HTC, υπόσχεται Android L για M7 και M8 90 μέρες αφού το πάρει στα “χέρια” της

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο ελάχιστες ώρες από την επίσημη παρουσίαση του Andorid L από το Google I/O και η HTC γίνεται ο πρώτος κατασκευαστής που ανακοινώνει κάτι σχετικά με με το μελλοντικό update του νέου OS. Υπόσχεται ότι το HTC One M8 και το περσινό HTC One, θα αναβαθμιστούν 90 μέρες αφού πάρει στα χέρια της την τελική έκδοση του λογισμικού από τη Google.

Η έκδοση του Android L για τους developers θα είναι διαθέσιμη από αύριο αλλά η τελική έκδοση δεν θα έρθει πριν το φθινόπωρο. Επομένως παρά τις υποσχέσεις της HTC δεν θα το δούμε στις συσκευές της πριν το τέλος του 2014.

Τη δέσμευση των 90 ημερών την είδαμε πρώτη φορά από την HTC πέρσι για το HTC One όταν η Google ανακοίνωσε το Android 4.4 KitKat και αποφάσισε να την καθιερώσει.

, HTC, υπόσχεται Android L για M7 και M8 90 μέρες αφού το πάρει στα “χέρια” της

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

Και αυτό τώρα θεωρείται επιτυχία!?
Να παίρνεις καινούργια έκδοση λογισμικού μήνες μετά την παρουσίασή του.Από android μόνο nexus πλέον…

Sot11

Μετάφραση: μόνο το m7 και το m8 θα λάβουν την αναβάθμιση και αυτο θα γίνει 2 μήνες μετα(μα τόσο γρήγορα)! Σα να δάκρυσα λίγο…

dark_master

@Nikos δεδομένου ότι κάθε εταιρεία το παραμετροποιεί προσαρμόζοντας το UI της,μια χαρά είναι!

nikos

@sot11 +1,@dark_master νομίζω πως θα μπορούσαν να πάρουν την developer edition και να προσαρμόσουν το UI τους.Αλλά ακόμη και αν δεν γίνεται θα έπρεπε να δίνεται η έκδοση του andoid σε vanilla προς τις συσκευές και όταν είναι έτοιμο το UI να το δώσουν με κάποιο update.Ούτος ή άλλως θεωρώ λάθος των εταιριών να μην δίνουν τη δυνατότητα στους καταναλωτές για pure android ή android με το δικό τους UI με ότι συμπεριλαμβάνεται σε αυτό.

Manos Vs

Παιδιά, πιο σωστό θα ήταν να κοιτάμε να παίρνουν τα κινητά ΚΑΛΕΣ αναβαθμίσεις, όχι άμεσες. Μην κοιτάτε τα iPhone που είναι όλα κι όλα 10 συσκευές Π.χ., λογικό είναι να παίρνουν πιο σύντομα αναβαθμίσεις. Το θέμα είναι να είναι ποιοτικές!

Darth

@nikos με τόσες παρεμβάσεις που κανουν στο λειτουργικό θα το έλεγα μεγαλη επιτυχία κιόλας…………..

αν θα ήταν πχ google play edition (τέλος πάντων οτιδιποτε με aookp/aosp) το μόνο που θα ήθελαν είναι οδηγούς από ττην qualcomm (η οποίος κατασκευάζει το chipset) και κάποιες παρεμβάσεις για camera και ήχο (ότι αφορά της δυο συσκευές που ανέφεραν)
χοντρικά μια εβδομάδα (αν το θέλουν)

με το sense και το κάθε sense γράφουν όλο το ui και ένα τεράστιο μέρος του framework από την αρχη και πολλές εφαρμογές
ετσι ναι 3 μήνες ειναι λίγες

tiamat

μπορει το htc m8 να τo λασπολογω απο το πρωι μεχρι το βραδυ λογω μουφας καμερας,μακροστενου σχηματος τηλεκοντρολ iphone5 και μπεζελ τυπου iphone4 ,ομως απο τοτε που εχει βρεθει σε αυτη την δεινη οικονομικα θεση και παει για κλεισιμο,ειναι η πιο προβλεπομενη και συνεπης στο θεμα των αναβαθμησεων.

