Huawei Emotion 3.0 UI, διέρρευσε με design a la iOS 7

Η αισθητική του Huawei Emotion 3.0 UI διέρρευσε σε φωτογραφίες και ο κινέζικος κατασκευαστής φαίνεται ότι επηρεάστηκε έντονα από το iOS 7 της Apple το οποίο έκανε μόδα το flat design. Το νέο UI είναι λιγότερο φανταχτερό με παστέλ χρώματα.

Το φόντο στο Emotion 3.0 είναι διαφορετικό και υποθέτουμε ότι θα έρθουν κι άλλες αλλαγές. Ωστόσο προς το παρόν αυτό είναι μόνο ένα leak οπότε δεν ξέρουμε ακόμη τι άλλο θα φέρει το Emotion 3.0 UI και σε ποια συσκευή θα το δούμε να κάνει ντεμπούτο. Βλέποντας όμως το μέγεθος στη Settings page, ίσως προορίζεται για ναυαρχίδα με μεγαλύτερη οθόνη. Το Huawei Honor 6 έχει Emotion 2.3 UI.

huawei emotion ui 3.0, Huawei Emotion 3.0 UI, διέρρευσε με design a la iOS 7

huawei emotion ui 3.0, Huawei Emotion 3.0 UI, διέρρευσε με design a la iOS 7

huawei emotion ui 3.0, Huawei Emotion 3.0 UI, διέρρευσε με design a la iOS 7

huawei emotion ui 3.0, Huawei Emotion 3.0 UI, διέρρευσε με design a la iOS 7

huawei emotion ui 3.0, Huawei Emotion 3.0 UI, διέρρευσε με design a la iOS 7

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
i love rihanna

Δεν μου αρεσει ουτε η apple ουτε το ios και την κραζω πολλες φορες αλλα το ui του ios 7 ειναι ολα τα λεφτα αν και δεν ειχε μεγαλες διαφορες απο τα προηγουμενα ios ειναι πολυ ομορφο το flat και αρκετες εταιριες εχουν ενσωματωσει στοιχεια του! Αντε και η σαμυ…

kostas

θα μας απαντηση καποιος;;ο κωστας ειναι καλα;;;;

Thodoris

Είναι τόσο ίδιο με το iOS, όσο ίδιο είναι το iphone με τα samsung επειδή έχουν “στρογγυλεμένες γωνίες”. (Δηλαδή καμία σχέση)

Samsung_not

@Thodoris αν δεις το σκρινσοτ με το dialer και τον φάκελο για τα apps είναι αρκετά αντιγραφή και ίδιο. Με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν έχω τελευταια iPhone συσκευή αλλά δεν πρεπει να έχει πάρει κάποιο update σε εμφάνιση απο τοτε. Όπως οι τρεις κουκίδες για να βλέπεις σε πιο homepage είσαι.

dimpep

Σιγά την αντιγραφή, τροφή απλά για άρθρα

mitsos

Δεν το λες αντιγραφη γιατι δε μοιαζει.

nikos

Ενημερωτικά, το flat design δεν το υιοθέτησε πρώτη η apple με το IOS 7,κάποιος άλλος την είχε προλάβει…

AtiX

Εγώ γιατί βλέπω miui v4 κιόλας????

Demis

ποιο πολύ για MIUI μου φαίνεται

Haris M.

λοιπον η MS ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΟΔΑ(ΤΟ ΦΛΑΤ ΓΙΟΥΑΪ). ΟΛΟΚΛΗΡΗ <> ΤΗΝ <> και που το ξερετε πως οι αλλες εταιριες δεν θα την ανριγραφαν αργα η γρηγορα?
αντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Haris M.

ολοκληρη απλ την αντεγραψε

Samsung_not

Να τελειωνουμε με τις βλακειες. Κανένας δεν ανακάλυψε το minimal και το flat design. Υπηρχαν χρόνια τώρα και είναι ολόκληρη φιλοσοφια. Αμα έχω minimal διακόσμηση σπίτι μου και με αντιγράψει κάποιος επειδή είναι ωραία προφανώς δεν θα του ζητησω copy rights γιατί δεν το ανακάλυψα εγώ. Και προφανώς δεν θα του την πω με αλαζονικό ύφος. Και προς θεού και εγώ ο ίδιος ανέφερα καποιες ομοιότητες πιο πριν με το iOS αλλά απλα ανέφερα. Ουτε κάποιου το κεφάλι ζητησα και δεν έχει νόημα να είμαστε φανατικοί.

Panos7GR

Έβαλε η Huawei την MIUI ROM στα smartphones της;; :Ο

nikos

@Samsung_not δεν είπαμε ότι η Microsoft δημιούργησε το minimal design αλλά ότι εκείνη το υιοθέτησε πρώτη και ενώ οι υπόλοιπες εταιρείες το κορόιδευαν τώρα το χρησιμοποιούν και εκείνες!Τόση υποκρισία πια?Το ακόμη χειρότερο όμως τα κάνουν τα προβατάκια των εταιριών…Έκραζαν μέχρι εσχάτως τα live tiles και το minimal ui ενώ μόλις το είδανε σε android & IOS κατευθείαν το εκθειάσανε!Ο ορισμός της προβατοποίησης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.