android 5 και το παιρνει το M7; Οριακα ειμαι για να το σπασω!!!!!!!!

ahilleas doc

Χίλια μπράβο στην htc. Το m7 δεν το πήρα λόγω άγνοιας, το m8 δεν το πήρα λόγω χρημάτων, το m9 το βλέπω να ‘ρχεται

spyros.1984

παιδια υπομονη για το samsung εγω εχω το galaxy s5 κ εχει το 5.0 κ ειναι χαλια περημενω ακομα την αναβαθμηση να διορθωσουνε κατι πραγματα που χαλασανε δεν παιζονται τα ατομα.ξεφτηλες

saha

@spyros.1984 Ποση υπομονη ακομα φιλε μου; Ειχα παρει ολα τα iphone απο το 3gs μεχρι και το 6 και πηγα στο note 4 γιατι ειχα βαρεθει την κοροιδια της apple να πληρωνω τοσα λεφτα και να παιρνω στην ουσια ολα αυτα τα χρονια την ιδια συσκευη. Αλλα τουλαχιστον, περα απο την σταθεροτητα του λειτουργικου και την ποιοτητα της συσκευης, ειχε παντα υποστηριξη για τα τηλεφωνα της. Εχει καταντησει αηδια αυτο το πραγμα με την Samsung…. Δεν υπαρχει προγραμματισμος και καμια ενημερωση για τους πελατες της. Εχει δωσει το update σε παλαιοτερες συσκευες και στο note 4 τιποτα. Τι περιμενει, να χρονισει το κινητο;;;;

GeorgeWayne

Εγω με το nexus 5,θα κλείσω 6 μηνο σε λιγο με το lolipop,χο χο χο

Makis

Είπα και εγώ να γράψω το ίδιο που έχω nexus 4 αλλά με πρόλαβες….😂

JonisGS

Καθεστε και κλαιγεστε για το G2 οταν υπαρχει το xda. Lolipop εχω εδω και μισο μηνα. Τα παιδια πηραν απο το κορεατικο μοντελο ( που το εχει παρει ηδη, εδω και καιρο ) το λογισμικο και το προσαρμοσαν.

* δεν εχει ραδιο -.-

Denis

LG Hellas WAKE UP !
Οι κάτοχοι του G2 σε φωνάζουμε! !!

rookie

Δηλαδή εσείς που πήρατε, όπως κι εγώ, την αναβάθμιση του M7 είσαστε ευχαριστημένοι ή μόνο εγώ βλέπω ότι δεν έγινε καμία σχεδόν αλλαγή. Κι όποια αλλαγή έγινε είναι προς το χειρότερο… Και για να μην παρεξηγηθώ δηλώνω φαν της HTC εδώ και εφτά συναπτά έτη…

Αποστόλης Ρόδος

Την έκανα την αναβάθμιση χθες το βράδυ…. καπου 800mb και κάτι … OLA TZET.
Δεν πρόλαβα να τσεκάρω τίποτα από αλλαγές εκτός απο την noticication μπάρα και το multitasking. Θα δειξει στην συνέχεια.
ΑΠΛΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ LOLLIPOP …. 😛

Προς ενημέρωση σας… Το κινητό μου είναι απο skroutzομάγαζο που το πήρα τον Σεπτέμβριο του 2013. Από ότι έχω δει, είναι Γερμανικής αντιπροσωπείας (Vodafone).

beowolf Ahates

Επιβεβαιώνω κι εγώ άφιξη γλυφιτζουριού σήμερα σε Μ7. Δεν ξέρω τι κάνει “από μέσα”….απ’ έξω πάντως, θα ζούσα (άνετα) και χωρίς 5άρι.

beowolf ahates

Συμπλήρωμα: Μόλις τώρα διαπίστωσα ότι “επέστρεψαν” και τα 24 γράμματα του Ελληνικού αλφάβητου στον τηλεφωνικό κατάλογο.Όλοι γνωρίζουν ότι έλειπε ολόκληρη σειρά εδώ και ένα χρόνο περίπου, μετά από κάποιο update UI.

Φώτης

Εγώ πάλι στο G2 (D802) την 5.0.2 την έχω flashάρει εδώ και 3 εβδομάδες κι όλα είναι καλά, έχω και τα updates μου 😉 … αν περιμένω την ομώνυμη καλά κρασιά. όοοοταν με το καλό βγει θα περάσω την Stock κι όλα μέλι γάλα. αν κάποιος θέλει βοήθεια στο πως να flashάρει και βαριέται σαν κι εμέ την αναμονή περιμένω μήνυμα για σαφής οδηγίες, μιλάμε 😉

(fbogiannidis@gmail.com)

Stavros

Για MLS υπάρχει τίποτα;;;;;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.