κατσε να βρεθει και η sammy σε αυτη την θεση ,να δεις μετα αν θα δινει σαβουρογραμμενη 4.3 j.bean αντι για καλογραμμενη kit-kat στο s3 …

akis

@Darth : +1

Loki

@nikos
Πουλάω το Ν5 32gb γιατί πήρα το Μ8 και το λάτρεψα.
Τα Nexus δεν είναι μονόδρομος παρά μόνο όταν βγαίνουν updates.
Υπάρχουν καλύτερες συσκευές.
Και όποιος δεν έχει δοκιμάσει Sense 6 καλύτερα να το κάνει άμεσα.
Δεν κολλάει τίποτα, όλα είναι άψογα.
Δεν είναι TouchWiz.
Και ναι, σαν hardcore χρήστης Nexus συσκευών, τις οποίες λάτρεψα, δηλώνω άνετα ότι το Μ8 είναι πολύ καλύτερη συσκευή.

kostas13

Εγώ ανταλλαξα Ν4 με m7 εγώ να δεις πόσο δεν μετάνιωσα.

Loki

Εννοείται! Έχει το κόκκινο Μ7 ο αδερφός μου και μέχρι να μου έρθει το Μ8 το λιγουρευόμουν.
Είναι κινητάρα!
Ελπίζω να κάνουν κάτι με την κάμερα στο άμεσο μέλλον.
Δεν είναι κακή για το μέσο χρήστη αλλά δεν μπορείς να βγάλεις ένα τοπίο ικανοποιητικά.

nikos

Παιδιά εγώ δεν είπα ότι το m7 και το m8 σαν συσκευές δεν είναι ανώτερες του nexus.Σαφώς και είναι.Καλύτερη ποιότητα,ηχεία,οθόνη κ.α.Εγώ μίλησα για τα updates.Και ας πούμε ότι δέχομαι αυτό που λέει ο @Darth,ξαναλέω πως θα έπρεπε να έχουμε σαν χρηστές την επιλογή ανάμεσα σε AOSP και android με το UI των εταιριών.Εννοείται και το sense είναι όμορφο,όμως εγώ προτιμώ την vanilla έκδοση ώστε να παίρνω άμεσα αναβαθμίσεις και να μην χρειάζεται να του βάλλω costume rom για να το πετύχω αυτό.Τόσο κακό είναι?

Darth

@Loki η rom του nexus δεν ειναι και πολυ πλιρες και παραμετροπιισημη……….

Nexus όποιος διαλέγει περισσότεροι το κανουν καθαρά και μόνο για της “after market” roms και kernels που έχει πολλές και στης περισσότερες περιπτώσεις άψογες και για κάθε ανάγκη.
Εχει βεβαία και για htc one πχ αλλα θέλουν unlocked bootloader…… που ειδικά για την Ελλάδα τουλάχιστον είναι απαγορευτικό (έχουμε για επίσημο service την arabato……… όποιος γνωρίζει ήδη τρέμει όταν διάβασε το όνομά τους )

nikos

@darth αν εννοείς την arvato teleservice τότε ναι, την γνωρίζω πολύ καλά και τρέμω στην ιδέα να ξαναστείλω συσκευή μου εκεί για service!Πραγματικά είναι ελεεινοί!

