HTC One M8, leaked video με Android 5.0.1 Lollipop και Sense UI

Μέσα στο Σαββατοκύριακο είδαμε το πρώτο leaked video στο οποίο εμφανιζόταν το HTC One M7 να τρέχει τη νέα έκδοση του Android Lollipop. Με τις 90 μέρες, μέσα στις οποίες είχε υποσχεθεί η HTC να δώσει το update, να τελειώνουν, διέρρευσε και το HTC One M8 με Android 5.0.1 Lollipop και το Sense UI της HTC. Η έκδοση που βλέπουμε όμως δεν είναι η τελική.

Από το παρακάτω video μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη γεύση για το πως θα δείχνει η ναυαρχίδα της HTC με το νέο update το οποίο αναμένεται σε μια με δυο εβδομάδες από τώρα.

htc one m8 lollipop, HTC One M8, leaked video με Android 5.0.1 Lollipop και Sense UI

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΜΑΝΟΣ

Δεν ειχαν πει για 3 Ιανουαριου? Τι αλλαξε?

ownagealiens

@ΜΑΝΟΣ καλύτερα να περιεμενεις 1 2 εβδομάδες παρα να καταλήξεις σαν τους χρήστες της apple :p . Που πήραν άρον άρον το ios 8 και ηταν οτι χειροτερο εβερ στον πλανητη. Επρεπε να βγουν 4 υπο updates για να μαζέψουν τα ασυμαζευτα πολυ μεγαλου μεγεθους και τα 4. Καλυτερα υπομονή και τελειο παρα άμεσα και να καταστραφεί η συσκευη μου τελείως :p

tolkien

@ownagealiens
Μιας και χρηστης ΚΑΙ ipad air 2 θελω να σου πω οτι η apple παει απο το κακο στο χειροτερο.
Δεν ειναι μονο το νεο ios 8 και τα updates του που ειναι ενα μαυρο χαλι, αλλα τα προβληματα που εχει ειτε wifi weak ειτε αυτο που υπαρχουν ΧΙΛΙΑΔΕΣ αρνητικα σχολια ΜΙΛΑΜΕ και αναφερω το link παρακατω (εννοειτε κι εμενα το εχει αυτο με το iPad air 2 pop noise, δηλΑΔΗ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΘΟΡΥΒΟ. ΟΤΙ ΝΑ’ΝΑΙ ΜΙΛΑΜΕ Η APPLE).
https://discussions.apple.com/thread/6631203?start=0&tstart=0

ownagealiens

@tolkien αυτο ακριβώς λεω φιλε μου τα apple products πλέον ειναι τα χειρότερα απορω γιατι βγενουν πρωτα και με διαφορα τι πινουν εκει εξω αυτοι οι ανθρωποι. Χειρότερη ετερεια εβερ πιστευω ειναι η apple. Ελπιζω να εμαθες απο τα λαθη σου και την επομενη φορα βρες αλλη καλυτερη ετερεια :p. Π.χ samsung ειναι θεικη

tolkien

@ownagealiens
Επειδη εχω και το Microsoft Surfsace Pro 3 (κορυφαιο) δεν με πολυ ενδιαφερει (εννοω αμεσα) αν ποτε το φτιαξουν γιατι θα το δωσω σε ξαδερφακι μου το ipad air 2 64gb, ΑΛΛΑ το αστειο ειναι οτι υπαρχουν χιλιαδες παραπονα και η ιδια η εταιρεια δεν λεει ΚΑΝ αν το προβλημα ειναι κατασκευαστικο (hardware) ή κατι που λυνεται με software update. Αμα ειναι τιποτα hardware θα πεσει πολυ γελιο, μιας και ολοι θα το αλλαξουν θελει δεν θελει. χαχαχα.
Το θεμα ειναι οτι για καποιον που ΜΠΟΡΕΙ να αγορασει ενα μονο tablet (το οποιο δεν το λες και φθηνο) και βγαινει με ελαττωματα ειναι οτι χειροτερο.
Οχι δεν θα αγοραζα ποτε tablet or phone Samsung (τουλαχιστον με οτι εχω δει μεχρι τωρα φτηνιαρικο πλαστικο σε ολο της το μεγαλειο και γεματο προγραμματα της samsung ΑΡΑ οχι ευχαριστω). Κινητο εχω HTC One M8 και ειμαι υπερ ευχαριστημενος και περιμενω να δω ΑΝ ΠΟΤΕ βγει καμμια κινηταρα με Windows 10 μηπως και αγορασω καποια στιγμη κανενα καλο (switch to Windows 10 mobile με την προυποθεση να εχουν καλα apps και μην ακουω εχουν πολλα και καλα apps γιατι ειχα και lumia 920 και 925 και ξερω).

ownagealiens

@Tolkien για να συγκοταρω το ειπα το σαμσουνγκ :p. Αλλα αντικείμενικα στην κατηγορια νοτε δεν εχει αντίπαλο και στα tablet της καν δεν εχει αντιπαλο πρεπει να το δεις. Στην κατηγορια tablet προσφερει πραγματσ που καμια ετερεια αλλη δεν εχει προσφερει οπως με το πενάκι true multitasking κτλ. Πρεπει να το πιάσεις νσ το παιξεις. Οσο για τα υλικα κατασκευής εμενα μου αρεσε το “πλαστικο” της ισως το καλυτερο εβερ και η ευκαιρία να αλλαξεις μπαταρια οποτε θες. Γιατι ενός γνωστου το iphone 5s έχει θεμα με μπαταρια και δεν ξερει τι να κάνει παίζει και να το πεταξε γιατι δεν γινοταν τιποτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.