Loki

@darth
Μα και στο Nexus πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader.
Απλά δεν είναι τόσο δύσκολο όσο των HTC.
Τι εννοείς η rom του Nexus δεν είναι παραμετροποιήσιμη;
Η στοκ;
Για την ακρίβεια, είναι αρκετά. Δεν έχω κανένα παράπονο.
Γενικά, δεν κάνω πολλές εμφανισιακές αλλαγές. Με ενδιαφέρει η απόδοση πρωτίστως.

gathan

Σε ενδιαφέρει η απόδοση; τι ακριβώς κάνεις με το κινητό; τρέχεις photoshop;
Γιατί αν δίνεις 300 400 ευρώ για κινητό και οι καθημερινές εφαρμογές δεν τρέχουν καλά τότε κάτι δεν πάει καλά…στο κινητό ή στις επιλογές του χρήστη

ΑποστόληςΡόδος

Δεν ξέρω τι λέτε κάποιοι… εγώ αυτή τη στιγμή με το HTC one M7 από τον Σεπτέμβριο του 2013 που το έχω πάρει, έχω τρελαθεί στις αναβαθμίσεις.

Εχω πάρει 4 Αναβαθμίσεις Android και 2 αναβαθμίσεις Sense.
Τρέχω αυτή τη στιγμή KitKat 4.4.2 … (2 αναβαθμίσεις KitKat παρακαλώ)…. και Sense 6.
Ειμαι κατευχαριστημένος με όλο αυτό και θυμάμαι που ήμουν στην Samsung με 3 ναυαρχίδες της… και τις περιμέναμε ολόκληρα 6μηνα…. και γινόταν και το έλα δεις στις συσκευές μετά τις αναβαθμίσεις.

ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΗΣ HTC…. και το M7μου δεν βλέπω να το αλλάξω στα επομενα ισως και 2 χρονια.(ενδεχωμένως και παραπάνω).. γιατί με τα χαρακτηριστικά που έχει άνετα με βγάζει… αλλά και κυρίως για τις διαστάσεις της συσκευής που για μένα έιναι αυτές που πρέπει να είναι
Μόνο ΑΓΚΑΘΙ η κάμερα του που ίσως θα είναι και ο λόγος που θα το αλλάξω κάποια στιγμή , όταν τα specs ξεφύγουν πολύ μακρυά.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΚΥΡΙΟΙ…. 😉

Loki

@gathan
Μα δεν είπα ποτέ ότι δεν κυλούν όλα ρολόι στο Nexus 5.
Τίποτα δεν κολλάει.
Απλά υπάρχουν καλύτερες συσκευές από αυτό.
Αυτό είπα.

Darth

@Loki στο nexus ξεκλειδονει και ΚΛΕΙΔΟΝΕΙ με μια εντολή καθαρά και μόνο για λόγους ασφάλειας……. (το ίδιο γίνετε και στην oppo /xiaomi)

σε όλα τα αλλα ξεκλειδώνει……….και εκεί μένει και αυτοματα χάνεις την εγγύηση

όσο για την παραμετροποίηση δες μια cyanogen και δες μια miui rom και πόσες επιλογές και τι δυνατότητες σου δίνουν και μετά θα μιλήσουμε για παραμετροποίηση

όταν λες σε ενδιαφέρει απόδοση τι εννοείς ακριβός? τρέχεις κάνα server μέσα? (ελπίζω να μην λιώνεις στα παιχνίδια σαν μερικοί καμμένοι μέρα νύχτα γιατί μου φαίνεσαι για σοβαρό άτομο)
Ετσι απο περιέργεια τι εννοείς απόδοση……… εκτός και αν εννοείς να τρεχει καλά το λειτουργικό (εδώ αλλα πράγματα παίζουν ρόλο και όχι μόνο cpu/ram, για παράδειγμα πάρε το galaxy s5 θηρίο μεν αλλα τα κολλιματακια του τα έχει……μιλάω πάντα για μαμά rom…. σε aosp/aokp/miui/cyanogen σφαίρα πάει φωτιές βγαζει…. σε μαμά όμως δεν…..)

@nikos δυστυχώς εχω και εγώ μια κακοί εμπειρία εκεί και αρκετές κακές αρκετοί από τους φίλους μου…….. (μόνο και μονό λόγο της αντιπροσωπείας τους sony/htc/huawei από amazon αγοράζουμε και προτείνουμε να αγοράσουν από εκει σε άλλους γιατί ετσι σου δίνει την εγγύηση η ίδια η amazon )

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.